Profil: denis-999
Despre
Utilizator: denis-999
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, January 29, 2016
Ultima vizita: Monday, February 8, 2016 5:37 PM
Numarul de postari: 9
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: lichidarea unui ovar
Postat: Saturday, January 30, 2016 1:56 PM
Cineeva ma mai poate ajuta cu care sfaturi?
Postat: Friday, January 29, 2016 2:24 PM
bereea wrote:
A nascut in Italia.

daca cunosti zi-mi te rog clinica si regiunea, iti multumesc anticipat
Postat: Friday, January 29, 2016 1:57 PM
bereea wrote:

NU, nu creste.Verisoarei mele tot jumatate de ovar iau lasat, tocmai pentru a putea deveni mama.

in ce clinica a nascut, poate imi face o recomandare, si ceva mai tirziu cu Dumnezeu in inima plecam si noi la consultatii
Postat: Friday, January 29, 2016 1:19 PM
simm wrote:
Imi pare rau pt prietena ta. Dar sa stii ca bucatica aia mica de ovar ramasa tot va dezvolta foliculi cu ovule gata de fecundat (de asta a fost lasata acolo). Important e ca mai are acea bucatica si ca are trompele. Sunt multe cazuri in care s-a ramas inclusiv fara o trompa si doar cu o bucata minuscula de ovar si s-a obtinut sarcina.

Sa stiti ca sunteti foarte buni oameni aici si amabili, este un forum de calitate, statuti tuturor ceea ce cunoasteti ca cuiva ii este de mare folos, deja nu-mi gaseam speranta in ochii mei acum este cu totul alta atmosfera in suflet
Postat: Friday, January 29, 2016 1:06 PM
Nu stiu daca e posibil daca ati citit atent ovarul sting e lichidat dar dreptul tot o fost taiat a ramas doar o bucata fapt ce nu poat intelege petru ce a mai lasat o bucata, el creste la loc sau ce?
Postat: Friday, January 29, 2016 1:06 PM
Nu stiu daca e posibil daca ati citit atent 9ovarul sting e lichidat dar dreptul tot o fost taiat a ramas doar o bucata fapt ce nu poat intelege petru ce a mai lasat o bucata, el creste la loc sau ce?
Postat: Friday, January 29, 2016 12:18 PM
cred ca este cea mai buna noutate a zilei, multumesc miai dat o speranta
Postat: Friday, January 29, 2016 11:53 AM
Tot in urma opetatiei a ramas cu o bucata de ovar doar si are 2 copii?
Postat: Friday, January 29, 2016 11:39 AM
Buna. e strigator la cer ce sa întimplat aseara cu prietena mea, are vîrsta de 20 ani, luna curenta avea mari dureri pîna ?i în timpul ciclului, s-a adresat la medic acolo ea depistat pe ovarul sting un chisti de 5 cm cu puroi gata de a se sparge, timp de 5 zile ne-am hotarît la opera?ie, în timpul opera?iei s-a mai depistat un chisti pe ovarul drept, în rezultat ea fost lichidat ovarul sting si o bucata din cel drept, Doamne abea imi stapinesc emo?iile, cine cunoa?te cine a mai auzit de a?a cazuri rog sa ma ajuta?i cu un sfat cu o indrumare, va mai putea sa ramîna însarcinata?