Coronota atarnata sus au realizat-o copiii de la scoala pentru spectacolul de Craciun,sub indrumarea profesoarei de desen,pacat ca poza e mai intunecata.Au facut si cateva globuri si ingerasi.Imi pare rau ca le pun abia acum dar doar de Anul Nou mi-am reparat calculatorul si uitasem de elecarla attached the following image(s):
buna seara si bine v-am gasit Fiidca am invatat sa atasez pozele(ii multumesc si aici lui Kmy care a vazut ca "strigam de disperare" )vreau sa va arat si eu ce decoratiuni am facut pentru bradul meu de Craciun si pentru cadouri(catorva persoane dragi mie si care stiu ca apreciaza)Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
Cateva decoratiuni grtatuite de Craciun, care pot fi printate (link-urile pdf-urilor pot fi gasite pe siteul mentionat mai jos).Unele sunt universale, altele sunt personalizate pentru invitatie la baita bebelusului, dar pot fi adaptate usor.Sursa: http://www.my-practical-baby-guide.com/free-printable-christmas-baby-shower-party-set.htmlTzepii attached the following image(s):