ce fel de analize trebuiesc facute ptr asta cele de sange sau altele
|
se i-a f repede?etarziu daca la analize merg de-abia peste aprox 2 saptamani? vreau sa imi spuneti tot ce stiti despre asa ceva poate aveti ceva remedii?
|
ca de fiecare data tot la voi apelez! pana ajung la dr poate imi luati voi piatra dupa suflet! azi am fost in parc cu fetita si-a venit o mamica la noi s-a uitat la cea mica a pus mana pe ea pana sa ajunga s-a mai jucat cu cativa bebei ca sa aud dupa ca fata ei are giardia, ce inseamna asta ca aluat si fetita mea? am vreo sansa daca este alaptata la san? care sunt simptomele?
|
am uitat sa va intreb daca pot sa tin sucul de mar la frigider?
|
mamicilor luni am fost sa-i fac vaccinul fetitei,mi-a spus d-na dr ca nu am mai luat in greutate dar s-ar putea sa fie mai multe cauze: laptele meu, poate o infectie urinara,poate ca asa este ea mai slabuta si mai inalta etc. mi-a zis sa-i dau supliment iar pe la 4 luni jum sa incep diversificarea. vreau sa va intreb daca in afara de san si supliment pot sa incep diversificarea mai devreme acum are 4 luni si o saptamana sau sa ii dau suc de mar. pupici!
|
salutare! ii dau fetitei mele vigantol, azi am scapat cu pipeta mai multe picaturi in loc de 2 mi-au picat 3-4 asta din greseala ca era f agitata. vreau sa stiu daca e vreo problema?
|
ms! suzeta ortodontica avem si noi, am sa mai incerc sper sa reusesc. dar nu e prea mica ptr suzeta? cand merg la vaccin am sa discut cu dr despre asta. tu de la cat i-ai dat suzeta?
|
am uitat sa precizez ca atunci cand sunt in preajma nu o las si nu face asta tot timpul, uneori uita
|
salutare mamicilor si gravidutelor! fetita mea, selin, face 4 luni pe 15 stiu ca e prea mica dar poate, poate stiti cum o pot dezobisnui de suptul degetelor, suzeta nu o ea dar stiu ca si ea la fel ca degetul iti poate deforma dantura! stiu asta de la o matusa de-a mea!
|
ms de raspunsuri! cu o jumatate de ora sa plecam la dr surpriza: a avut scaun, am sunat si mi-a spus sa nu mai merg!pentru astfel de probleme 2 lingurite de ulei de masline si s-a rezolvat!sanatate si voua si bebelusilor!
|