buna seara frumoaselor
leila felicitari pt nepotel e un scump,asteptam cu nerabdare ziua in care o sa ne arati poze cu bebelinul tau in brate
ria e cel mai frumos cadou..sa botezi cat mai multi copii..la noi se zice ca nasa e a doua mama
ioana29 scumpa sunt cam multe ore..eu dupa doar opt ore nu mai stiu cum sa ajung acasa si sa ma bag sub plapiumioara
Magda felicitari pt fetita si bine ai revenit si vine bebe nr 2 repede,ai sa vezi
Nanny cred ca asa o sa fac,o sa mai astept o perioada cumintica si dupa operatie poate isi arunca doamne doamne privirea si in gradina mea Si Nanny asteptam sa te vedem si pe tine ca in poza pusa de leila
nicodavid soricelul o sa iti aduca luna asta 2 liniute
juwy.l rabdareee vine bebe mai spre primavara ca acuma e prea frig ,rabdare scumpica mea ,si ne tinem de mana..tot cam atat am de asteptat si eu
simm
Andreea-Simona pumnii sunt stransi tare tare pt vineri..sa vii numai cu vesti bune
Marina cam nesimtita rozica asta,dar nu te descuraja scumpa..o noua luna o noua speranta si bonus iubareala maxima ,hai capul sus ,vine bebe cat mai curand
elisabeta123 nu mai vine rozica..te asteptam cu 2 liniute
Mihaelala1 nu stiu nici eu cu ce se mananca varicocel,iti doresc sa vina bebe cat mai curand
Va pup pe toate !! Sa veniti numai cu vesti bune !! all
|
Anelise multumesc scumpa deci sa inteleg ca e fiecare cu barza ei,nu?nu mai trebuie sa impartim doar o barza
juwy.l multumesc scumpa mea ..de mult vroiam sa scriu ,dar asteptam parca o zi anume
simm multumesc mult..asta imi doresc si eu sa fiu sanatoasa tun te pup draga si sa vina barzuca cat mai curand
Andreea-Simona Dorinta mea cea mai mare ar fii sa vina bebe,dar bineinteles ca imi doresc sa fiu si super sanatoasa ca sa nu ii aduc vreo pb la bebitza..iar cu prioritalile astea as avea multe de zis (in urma cu 9 ani m-am casatorit ,nici prin cap nu imi trecea atunci sa am un bebe,prioritatile erau un loc de munca sigur,casa si siguranta materiala..acuma avem casa visurilor noastre,bani cati ne dorim si nu vine bebe ) Vreau si eu la plajaaa ,la noi a venit frigul
biancaanamaria pana nu vezi rosu inca mai poti spera iti tin pumnii si poate ne aduci testul cu 2 liniute
leila unda verde am ,dar tot mi-e frica ca pana la operatie am de luat niste medicamente care dupa spusele medicului nu ar afecta fatul..si iarasi daca raman burticuta trebuie sa aman operatia..deci e cu dus si intors de luna asta declaram impreuna razboi la rozica..poate asa se sperie si nu mai vine clawdia Doamne Doamne ne aude pe fiecare si sigur cand o sa fie momentul o sa ne trimita bebele mult dorit,iti tin pumnii sa vina bebiza luna asta
RalukM sarcina usoara in continuare ,de multi ani zic ca m-as apuca si eu de crosetat ,dar cand imi arata mami vad numai ozn'uri si nu inteleg nimica
restul fetelor va pup pe toate si va ,o zi minunata sa aveti si haideti cu 2 liniute
|
Neata fetelor o cafeluta mi-ar prinde bine si mie,poate chiar doua
Anelise eu nu mai sunt pe lista (intradevar ca nu am mai scris,decat foarte rar ,dar va urmaresc mereu si dupa cum am zi mai demult cand o sa imi rezolv toate pb de sanatate o sa iau iar in serios planul bebe).
Oarecum faptul ca am vazut ca nu sunt pe lista ma ambitioneaza sa va scriu.
Sa reiau povestea mea si pt noile aspirici. Am 28 de ani si de aproape un an am decis sa ne marim familia,dar bebe nu vrea sa vina. Analize peste analize..toate bune si totusi bebe nu vine .In urma cu cateva luni aveam o pb de respiratie,mereu nasul inchis si cu speiul in buzunar oriunde as merge. Am fost la vizita ,prima data au zis ca sunt polipi apoi cica rinita cronica catarala si deviatie de sept sx..asa ca sunt inscrisa pe lista de asteptare pt operatie care o sa fie peste luni bune ....si totusi am unda verde pt bebe(doar ca nu prea sunt incantata ) si inca nu stiu ce sa fac,sa dam inainte sau sa astept sa rezolv toate pb.
Va pup si va iubesc ,sunteti singura mea raza de soare in momentele astea mai aiurea...si scuzati-ma ca nu va iau pe rand,dar e prea devreme pt mine all
|
Nanny FELICITARIIII ..si uite ca a venit ziua ta (parca prea de mult timp stateai in cap de lista si noi abia asteptam sa inaintam pe listuta viselor noastre).Felicitari din suflet,bebe sanatos tun si sarcina usoara !!
|
Nastere usoara si rapida Dana!!!
|
Deea draga FELICITARIIIIIIdin tot sufletul ,sarcina usoara si bebelino sanatos si la termen !!
|
Mon felicitariiii din suflet !!!! Sarcina usoara si fara probleme!!
|
Deearox felicitariiiii ,sarcina usoara si bebe sanatos !!
fetelor o saptamana minunata sa aveti si haideti ca s-a spart gheata..sa ploua cu cat mai multe teste pozitive
all
|
neataa fetelor
Alina86 La multi ani scumpa !!
imi pare rau pt fetele care au declarat z1 ,dar capul sus..urmeaza o noua luna plina de iubire si fara stres dragelor,stresul nu ne ajuta deloc
o zi frumoasa sa aveti ,app la mine a iesit soarele(astazi se merge la plaja )
all
|
neatza fetelor
o zi frumoasa va doresc si va astept cu cafeluta calda
mellina
mon
|