Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| A fost de curand serbarea micutului meu, si am cautat cu multa disperare un costumas pentru serbare. Voi de unde va luati costumasele pentru copilasi?
Teo
Reclama interzisa |
|
| Vad ca nimeni nu a avut nici o idee...
Se poate sa ma ajute cineva cu un sfat pentru un costumas frumos de Halloween pentru puiul meu ?
Pupici,
Teo |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Noi am fost anul trecut crocodil! Costumasul a fost luat din America. Se gasesc o multime pe e-bay si mult mai ieftine ca la noi! |
|
| Super,
E o idee fantastica, dar din state costumele ajung greu, si mai trebuie platite si taxe vamale...
O sa mai cautam costumase... poate gasim ceva special.
Pupicei,
Teo |
|
| exista si e-bay europa. Nu mai platesti taxa vamala. Dar si din America, daca aranjezi cu cel care vinde sa-ti trimita tie, ca persoana fizica, spui ca l-ai primit cadou si nu mai platesti vama. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Exista un magazin Carnaval, prin zona Stefan cel Mare. Am fost acolo cu masina si nu stiu exact strada. La semaforul de la Perla, cand vii dinspre Dorobanti, faci stanga spre Stefan cel Mare si cam a 3-a strada la dreapta e acest magazin. Eu, anul trecut de acolo i-am cumparat fetei mele costumul. Succes! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| La noi am vazut cateva costumase prin magazinele mari, stil carrefoure sau selgros. Trebuie sa te uiti la raionul cu obiecte de petreceri pt copii (baloane, cifuri). |
|
| Multumesc la toata lumea pt sfaturi, si gandurile bune.
Pupicei,
Teo |
|
| Vine petrecerea de Halloween si eu inca nu stiu ce sa ii iau! Help! |
|
| Ca sa nu deschid alt topi, intreb aici: are idee cineva ce costum din materiale reciclabile as putea sa-i fac lui Tudor??? Au parada Eco... ceva la gradinita si trebuie sa ii fac si... eu am doua maini stangi! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| pungi si flacoane de plastic,cd-uri pe care nu le mai folosesti...
mai poti folosi ziare,reviste,reclame colorate...
ii faci un fel de costum de cavaler din materialele astea combinate,sunt sigura ca o sa te descurci,Cute,doar ai simt artistic |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Uite un exemplu...in rest asa cum a zis Sami sunt multe materiale din care poti sa faci ceva , succes.
|
|
| interesanta idee |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| Am gasit si eu cateva ...sper sa te inspire ceva...Mie mi-a placut mult acest cavaler roman...cu costum din cutii de bere
Zoro din saci menajeri...
Mexicanul...
"Martianul..."
Fluturas...
Rochita cu dopuri....
Spor la lucru si mult succes lui Tudorel la prezentare!Asteptam si noi poze cu el...
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Miha,ce frumoase sunt! |
|
|