Decor biserica
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, October 25, 2006 6:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Este cineva care a decorat interiorul bisericii mai mult decat cu flori (adica stalpisori, tulle, fundite)?

Ma bate gandul de a decora biserica, intr-un stil finutz oricum, sa nu dea impresia de "prea mult", ci doar sa aduca cu nuntile din filme...

Ceva in genul:

stele_pe_cer attached the following image(s):
b7 (325 x 487).jpgbevfabriccrafts_1846_31963966[1].gifhw0_10888.jpg.gifhw0_10890.jpg

Maria & Mario
Scris: Wednesday, October 25, 2006 7:11 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Abia astept fotografii de la nunta ta ! angel
mihaela75
Scris: Wednesday, October 25, 2006 7:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Sa nu-mi spui ca stalpii aia tre' sa-i cumpericyclops poate sunt de inchiriat...e f. frumos, de efectangel
taki
Scris: Wednesday, October 25, 2006 10:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Da, arata super. Se decoreaza, sunt firme care fac asa ceva, am vazut pe net. Aveau decoratiuni si pentru " cazanul " ( am un lapsus ) in care a scaldat-o pe Sasha, dar... am renuntat pentru ca info au venit prea tarziu prin fata ochilor mei.

Daca stii sigur ca vei avea multi invitati la nunta, ma refer l;a cei care vin la biserica, atunci eu zic sa o faci...o data esti mireasa, nu?
bravo thumright
taki
Scris: Wednesday, October 25, 2006 10:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

mihaela75 wrote:
Sa nu-mi spui ca stalpii aia tre' sa-i cumpericyclops poate sunt de inchiriat...e f. frumos, de efectangel

Nu, nu se cumpara, se inchiriaza, exact cum se inchiriaza si fetele de masa sau alte aranjamente interioare.cool
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, October 25, 2006 11:00 PM
Nivel

taki wrote:

Daca stii sigur ca vei avea multi invitati la nunta, ma refer l;a cei care vin la biserica, atunci eu zic sa o faci...o data esti mireasa, nu?
bravo thumright

Indif.de numarul invitatilor, biserica va fi oricum plina, pt.ca Sf.Taina a Casatoriei se celebreaza in timpul Sf..Liturgii, deci, enoriasii obisnuiti oricum vor lua parte la nunta.

SI...asa imi da inima ghes nu atat sa apelez la una din firmele de decoratiuni, ci mai degraba funditele din tull si/sau organza sa le fac eusic .Aranjamentele florale cel mai probabil ca mi le va face un designer floral (dar nu de la o firma), pt.ca voi prefera sa le cumpar eu personal din piata de flori.Daca imi vin idei nastrusnice, e posibil ca kiar si aranjamentele florale din biserica tot eu sa le fac (biserica este foarte frumoasa si fara decor, simpla si in acelasi timp eleganta -daca se poate vorbi astfel despre o biserica, si deja are in fiecare zi flori frumos aranjate ici si colo).Trebuie numai sa descopar cum sa fac funda aia ampla, bufanta ...dar...mai am timp sa exersezsic !

Am emotii de pe acum, numai gandindu-ma cum va fi!

Maria&mami, sigur voi posta si pozici, dupa fericitul evenimentdance !
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, October 25, 2006 11:04 PM
Nivel

mihaela75 wrote:

Stalpii ii poti cumpara sau comanda dar costa enorm si dupa nunta nu vei avea ce face cu ei (poate doar daca esti posesorul unei minunate gradini pe care ulterior sa o inkiriezi pt.nuntiras ).

In skimb decorul din tulle/organza eu ma gandeam sa il donez bisericii, pt.a-l oferi si la alte nunti, ca eu nu am unde sa imi pun funditele din tulle oricum!
Kiki
Scris: Wednesday, October 25, 2006 11:05 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Stele, ai hotarat biserica? Ai gasit una pe placul tau?
stele_pe_cer
Scris: Thursday, October 26, 2006 12:56 AM
Nivel

Kiki wrote:
Stele, ai hotarat biserica? Ai gasit una pe placul tau?

Daaaaaaaaaadance ...in sfarsit am gasit biserica mult visatathumleft !
Kiki
Scris: Thursday, October 26, 2006 7:19 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
stele_pe_cer wrote:

Daaaaaaaaaadance ...in sfarsit am gasit biserica mult visatathumleft !

Bravo, ma bucur! yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.