|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| stele_pe_cer wrote:As dori sa aflu ce modalitati non-agresive pt.par exista pentru o decolorare gentle a unui par saten-roscat natural...
Ma bate gandul sa imi fac nenumarate suvite blondii, dar un blond-inkis, sau mai bine spus un saten deskis! iubita eu sunt nou logata pe forum dar am citit discutii despre decolorarea parului mai demult,aveam aceeasi problema,eram bruneta si acum sunt blonda,am gasit pe internet o fata de la care am luat un produs rusesc COLOR OFF parca se numea care decoloreaza parul fara sa il arda sau distruga,era un produs nou aparut dedemult in rusia dar la noi nu sa auzit de el,tipa vroia sa il distribuie in coafor in Romania,am luat legatura pe net si iam comandat o cutie dar nu mia ajuns numai una am parul lung ,e super produsul!!!si poti sa te decolorezi de catevai ori pe zi,si nu se arde parul deloc,am incercat eu,si de atunci il tot recomand la prietene si au fost multumite dc te intereseaza iti dau nr ei sau adresa de mailsi vb cu ia,o cutie costa in jur de 750 mii dar merita toti banii |
| vreu si eu produsul asta de decapare.....dak ma poti ajuta lasami un mesaj pe adresa mea de mail...multumesc mult....lucrez intrun salon de coafura .este diferenta intree decolorare si decapare... |
| Cris-DL wrote:Eu tocmai m-am intors de la coafor si am intrebat cum scap de negrul meu din cap....mai pe inteles am intrebat-o cum sa fac sa nu mai trebuiasca sa ma vopsesc la 2 saptamani, caci imi ies firele albe, binentels ca decat radacina o vopsesc.....mi-a spus ca nu-mi recomanda nimic, nici nu ma face (e prietena mea), ca indiferent ce folosesti pentru deschiderea culorii tot se distruge parul.... Mie mi-a spus ca nici cu decolorare, nici cu decapare nu mi se deschide mai mult de un roscat.....si parul la ambele variante are de suferit......deci eu am ramas asa, de frica sa nu raman cheala, vroiam niste suvite blond-gri, sa nu mai trebuiasca sa ma vopsesc asa des .... decat l-am tuns Mi-a spus ca mai bine ma vopsesc la 2 saptamani la radacina, decat sa ma decolorez sau sa-mi faca decapare .....poate sti u fetele alte metode, fara sa se strice parul.....si pe mine m-ar interesa Fetelor incercati COLOR OFF,este un produs profesional rusesc care decoloreaza parul fara sa il arda,eu mam facut din negru(asa eram de vre-o 4 ani)in blond platinat,si nu mi-am ars parul absolut deloc, deci produs exista numai ca in romania o sa ajunga cand o sa fim noi batrane si blonde(carunte),pe cale naturala,di in Rusia in orce coafor mai select se gaseste produsul,si pentru ca la noi la coafor nu credeau ca e posibil leam adus si lor si uite ca nu se mai mira asa,si nu se mai satura
|
| raluca69 wrote:vreu si eu produsul asta de decapare.....dak ma poti ajuta lasami un mesaj pe adresa mea de mail.
..multumesc mult....lucrez intrun salon de coafura .este diferenta intree decolorare si decapare... vb pe adresa de mail:clazar64@yahoo.com despre color off,e super!!!!!!!!!!! |
| Cris-DL wrote:Eu tocmai m-am intors de la coafor si am intrebat cum scap de negrul meu din cap....mai pe inteles am intrebat-o cum sa fac sa nu mai trebuiasca sa ma vopsesc la 2 saptamani, caci imi ies firele albe, binentels ca decat radacina o vopsesc.....mi-a spus ca nu-mi recomanda nimic, nici nu ma face (e prietena mea), ca indiferent ce folosesti pentru deschiderea culorii tot se distruge parul.... Mie mi-a spus ca nici cu decolorare, nici cu decapare nu mi se deschide mai mult de un roscat.....si parul la ambele variante are de suferit......deci eu am ramas asa, de frica sa nu raman cheala, vroiam niste suvite blond-gri, sa nu mai trebuiasca sa ma vopsesc asa des .... decat l-am tuns Mi-a spus ca mai bine ma vopsesc la 2 saptamani la radacina, decat sa ma decolorez sau sa-mi faca decapare .....poate stiu fetele alte metode, fara sa se strice parul.....si pe mine m-ar interesa
eu mam decolorat cu COLOR OFFeste un produs profesional rus care decoloreaza parul fara sa il arda!!!!!!!!!! dar sa stii ca acest produs nu decoloreaza parul natural sau cel vopsit cu henna numai cu vopsea parmanenta, in rest e super!!!!!!!!!!!! |
| mdmdmd wrote: vb pe adresa de mail:clazar64@yahoo.com despre color off,e super!!!!!!!!!!! mersi mult pentru comentariu!!!!!!!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/19/2013 Mesaje: 6
| pentru decolorare iti recomand un produs adus din rusia Color Off, nu afecteaza deloc parul,mai multe detalii gasesti aici,: https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional il poti comanda la nr 0754921669. |
|
|