DEMISIA
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Monday, June 16, 2008 9:39 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Aveti vreun model de demisie care sa fie scurt, la obiect, amabil, si sa lase loc de "Buna ziua"? Ce-am gasit eu pe net nu prea imi place cum suna, am sa incerc sa mai adaptez... Pana atunci mai astept, poate mai aveti voi idei dance
danab
Scris: Monday, June 16, 2008 10:40 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Subsemnata ..., posesoare a CI seria...nr..., angajata a firmei xxxx, functia .... va rog sa-mi aprobati cererea de demisie pe motive personale incepand cu data de ....
Prezenta reprezinta preaviz.

Data
semnatura

Sa iti scrie pe ea Aprobat si semnatura director/patron si stampila unitatii.

Sper sa iti placa ras
bulibuli
Scris: Monday, June 16, 2008 10:42 AM

eu am gasit momentan formula asta:

D E M I S I E

Subsemnatul (a) ………, angajat al S.C………… S.R.L., în functia de …………., va rog sa luati act de demisia mea, urmând sa încetez activitatea la data de …………... Perioada de timp dintre prezenta notificare si data încetarii activitatii reprezinta preavizul de ……. zile calendaristice prevazut în contractul individual de munca. In cazul în care doriti sa renuntati partial sau total la preaviz va rog sa-mi comunicati.

Data , Va multumesc,
…………. ………………….
bulibuli
Scris: Monday, June 16, 2008 10:43 AM

danab wrote:
Subsemnata ..., posesoare a CI seria...nr..., angajata a firmei xxxx, functia .... va rog sa-mi aprobati cererea de demisie pe motive personale incepand cu data de ....
Prezenta reprezinta preaviz.

Data
semnatura

Sa iti scrie pe ea Aprobat si semnatura director/patron si stampila unitatii.

Sper sa iti placa ras

merge si asa, multumesc
abia astept sa fiu freeeeeeeeeeee
danab
Scris: Monday, June 16, 2008 10:51 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Nu face mare caz de textul din Demisie, important e ca sa pleci undeva unde sa fie mai bine.
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, July 22, 2008 8:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
in cazul in care mai doreste cineva un model de notificare a angajatorului privind incetarea activitatii, cel mai simplu, mai elegant si la "obiect" este urmatorul:

"dle director,

subsemnatul - nume si prenume, angajat al SC ......, in functia de .........., prin prezenta va solicit incetarea activitatii conform cu art. 79 din Codul Muncii (art care corespunde incetarii activitatii din initiativa angajatului cu respectarea preavizului legal de 15 zile calendaristice) cu respectarea termenului legal de 15 zile calendaristice incepand cu data de...(aici se trece data la care se completeaza notificarea).

semnatura, data

obligatoriu cereti de la RU numar de inregistrare si/sau o copie dupa cererea voastra astfel incat sa aveti dovada ca ati depus aceasta hartie.

in mod normal, aceasta notificare se completeaza la RU iar persoana de acolo trebuie sa stie cum suna o astfel de hartie bounce ...
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, July 22, 2008 8:49 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Ancuta, welcome back.yes yes yes
Ti-am dus dorulcomputerlove
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, July 22, 2008 9:31 PM
Nivel

saru'mana! acum revin cu forte proaspete si cu niste cunostinte legislative si mai...proaspete! so..shoot me daca mai sunt intrebari si va raspund!chitara
bulibuli
Scris: Tuesday, July 22, 2008 9:39 PM

hmmm... eu nu am vazut nici o dovada nimic ... ce e aia RU si de ce e important sa am dovada ca demisia a fost depusa... am semnat in 2 exemplare un acord de incetare a activitatii.. dar copie dupa demisie, cu nr de inregistrare sau astea.. nu am vazut!!
Kiki
Scris: Tuesday, July 22, 2008 10:00 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Anca, welcome back! hearts hearts hearts
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, July 22, 2008 10:20 PM
Nivel

bulibuli wrote:
hmmm... eu nu am vazut nici o dovada nimic ... ce e aia RU si de ce e important sa am dovada ca demisia a fost depusa... am semnat in 2 exemplare un acord de incetare a activitatii.. dar copie dupa demisie, cu nr de inregistrare sau astea.. nu am vazut!!

RU= resurse umane alcool

este f important sa ai un nr de inregistrare pt ca el iti dovedeste faptul ca angajatorul a luat la cunostinta de decizia ta de a denunta contractul individual de munca si ca sa ai siguranta ca nu te vei trezi si peste 3 luni tot angajata lor desi tu nu mai lucrezi efectiv.

stiu ca poate suna aiurea dar crede-ma lucrez in domeniu si am vazut multe de cand profesez. sunt unii angajatori care nu tin cont de vointa angajatilor si dupa perioada de preaviz au un tupeu incredibil si spun "cum, ce, tu nu mai lucrezi la mine? cum se poate asta? eu nu stiu nimic!". acum nu spun ca toti sunt asa pt ca nu este adevarat dar unii fac chestii din astea, mai ales cand vor sa le faca viata grea.

cand se primeste o cerere de incetare a activitatii, angajatul de la resurse umane are obligatia sa ii dea un nr de inregistrare. pe viitor aveti asta in vedere pt a putea evita potentiale probleme neplacvute.
bulibuli
Scris: Tuesday, July 22, 2008 10:23 PM

aa pai nu e cazul, ca eu am inmanat crerea direct directorului, in mana, si am si propus pe cineva pt postul meu ca avea nevoie de om repede, si a si angajat persoana respectiva in locul meu... deci sigur sunt free...

oricum, multumesc pentru lamuriripupici
sousourel
Scris: Wednesday, July 23, 2008 10:16 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Bine-ai revenit draguto! Ti-am dus dorulpupici
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, July 23, 2008 9:48 PM
Nivel

sousourel wrote:
Bine-ai revenit draguto! Ti-am dus dorulpupici

iloveyou iloveyou iloveyou si eu tie! si ...voua!angel
danamaria
Scris: Friday, August 1, 2008 10:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
are dreptate anca. ia ginditi-va voi. daca demisia e tinuta de preaviz, de cind incep sa curga cele 15 sau 30 de zile? de la ce data? data pe care ati trecut-o voi in cerere? NU, data de la care conducerea a luat act de actul vostru de vointa. deci, trebuie musai, nr de inregistrare.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.