De unde cumparati hainutele copiilor?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Sunday, October 23, 2011 3:44 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Grain de Ble,Original Marines,Oviesse,Piazza Italia,Benetton imi place si Chicco dar aici si cand sunt sconturi ma doare capul cand vad ce preturi au,asa ca ma aptin.
kali
Scris: Monday, October 24, 2011 9:18 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Pe langa Zara, C&A, Orchestra, Benetton, etc..., avem in oras un lant de magazine unde gasesc numai brand-uri care, in mod normal nu se gasesc in tara ( sau nu sunt accesibile ). Asa ca de acolo luam si hainute Next, H&M, Disney, etc. ( am gasit chiar si Zara ) iar una dintre ultimele achizitii a fost un trench Burberry pentru Alexia absolut superb. Nu stiu care e furnizorul lor ( ori sunt fabrici in Ro care fac pentru ei, ori... nu stiu ), insa eu sunt innebunita dupa hainutele de la ei si aduc si la comanda. Toate sunt din colectiile actuale, deci nu solduri.
In plus, avem si beneficii: ma anunta cand aduc marfa si pot lua bratul de hainute acasa pentru proba, urmand a le achita ulterior. Pretul e cam la fel cu produsele din afara.

Gasim, deci, tot ce vrem in functie de nevoi. De pe net le iau Crocs ( pentru innot - desi ultima oara nu am gasit marimea lor si am luat cu un nr. mai mare - le va veni in primavara, nu-i bai ) pentru ca oferta e mai variata, precum si incaltaminte Agatha Ruiz de la Prada sau Garvalin ( adica cele incercate), dar si hainute a caror calitate o cunosc. Tot asa le fac comanda - mai ales fetitelor - de gablonturi colorate ori tu-tu-uri ( ca tot am gasit o tipa care face unele superbe! )- deci sunt prietena cu netul - desi m-am si pacalit de-a lungul timpului.

Bineinteles ca au - mai ales pentru tavaleala sau interior - si imbracaminte no-name, la fel de buna calitativ si nu foarte usturatoare la buzunar. Ah, pentru activitati sportive, prefer Intersport-ul, ca ma scuteste de batai de cap. Si magazinul Adidas il frecventam des, ca suntem fani si eu si tati.
Roxie
Scris: Tuesday, October 25, 2011 12:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
In topul preferintelor este C&A, urmeaza indeaproape Kiabi (mai ales pentru blugi si sosete pt amandoi si dresuri pentru Denisa)si pentru perioadele cand au reduceri de genul platesti una si iei trei. Takko a fost foarte bun si la calitate si la pret la capitolul geci de iarna. Incaltaminte din Reno (Bama, Woodstone si Young Spirit) si din Deichmann pentru tavaleala si noroaie.
Mysion
Scris: Saturday, March 16, 2013 1:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Gasiti hainute de calitate din anglia gen, next,george,gap,mothercare,h&m ,zara,earlydays....la preturi foarte bune pe editat de moderator......il gasiti pe facebook.....au ceva magazine in alba iulia prin mall din cate am inteles.am cumparat de la ele si sunt chiar superbe hainutele si de calitate......preturi foarte bune si au foarte foarte multe.Bravoo

Mysion attached the following image(s):
image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

bulibuli
Scris: Tuesday, March 26, 2013 9:55 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Eu va zic sincer am f putine haine "de frima" dar am un magazin preferat cu hainute facute in Iasi la o fab de confectii. Materialele sunt de f buna calitate (ceea ce ma intereseaza cel mai mult), aproape numai bumbac gasesc, alte materiale mai rar, iar preturile f mici. Deocamdata nu prea am avut nevoie sa iau din alta parte, cum bebe creste repede in primul an, pt fiecare noua etapa ma duceam direct acolo si-mi luam o sacosa de haine, dela bodyuri si caciulite pana la salopeta si geaca. Foarte multumita am fost de hainutele de la ei. Cand mai creste Bibi si are si el viata sociala sic mai activa poate ca ma orientez spre H&M, Grain de Ble si Zara mai mult (de la ei am avut si am fost incantata, in rest am avut si dezamagiri cu hainute scumpe la care calitatea lasa de dorit).
sweet angel
Scris: Wednesday, March 27, 2013 3:55 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
Cat se schimba oamenii într-un an jumate!
Pe atunci cumparam haine de la chicco, benetton sau prenatal, acum nu mai gasesc nimic sa imi placa in magazinele alea, poate as gasi dar nu merita hainele alea atatia bani.
Acum magazinul preferat e c&a online, super calitatea, dysney, exact cum imi plac si trimisul gratis.
Apoi blugii imi plac mult de la zeta. Bluzitele de la oviesse disney . Treningurile adidas sau puma. Si ocazional original marines.
irina123
Scris: Friday, April 26, 2013 10:46 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/26/2013
Buna mamici,

Eu nu cumpar haine scumpe copiilor, nu cred ca se merita, astia micii cresc repede, plus ca le pateaza le rup si alte asemenea chestii. Prin lungile cautari pe internet, am descoperit un site foarte misto, editat de moderator , am facut cateva comenzi si sunt foarte foarte multumita. Au calitatea aia despre care vorbim noi si care e foarte scumpa de altfel. Dar astia de la reclama interzisa chiar au preturi bune si calitatea la fel.
alexandrabogdan
Scris: Friday, April 26, 2013 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
eu nu iau haine de firma si nici nu inteleg rostul lor. au preturi f mari pt buzunarul nostru ...
sweet angel
Scris: Friday, April 26, 2013 2:06 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
Alexandra pentru cei din tara cred ca e asa cum spui tu. Dar in italia de ex ca le iei din magazin, din piata sau magazine de chinezi au acelasi pret. Mai bine le iei din magazine it, calitatea mai buna si daca le cumperi la oferta sunt destul de ieftine. Cele de firma ca de ex adidas le iau doar in oferta acum. Pretul unuia e de aprox 45 de euro, in oferta cam 20-25,daca mergi in piata sau orice alt magazin pretul e tot cam 20-25 atunci preferi ceva de firma decat o chinezarie.
mami2012
Scris: Friday, August 23, 2013 2:45 PM
Nivel

Inregistrat: 8/23/2013
noi am purtat si hainute de firma de foarte buna calitate, iar pentru body-uri si chestii de stat prin casa mai ales, am mai cumparat si de ne-firma. nu punem atat de mult accent pe brand, dar nici nu poti imbraca un bebelus cu sintetice sau mai stiu eu ce ...ideea e (cred eu) ca indiferent de unde alegi sa cumperi, sa alegi hainute de bumbacel de calitate cat mai buna. cat despre buget, uneori o hainuta un pic mai de calitate va "scoate banii" la modul ca va rezista la mai multe spalari si purtari... in plus copilul va avea o piele sanatoasa ceea ce pentru mine este o satisfactie fara pret
elenaru
Scris: Monday, November 4, 2013 4:32 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2013
Eu imi fac cumpraturile de la un magazin foarte bun.Recent i-am cumparat fetitei mele un set foarte frumos mesaj editat de moderator. Va recomand cu drag acest set interesant dar mai intai de toate de calitate.
theodora31
Scris: Tuesday, June 10, 2014 12:23 PM
Nivel

Inregistrat: 6/4/2014
Eu nu prefer hainele de firma cu renume pentru ca sunt foarte scumpe. Prefer sa le iau copiilor numai hainute romanesti pentru ca sunt foarte calitative. De ceva timp am descoperit produsele romanesti danina care au si preturi accesibile, calitate foarte buna si le pot comanda online nu trebuie sa mai stau prin magazine pentru ca imi e foarte greu sa ma hotarasc (chinui mereu vanzatoarele Argue )
ingerash
Scris: Wednesday, June 11, 2014 7:39 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Prefer H&M,Next,arata bine dupa multe spalari,nu se decoloreaza.Urmaresc reducerile de sezon.
roxinthya
Scris: Thursday, June 12, 2014 10:11 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Si noi tot cu H&M suntem pe primul loc - mi sep are ok raportul pret/calitate.
monica irimia
Scris: Thursday, June 12, 2014 11:01 AM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
LC Waikiki, H&M, Zara. Cele de la Zara le ador. angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.