Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| MEDEEA scumpa mica,deja ai iubit??? Daca i-mi amintesc bine si eu aveam la gradinita un "iubit",care nu ma lasa sa ma joc cu nimeni doar cu el,
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Medeea esti grozava Dupa asemenea conversatie ma intreb in cat timp te inscrii la doctorat |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Ma bag si eu in vorba...ca n-am trecut pe la topicul asta. Felicit toti copilasii vorbitori! De Alex nici nu stiu ce sa va spun...cand mi-a citit literele de pe oglinda unui restaurant "ALBA..." si era scris Albatros, am inlemnit. Citeste de peste tot, literele pe care le cunoaste. SI una tare...cu o seara inainte de a veni in Bucuresti, Alex nu avea chef de somn, fapt pentru care am cam tipat la ea. A tacut, a baut lapele si cand s-o spal pe dinti am vazut ca era gata sa planga. Am intrebat-o ce are, mi-a raspuns "mi-e rau". De ce? "ma doare inima". Cuuuuuuuum? "Da, ma doare inima ca te-am suparat"!!! Mi s-a facut atat de rau ca l-am sunat pe Iuli (care era la curs in Bucuresti) sa ma linisteasca. Mi-am dat seama ca am gresit, tare! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| sousourel wrote:Medeea esti grozava  Dupa asemenea conversatie ma intreb in cat timp te inscrii la doctorat
Subscriu!
 |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| leut wrote:Mi-am dat seama ca am gresit, tare!
Off, Angelica, cu totii gresim, dar bine ca ne dam seama. Avem pe umerii nostri totul, oare cine le poate duce pe toate fara sa greseasca? As vrea sa-l cunosc. Cat despre Alex, bravo pui.
Medeea, esti tare de tot. Salutari lui Horia, |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Alex, da un pup mamicii tale! Esti o fetita tare desteapta! |
|
| Alina, cred ca viata asta zgomotoasa si rapida ne da peste cap! Intoarcem pupicul catre Dav si mami! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Medeea, Alex , bravo ! Domnisoare , nu gluma ! Una mai inimoasa ca cealalta ! |
|
|
|
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Alex esti scumpa pana la lacrimi ...dar, vezi, nu mai aplica tactica asta |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Alex esti tare dulce .Mami copilasi de multe ori ne testeaza,noi zicem ceva si ei cand nu ne asteptam ne atrag atentia. Am patit-o cu Ionut,l-am mintit ca ii cumpar sosetute noi ,daca face nani si cand am fost la cumparaturi eu uitasem ,el a fost prezent sa-mi aduca aminte ,chiar striga....ai spus ca promiti ca o sa-mi cumperi!!!...pe mine ma bufnit rasul si el ma certat ca de ce rad de el |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| LEUT- ai o fetita de nota 10,care te iubeste si nu vrea sa te supere |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sper sa fie potrivite filmuletele la acest topic
Copii fac vocalize
 Asa vorbeste puiul
 Caruselui
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Pupam dulce toti pitici , sunteti fenomenali. |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| ....ce m-am distrat!Sunteti minunat pitici,ma bucur ca va intelegeti asa bine!Ce frumos stiti sa cantati!Felicitari mami pt asa puiuti minunati! |
|
|