delfin wrote:cam in ceata se vede poza , cred ca este frumoasa dar pare mai mult un pulovaras mai lung.Oricum felicitari. Asa pare in poza ,dar pe fata sta bine eea fiind mai micuta.poza e un pic in ceata imi cer scuze
|
Am facut si EU o rochita
|
Pcristinapatrascu66 wrote:foarte frumosi ,multumesc am mai facut si eu botosei pentru 2 bebelusi
Sunt superbi.poti te rog sa IMI explici cum se FAC AIA cu sireturi ,de mult caut explicatia dar un am gasito:(
|
foarte frumoase felicitari
|
endy merci
fetelor as avea o rugaminte la voi.cine vrea sa organizeze urmatorul concurs ca eu nu ma pricep si nu am timp sa intru toata ziua pe forum
|
multumesc
|
ally_4fvr frumoase si usor de facut...cum se cheama ata care ai folosit-o?
|
am gasit si eu ceva dragut sunt si ceva explicatii dar in engleza
|
Ruth wrote:catalina sandica ce model frumos , ai diagrama la el alina deealaura de ce sa te lasi, daca le faci prea mari nu-i nimic doar creste ea, si apoi tot exersand investi, sau tu crezi ca noi nu am desirat cand am gresit, asa ca hai capul sus mersi poate mai incerc ceva
|
sandica si catalina frumoase pulovarase bravo voua ca stiti sa lucrsti frumos...(eu cred ca ma las de tricotat ca orice facot fetita,ori fac prea mare ori prea mic,ori prea larg.. adio tricotat)
|