Indiciu: ce sexy suntem :001014:
|
delia.c.yaya wrote:Fetelor, eu sunt la urgente. Mam pus sa fac dus si cand am iesit hopa hemoragia. Mau consultat, miau dat niste pastile ca sa ma curat asa am inteles noi si miau pus o perfuzie. Din ceea ce am inteles doctorul a zis ca ar fi avort menstrual.. Astept sa vedem analizele si cred ca dupa ce perfuzia se termina ma vor lasa acasa, noi asa speram. Deci, bebe nu mai e.
:( nici nu stiu ce sa iti zic... Sa te pui pe picioare cat mai repede ca Giulia are nevoie de tine. Te pupam!
|
Mamici,cu ce ati tratat mucii la bebei? Noi avem muci de vreo cateva zile,dar neavand nimic in gat,urechi sau la plamani nu am primit nici un tratament. Ii pun ser fiziologic sau apa de mare si aspir o data pr zi dar nu vad nici o imbunatatire...
Covor tip puzzle de spuma de unde ati cumparat?
|
Andreea06 wrote:
I-ai dat ceva probiotic gen protectis, baby’s jarro etc? Noi aveam la 5-7 zile de la inceput, dar alaptat, si cu probioticul a ajuns sa faca la 2 zile.
Am inceput sa ii dau de ieri protectis,dar pana acum nici un rezultat. Ea de obicei face zilnic. A mai fost o singura data constipata si atunci i am pus jumatate de supozitor si a facut,dar acum nici macar cu supozitor nu a reusit.
|
Fetelor ce remedii mai stiti pentru constipatie? Am incercat masaj la burtica,stimulat cu termometrul si jumatate de supozitor cu glicerina...toate degeaba. Nu reuseste sa faca decat cat un varf de deget si atat. Astazi e deja a 3 zi cand se tot chinuie sa faca...
|
Mirunah wrote:Avem de 6 luni acum degeaba. Pur si simplu asa mananca el. Si eu credeam ca o sa devoreze laptele cu astea de 6 luni. Dar el controleaza fluxul cum vrea el... Doar sa ii dau cu seringa direct in gat Le: de cand ma tin sa va intreb. Mereu ma cert cu sotul V-am zis ca eu notez cat mananca. Mereu ii scad 5-10ml. Depinde cat da pe langa+ce nu poate manca din biberon. Deci daca ii fac 120 si a terminat biberonul, ii trec 110. Sotul zice ca a mancat oricum mai mult, pentru ca dupa ce pui lp se fac 140ml in biberon. Dar eu zic ca se calculeaza apa care o pui la inceput.
:)) n are rost sa te stresezi chiar asa daca pune bine in greutate si e activ,5-10ml chiar nu fac diferenta. Ema la 2 luni manca de ziceai ca e fomata tot timpul,iar acum la 5 luni are zile si zile. Azi de exemplu s a trezit la 8 si nu a vrut sa pape deloc. Pe la 10 a papat 80ml,pe la 12 doar 30ml iar la 2 a papat 210ml. Si eu am fost f stresata la inceput cand nu reuseam sa ii dau sa pape cat scria pe cutie,dar cu timpul m am obisnuit sa las dupa ea si sa ii dau exact atat cat cere. Acum la 5 luni papa in medie cam 7/800ml pe zi,ceea ce pt varsta ei e putin,dar pune in greutate si n are rost sa ma stresez.
|
Noi abia la 5 luni am trecut de 7kg.
Mirunah,incearca sa schimbi tetinele la biberoane. Ema manca foarte incet la inceput,stateam 40 min la o masa,dar cand am trecut la tetine mai mari nu mai dura decat maxim 15/20 min masa si nici nu mai adormea.
|
Mgeorgiana85 wrote:Fete, cele care dati colief si bebeii papa lapte praf, cum administrati colieful? Cumnatei mele i s-a spus ca la lapte praf cu jum de ora inainte sa pape...eram curioasa cum dati voi
Eu ii dadeam espumisan dimineata si seara cate 5 picaturi si colief in fiecare sticluta cu lapte praf cate 4 picaturi (sa nu depasesti 28 de picaturi pe zi). Faceam lapticul,adaugam cele 4 picaturi si trebuie lasat sa stea 30min (eu puneam biberonul intr un castronel cu apa calda ca sa ramana caldut). Protectis i am dat cate 5 picaturi pe zi dar abia cand am inceput sa reduc picaturile de colief.
|
Mgeorgiana85 wrote:Fete, voi ati folosit ceva anticolici? Am inceput sa avem colici... Plus ca de la laptele asta praf nu face cacuta cum trebuie...as vrea sa schimb si laptele praf A stat treaz de la 4 jum pana acum la 9 si 15....parca vad ca la noapte iar e marait si tot asa.
Combinatia de espumisan,colief si protectis a facut minuni si la noi. Eu ii dau lp topfer si face caca zilnic doar ca e mai inchis la culoare. Cand ii dadeam aptamil facea si la 2/3 zile.
|
delia.c.yaya wrote:Ia uite mami ce sexy e ce repede cresc astia mici..of of of
He he...multumesc dar ascundeam burtica dupa bebelina.
|