Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Este cineva care a decorat interiorul bisericii mai mult decat cu flori (adica stalpisori, tulle, fundite)?
Ma bate gandul de a decora biserica, intr-un stil finutz oricum, sa nu dea impresia de "prea mult", ci doar sa aduca cu nuntile din filme...
Ceva in genul:
stele_pe_cer attached the following image(s):
 ![bevfabriccrafts_1846_31963966[1].gif](/i.ashx?a=7634)  
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Abia astept fotografii de la nunta ta ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Sa nu-mi spui ca stalpii aia tre' sa-i cumperi poate sunt de inchiriat...e f. frumos, de efect |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Da, arata super. Se decoreaza, sunt firme care fac asa ceva, am vazut pe net. Aveau decoratiuni si pentru " cazanul " ( am un lapsus ) in care a scaldat-o pe Sasha, dar... am renuntat pentru ca info au venit prea tarziu prin fata ochilor mei.
Daca stii sigur ca vei avea multi invitati la nunta, ma refer l;a cei care vin la biserica, atunci eu zic sa o faci...o data esti mireasa, nu?
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| mihaela75 wrote:Sa nu-mi spui ca stalpii aia tre' sa-i cumperi  poate sunt de inchiriat...e f. frumos, de efect
Nu, nu se cumpara, se inchiriaza, exact cum se inchiriaza si fetele de masa sau alte aranjamente interioare. |
|

| taki wrote:Daca stii sigur ca vei avea multi invitati la nunta, ma refer l;a cei care vin la biserica, atunci eu zic sa o faci...o data esti mireasa, nu?
Indif.de numarul invitatilor, biserica va fi oricum plina, pt.ca Sf.Taina a Casatoriei se celebreaza in timpul Sf..Liturgii, deci, enoriasii obisnuiti oricum vor lua parte la nunta.
SI...asa imi da inima ghes nu atat sa apelez la una din firmele de decoratiuni, ci mai degraba funditele din tull si/sau organza sa le fac eu .Aranjamentele florale cel mai probabil ca mi le va face un designer floral (dar nu de la o firma), pt.ca voi prefera sa le cumpar eu personal din piata de flori.Daca imi vin idei nastrusnice, e posibil ca kiar si aranjamentele florale din biserica tot eu sa le fac (biserica este foarte frumoasa si fara decor, simpla si in acelasi timp eleganta -daca se poate vorbi astfel despre o biserica, si deja are in fiecare zi flori frumos aranjate ici si colo).Trebuie numai sa descopar cum sa fac funda aia ampla, bufanta ...dar...mai am timp sa exersez !
Am emotii de pe acum, numai gandindu-ma cum va fi!
Maria&mami, sigur voi posta si pozici, dupa fericitul eveniment ! |
|

| mihaela75 wrote:Sa nu-mi spui ca stalpii aia tre' sa-i cumperi  poate sunt de inchiriat...e f. frumos, de efect
Stalpii ii poti cumpara sau comanda dar costa enorm si dupa nunta nu vei avea ce face cu ei (poate doar daca esti posesorul unei minunate gradini pe care ulterior sa o inkiriezi pt.nunti ).
In skimb decorul din tulle/organza eu ma gandeam sa il donez bisericii, pt.a-l oferi si la alte nunti, ca eu nu am unde sa imi pun funditele din tulle oricum! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Stele, ai hotarat biserica? Ai gasit una pe placul tau? |
|

| Kiki wrote:Stele, ai hotarat biserica? Ai gasit una pe placul tau?
Daaaaaaaaaa ...in sfarsit am gasit biserica mult visata ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| stele_pe_cer wrote:Daaaaaaaaaa  ...in sfarsit am gasit biserica mult visata  !
Bravo, ma bucur! |
|
|