Decolorarea parului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Monday, October 23, 2006 4:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
As dori sa aflu ce modalitati non-agresive pt.par exista pentru o decolorare gentle a unui par saten-roscat natural...

Ma bate gandul sa imi fac nenumarate suvite blondii, dar un blond-inkis, sau mai bine spus un saten deskis!
AdrianaC
Scris: Monday, October 23, 2006 5:13 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Non-agresiv eu inteleg natural. Natural, nu stiu ce sa zic, poate din plante? Ceai de musetel ?

Oricum, daca tu esti facuta cu Henna, sa ai grija mare cu vopsit / decolorat cu vopsea normala, ca o sa iesi verde sau roz in cap (asa mi s-a spus la coafor).ras
Cris-DL
Scris: Monday, October 23, 2006 5:15 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Eu tocmai m-am intors de la coafor si am intrebat cum scap de negrul meu din cap....mai pe inteles am intrebat-o cum sa fac sa nu mai trebuiasca sa ma vopsesc la 2 saptamani, caci imi ies firele albe, binentels ca decat radacina o vopsesc.....mi-a spus ca nu-mi recomanda nimic, nici nu ma face (e prietena mea), ca indiferent ce folosesti pentru deschiderea culorii tot se distruge parul....
Mie mi-a spus ca nici cu decolorare, nici cu decapare nu mi se deschide mai mult de un roscat.....si parul la ambele variante are de suferit......deci eu am ramas asa, de frica sa nu raman cheala, vroiam niste suvite blond-gri, sa nu mai trebuiasca sa ma vopsesc asa des plans .... decat l-am tuns
Mi-a spus ca mai bine ma vopsesc la 2 saptamani la radacina, decat sa ma decolorez sau sa-mi faca decapare .....poate stiu fetele alte metode, fara sa se strice parul.....si pe mine m-ar interesa oare
stele_pe_cer
Scris: Monday, October 23, 2006 5:37 PM
Nivel

cris22tyna, ce presupune "decaparea"?
Eu ultima oara cand mi-am accentuat nunatele parului cu henna a fost acum 2 luni si 3 saptamani, deci, cred ca efectele hennei s-au cam dus.

Eu ma gandeam sa imi fac niste suvite blondii, fara a afecta parul, ceva in genul:sirop d l amaie, decoct de musetel si inca ceva definitoriu, care sa "tina" culoarea".Nu as vrea sa bag oxidant.

Mai stiu de niste vopsele de par, non-agresive, Colour Soin, dar nu am incercat sa vad ce si cum.Nasa mea este incantata, dar ea e incantata de orice i se intampla sau folosesteras , deci, nu prea pun baza in spusele ei.APoi, imi e teama sa nu imi stric parul pe care in toata existenta mea nu l-am vopsit decat de cateva ori, si asta ca sa acopar niste suvite date gres de catre o coafeza cu mana proasta!
Alina
Scris: Monday, October 23, 2006 5:37 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Din punctul meu de vedere mereu m-am decolorat, aceasta opertiune facand-o cam la 3 luni, si parul meu nu a avut de suferit de fel, chiar mai mult, dupa suvitare (deci nu decolorare totala- fara radacina) parul cade mai putin, mult mai putin. Dar acesta este cazul meu.
stele_pe_cer
Scris: Monday, October 23, 2006 5:42 PM
Nivel

Alina, ce folosesti pt.decolorarea parului?Ce marca, ce produs?

Cei d ela Contrast (distribuitori de cosmetice profesionale) au niste pudre decolorante, dar citind modalitatile de utilizare, mi se pare cam aiurea de folosit produsul (trebuie consumat destul de repede, el fiind destinat folosirii in saloanele de coafura, iar eu vreau sa imi fac niste suvite pt.cel putin cateva luni bune (3-4 luni) fara a le mai reimprospata).
Alina
Scris: Monday, October 23, 2006 5:47 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
stele_pe_cer wrote:
Alina, ce folosesti pt.decolorarea parului?Ce marca, ce produs?

Draga mea, chiar nu stiu ce produse sunt, pentru ca ma las pe mana coafezei, am aceeasi coafeza de vreo doi ani si imi merge tare bine. Probabil Wella sau L'Oreal. Next time I will ask.
stele_pe_cer
Scris: Monday, October 23, 2006 5:54 PM
Nivel

Alina wrote:

Draga mea, chiar nu stiu ce produse sunt, pentru ca ma las pe mana coafezei, am aceeasi coafeza de vreo doi ani si imi merge tare bine. Probabil Wella sau L'Oreal. Next time I will ask.

Multumesc frumospupici !Wella profesional stiu ca sunt mai bune decat L'oreal, dar nu toata gama se gaseste in saloane.
Cris-DL
Scris: Monday, October 23, 2006 5:56 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
stele, am inteles ca este o operatiune de eliminare, partial sau total a pigmentilor vopselei, decoloreaza parul vopsit nu cel natural....

Alina esti o fericita ca ai un par asa de rezistent.....eu, dupa ce ca imi cade, daca l-as mai si decolora what ras mi-as cauta peruca
stele_pe_cer
Scris: Monday, October 23, 2006 6:01 PM
Nivel

cris22tyna wrote:
stele, am inteles ca este o operatiune de eliminare, partial sau total a pigmentilor vopselei, decoloreaza parul vopsit nu cel natural....

Deci in cazul meu nu ar fi potrivit procedeul respectiv, din cauza faptului ca nu am pic de vopsea pe par!Se pare ca va trebui sa caut o alternativa naturala (daca exista)!
monachris05
Scris: Tuesday, October 24, 2006 6:32 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Si eu m-am decolorat...chiar acasa...si chiar ma bate gandul sa o fac din nou...as vrea sa imi fac niste suvite. Aici (dar cred ca si in Ro, dupa cum scria o mamica) se gaseste in magazinele specializate de produse de par, o pudra care amestecata cu o solutie (am uitat acum cum se cheama) si apoi se aplica pe suvite de par. Metoda aceasta este mai mult pt suvite, nu cred ca sa iti decolorezi tot parul. Pt asta cred ca trebuie recurs la o coafeza.
mihaela75
Scris: Tuesday, October 24, 2006 6:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Stele ,daca gasesti metoda sa ne spui si noua ca eu deja am ramas fara par de la decolorat si ala care-l mai am l-am tratat ca sa arate cata de cat normaluff Si cu toate astea tot imi fac planuri de o noua decolorare...doar un picscratch
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, October 24, 2006 10:52 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
Stele ,daca gasesti metoda sa ne spui si noua ca eu deja am ramas fara par de la decolorat si ala care-l mai am l-am tratat ca sa arate cata de cat normaluff Si cu toate astea tot imi fac planuri de o noua decolorare...doar un picscratch

Cum gasesc, cum postez, parol de nusic !Si, sunt sigura ca exista si metode mai blande si mai naturale, doar sa le descoperim noi!
mihaela75
Scris: Tuesday, October 24, 2006 11:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
mersipupici
MonicaL
Scris: Thursday, September 13, 2007 2:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/13/2007
eu am avut svite cam 2 ani dar rezultatul a fost dezastruos toanerele !!! Si acum , si deja a trecut mai bine de un an de atunci si m-am si tuns mult mai scurt , este neaparat nevoie de masca profesionala , dupa fiecare spalare , ca altfel parul meu e sarma !!!flower Imi doresc , si eu , foarte , foarte mult sa pot reveni la suvite dar nu mai vreau sa risc , asa ca daca descoperiti voi ceva SCRIETIIIIIIIIIIIIII !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.