Dedicatie pentru copilul meu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tzepii
Scris: Tuesday, July 30, 2013 12:07 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 2387
Regulamentul concursului :

Va invitam la un nou concurs, care se va derula pana pe data de 24.08.2013, avand trei premii constand fiecare dintr-un un set de 2 carti publicate de editutra Litera, 1 volum din seria "Disney English" si un volum "Alimentatia copilului de la nastere la 3 ani".

La acest concurs se pot inscrie mamicile sau viitoarele mamici care ii fac o dedicatie (desen, cantecel sau poezie), creatie proprie copilului lor. Inainte de a posta o poezie/cantecel trebuie sa va asigurati ca nu a fost deja adaugata de alt participant la concurs.

Perioada de inscriere:
Pana pe data de 24.08.2013. Votarea se va face in perioada 25.08.2013 - 31.08.2013. Pot vota doar membrii inscrisi inainte de 1.08.2013 care au minim 100 postari.

Premiul concursului :
3 premii, fiecare constand intr-un pachet format dintr-un volum “Disney English” pentru copii si un volum "Alimentatia copilului de la nastere pana la 3 ani"

Cartile de activitati Disney English combina învatarea limbii engleze si dezvoltarea inteligentei copiilor prin joc, mizând pe atractivitatea îndragitelor personaje din povestile Disney. Aceasta serie de carti va îmbunatati nu numai engleza copiilor, dar si capacitatile lor de recunoastere, observatie, decizie, memorie, rationament, deductie, conversie, calcul, conexiune etc. Fiecare carte are sase sectiuni sau etape care abordeaza o tema comuna. Fiecare etapa contine jocuri noi si interesante, complexitatea acestora crescând treptat. Dupa terminarea fiecarui joc, copii pot primi o recompensa simbolica pentru rezultatele obtinute. Astfel, copii se vor simti mândri si vor fi tot mai interesati de aceste carti. Nimic nu este mai placut decât o seara petrecuta alaturi de copil, citindu-i o poveste din care sa învete ce e bine si ce e rau si, în acelasi timp, sa învete limba engleza!

Cartile se pot achizitiona si direct de pe www.litera.ro

Premiile pot fi livrate numai pe teritoriul României.

Expedierea premiilor:
Premiile vor fi expediate câstigatorilor de catre sponsorul concursului - editura LITERA - numai pe teritoriul României în luna imediat urmatoare încheierii concursului.Site-ul www.7p.ro nu îsi asuma responsabilitatea expedierii acestor premii.

Sponsorul concursului este EDITURA LITERA
Domenii de editare:
-beletristica
-critica
-dictionare
-enciclopedii
-albume
-carte pentru copii

Grupul editorial Litera s-a dezvoltat constant în jurul unor colectii de forta. Inca de la înfiintare, în 1990, au acordat atentia cuvenita literaturii clasice nationale si internationale. În ciuda tuturor greutatilor, au ramas fideli rolului esential al cartii, acela de instructie si de informare. De asemenea, parteneriatele cu puternice case editoriale europene i-au ajutat sa fie mai buni, sa ridice stacheta exigentelor editoriale pe piata româneasca. Nu au publicat doar titluri, ci au creat evenimente editoriale.

Colectii:
Carte pentru toti
Biblioteca Scolarului
Biblioteca de aur
Ecranizari de succes
Enciclopedii vizuale - în colaborare cu editura britanica Dorlink Kindersley
Prima mea enciclopedia - în colaborare cu editura britanica Dorlink Kindersley
dictionarul Oxford explicativ al limbii engleze - în colaborare cu editura britanica Dorlink Kindersley
dictionarul Penguin al limbii engleze - în colaborare cu editura britanica Dorlink Kindersley
Editura Litera a fost dintre primele edituri din tara care au acordat o atentie speciala cartii electronice. Libraria virtuala Litera a fost vizitata în ultimii ani de un numar tot mai mare de adepti ai acestui tip de lectura.


Tzepii attached the following image(s):
disney1.jpgdisney2.jpgdisney3.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.