Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Aveti vreun model de demisie care sa fie scurt, la obiect, amabil, si sa lase loc de "Buna ziua"? Ce-am gasit eu pe net nu prea imi place cum suna, am sa incerc sa mai adaptez... Pana atunci mai astept, poate mai aveti voi idei |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Subsemnata ..., posesoare a CI seria...nr..., angajata a firmei xxxx, functia .... va rog sa-mi aprobati cererea de demisie pe motive personale incepand cu data de .... Prezenta reprezinta preaviz.
Data semnatura
Sa iti scrie pe ea Aprobat si semnatura director/patron si stampila unitatii.
Sper sa iti placa |
|
| eu am gasit momentan formula asta:
D E M I S I E Subsemnatul (a) ………, angajat al S.C………… S.R.L., în functia de …………., va rog sa luati act de demisia mea, urmând sa încetez activitatea la data de …………... Perioada de timp dintre prezenta notificare si data încetarii activitatii reprezinta preavizul de ……. zile calendaristice prevazut în contractul individual de munca. In cazul în care doriti sa renuntati partial sau total la preaviz va rog sa-mi comunicati.
Data , Va multumesc, …………. ………………….
|
|
| danab wrote:Subsemnata ..., posesoare a CI seria...nr..., angajata a firmei xxxx, functia .... va rog sa-mi aprobati cererea de demisie pe motive personale incepand cu data de .... Prezenta reprezinta preaviz. Data semnatura Sa iti scrie pe ea Aprobat si semnatura director/patron si stampila unitatii. Sper sa iti placa
merge si asa, multumesc abia astept sa fiu freeeeeeeeeeee |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Nu face mare caz de textul din Demisie, important e ca sa pleci undeva unde sa fie mai bine. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| in cazul in care mai doreste cineva un model de notificare a angajatorului privind incetarea activitatii, cel mai simplu, mai elegant si la "obiect" este urmatorul:
"dle director,
subsemnatul - nume si prenume, angajat al SC ......, in functia de .........., prin prezenta va solicit incetarea activitatii conform cu art. 79 din Codul Muncii (art care corespunde incetarii activitatii din initiativa angajatului cu respectarea preavizului legal de 15 zile calendaristice) cu respectarea termenului legal de 15 zile calendaristice incepand cu data de...(aici se trece data la care se completeaza notificarea).
semnatura, data
obligatoriu cereti de la RU numar de inregistrare si/sau o copie dupa cererea voastra astfel incat sa aveti dovada ca ati depus aceasta hartie.
in mod normal, aceasta notificare se completeaza la RU iar persoana de acolo trebuie sa stie cum suna o astfel de hartie ... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Ancuta, welcome back. Ti-am dus dorul |
|

| saru'mana! acum revin cu forte proaspete si cu niste cunostinte legislative si mai...proaspete! so..shoot me daca mai sunt intrebari si va raspund! |
|
| hmmm... eu nu am vazut nici o dovada nimic ... ce e aia RU si de ce e important sa am dovada ca demisia a fost depusa... am semnat in 2 exemplare un acord de incetare a activitatii.. dar copie dupa demisie, cu nr de inregistrare sau astea.. nu am vazut!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Anca, welcome back! |
|

| bulibuli wrote:hmmm... eu nu am vazut nici o dovada nimic ... ce e aia RU si de ce e important sa am dovada ca demisia a fost depusa... am semnat in 2 exemplare un acord de incetare a activitatii.. dar copie dupa demisie, cu nr de inregistrare sau astea.. nu am vazut!!
RU= resurse umane
este f important sa ai un nr de inregistrare pt ca el iti dovedeste faptul ca angajatorul a luat la cunostinta de decizia ta de a denunta contractul individual de munca si ca sa ai siguranta ca nu te vei trezi si peste 3 luni tot angajata lor desi tu nu mai lucrezi efectiv.
stiu ca poate suna aiurea dar crede-ma lucrez in domeniu si am vazut multe de cand profesez. sunt unii angajatori care nu tin cont de vointa angajatilor si dupa perioada de preaviz au un tupeu incredibil si spun "cum, ce, tu nu mai lucrezi la mine? cum se poate asta? eu nu stiu nimic!". acum nu spun ca toti sunt asa pt ca nu este adevarat dar unii fac chestii din astea, mai ales cand vor sa le faca viata grea.
cand se primeste o cerere de incetare a activitatii, angajatul de la resurse umane are obligatia sa ii dea un nr de inregistrare. pe viitor aveti asta in vedere pt a putea evita potentiale probleme neplacvute. |
|
| aa pai nu e cazul, ca eu am inmanat crerea direct directorului, in mana, si am si propus pe cineva pt postul meu ca avea nevoie de om repede, si a si angajat persoana respectiva in locul meu... deci sigur sunt free...
oricum, multumesc pentru lamuriri |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Bine-ai revenit draguto! Ti-am dus dorul |
|

| sousourel wrote:Bine-ai revenit draguto! Ti-am dus dorul
si eu tie! si ...voua! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| are dreptate anca. ia ginditi-va voi. daca demisia e tinuta de preaviz, de cind incep sa curga cele 15 sau 30 de zile? de la ce data? data pe care ati trecut-o voi in cerere? NU, data de la care conducerea a luat act de actul vostru de vointa. deci, trebuie musai, nr de inregistrare. |
|
|