multumesc pt raspunsuri fetelor.am mai gasit pe un forum niste ceaiuri si am inceput o cura si deja parca imi e mai bine.ceaiul de cretisoara e f bun sa il bei si sa te speli la fel cel de coada soricelului ,coada calului si museltel.
|
buna ziua fetelor,nu stiu daca postez unde trebuie dar sper sa nu fiu mustruluita daca gresesc.ma numesc andreea si am 28 de ani.cu 2 sapt in urma am inceput sa am niste scurgeri urate si durerei in partea de jos a abdomenului.am fost la doctor si mi-a zis ca am anexita .mi-a prescris un tratamet dar imi pare cam dubios...mi-a dat sa iau extract de mugur de zmeur si mugur de coacaz negru si pe timpul menstrei augmenin si inca ceva nu mai retin acum numele si nu am reteta la mine..am citit pe net cu totul alte tratamente ,acum nu contest cunostintele si experienta doamnei doctor dar mi se pare ciudat si faptul ca pt partenerul meu nu mi-a dat nimic.am dureri destul de intense si suparatoare are ovarelor si ne incercam sa facem si un bebe dar nu prea ne iese.mentionez ca am fost la doamna dr popa din bacau .rog fetele care au avut astfel de probleme sa-mi zica ceva..ma gandesc sa ma duc la alt doctor..
|
buna fetelor ma numesc Andreea si am 28 de ani.ma bucur enorm ca am gasit acest forum .pt inceput vroiam sa i transmit lui gaby ca e informata gresit.dr stan din bacau face operatii cu 4500 de euro ,doar ce am sunat.iar kamy daca esti draguta sa mi spui , ai fost la hyron? imi poti da detalii? acum intrebarea mea ar fi de ce la stan e 4500 euro si la hyron 1600... diferenta de pret e f mare.stiu ca dr Stan are renume dar parca totusi.. de ceva timp ma bate un gand dar de 3 zile a devenit mai intens...am sanii f mici si mereu am fost complexata.va doresc o zi buna
|