Profil: DeeaE
Despre
Utilizator: DeeaE
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, March 24, 2015
Ultima vizita: Wednesday, March 25, 2015 6:34 AM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Convulsii febrile - prim ajutor !
Postat: Wednesday, March 25, 2015 6:33 AM
Atunci cand eu m-am trezit, nu imi mai amintesc absolut deloc acest lucru, ci doar unele detalii cu privire la spasme si la ceea ce vedeam si ma ingrozea. La spital a avut febra. Erau abia cateva zile ce ma intorsesem cu el de la mare.
Subiect: Convulsii febrile - prim ajutor !
Postat: Tuesday, March 24, 2015 7:55 AM
Fiul meu a suferit o astfel de convulsie in vara anului 2012. Avea 3 ani abia impliniti. A fost cumplit pt mine, deoarece nu eram pregatita si nici informata in legatura cu asa Ceva. Dormea chiar cu mine in pat. A fost in somn, practic in timp ce dormeam amandoi. Nu stiu concret nici azi de cat timp dura, pt ca m-am trezit cand el avea spasme. Reactia mea a fost una negativa si total gresita. Imediat insa l-am dus la spital. Nici nu mai stiu exact cand a inceput sa se trezeasca, eu oricum am fost foarte dezamagita de doctorii care l-au vazut si care s-au ocupat de el. Nu are rost sa mai mentionez ca a fost contra-cost chiar si in institutiile publice. Am continuat cu controale private, si mai mare dezamagire. Mi s-a prescris Depakine si mi s-au spus niste tampenii, fara sa fiu macar intrebata in detaliu despre situatie. Din fericire am avut posibilitatea sa il duc si in afara la control, bineinteles nu mi s-a dat un tratament de genul celui indicat la Bucuresti. Mi s-a spus insa si mie ca atunci cand febra ajunge la 38,5 sa ii administrez diazepam preventiv. De-a lungul acestor ani, el a mai facut febra in jurul acestei valori, dar eu nu i-am administrat niciodata altceva decat antitermice. A avut multumesc Lui D-zeu rare episoade febrile. Are 5 ani si jumatate. Acum este prima data cand ne reconfruntam cu febra mare, nu avem o cauza exacta, pare a fi virala, administram altrrnativ la 4 ore Nurofen si Paracetamol. Sper ca niciodata sa nu mai trecem prin asa Ceva, dar teama noastra este enorma dupa ce am trecut deja o data prin asa Ceva. Sanatate tututor micutilor!