|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2007 Mesaje: 82
| vreau sa fac fustita pt bebe si nu stiu de unde sa incep daca cu talia sau de jos, as vrea si eu un tipar pentru fustita |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Oana draga,sfatul meu este sa incepi fustita din talie,cu cativa cm mai mult decat are fetita ta in talie,si inmultesti ca imediat dupa bata,sa ai nr dublu de ochi.Bata poti s-o faci dubla si sa pui elastic in interior,nu deranjeaza deloc copilul.Asta din experienta.Acum fetita mea este studenta,si tot mult tricot poarta,dar si cand era mica cca75% din vestimentatia ei era tricot. De ce din talie?Pentru ca poti lungi fustita si s-o poarte fetita ta si in alt sezon.Cu o danteluta sau un model ajurat o faci ca si noua :) Bata dubla o poti face,poate stii,astfel:lucrezi un ochi pe fata si unul pe dos;la randul 1 ,un ochi il lucrezi si unul il treci pe andrea fara a-l lucra;la randul 2 lucrezi ochii trecuti pe andrea nelucrati la R1 si treci fara lucru ochii lucrati la R1.Trebuie avut grija sa nu gresesti ca nu-ti mai iese liber mijlocul si nu mai poti pune elasticul. Sau mai explicit,la R1 lucrezi ochii pe fata si lasi nelucrati ochii pe dos(din 1ochi fata si 1 dos),iar la R1,la fel,lucrezi numai ochii de pe fata. Daca ai nelamuriri contacteaza-ma. Te sfatuiesc sa-ti alegi modele ajurate,cu multe gaurele,si sa faci fustita larga si scurta,asa le sta bine la fetite :) Spor la lucru:) |
| merci pentru sfaturi [link=http://www.babysfirstsite.com][/link]
|
| am si eu nevoie de un tipar pt fustita de bebe |
| ma vede si pe mine cineva |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2007 Mesaje: 180
| oana, te vedem toate, insa nu cred ca te putem ajuta. Personal, nu am nici un tipar de fusta. Stiu ca erau la mare moda, cand eram eu micuta unele unde sporeai mereu si ieseau ca niste petale.......nu cred ca ma exprim bine. erau ceva de genul
dar nu mai scadeai intre gaurele, asa cum fac eu, ci doar sporesti cred ca ar veni cam asa: I o I I I I I o I I o I I I I I I I o I I o I I I I I I I I I o I I= ochi pe fata o= jeteu, fir dat peste andrea incearca intai una micuta, ca pentru papusi, sa vezi cum iese. si dintr-o singura culoare; eu am ales 2 ca sa se vada zig-zag |
| merci, o sa incerc sa fac modelul spus de tine |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2007 Mesaje: 180
| acolo am facut doar randurile pe fata, pe dos se lucreaza ochiurile in punct lenes, si ca sa nu se intoarca, ar fi bine sa faci la sfarsit cateva randuri tot pct lenes, si pe fata si pe dos
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 66
| vreau sa postez si eu o fustita
este inceputa de jos. asa m-a sfatuit cineva , zice ca "pica" mai bine lucrul. nu mi se pare o idee super dar sa va arat c-am ce-a iesit. I-am facut niste coltisori cu croseta jos si ii fac si niste trandafirasi. Vreau sa-i fac nepotelei mele si o posetuta si o jacheta. pe masura ce la tricotez o sa le postez. voi ce parere aveti? Fustita este de culoare roz pal si de aceea nu se vede prea bine. Fustita inca nu este incheiata in totalitate. |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Este foarte frumoasa, Adelina! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Super fustita....
|
| Este superba fustita |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14