Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| La H&M am gasit haine foarte bune si nu foarte scumpe pentru Stefan . Pacat ca magazine sunt doar in Bucuresti . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Eu nu sunt multumita de calitatea hainelor de la H&M. Dupa cateva spalari, le poti arunca la gunoi. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu... de oriunde, inclusiv net. Am eu un site-doua incercate si sunt ok. Important e sa-mi placa si sa fiu multumita de calitate. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Petronella , noi avem o multime de hainute de la H&M si nu am avut nicio problema cu ele : decolorat , largit , intrat la apa, schimbat forma , destramat , descusut etc ..... Eu le consider chiar ok, mai ales pentru nursery , parc etc .... Si eu tot de oriunde .... Depinde si ce caut , ca difera .... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Se deschide si in mall-ul din Ar H&M. Abia astept...
Si noi luam de peste tot, n-avem un magazin favorit. Mi-a placut sa-i iau Alexandrei hainutze din Ungaria. Erau calitativ mai bune si mai ieftine ca la noi... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Da,sunt super hainutele de la H&M si ca design si calitate. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu am ramas putin dezamagita de hainutele de la takko I am luat Dariei asta vara niste egari,frumosi albi din bumbac.I a purtat de vreo cateva ori apoi au cedat cusaturile si s au rupt.Apoi o bluzita albastra,vaporoasa de vara.A cedat culoarea deci s a decolorat prea repede-a devenit spalacita.Cel mai multumita sunt de hainutele de la Super Baby.Preturile sunt...acceptabile sa zicem,dar calitatea e inalta . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| ingerash daca te referi la design pentru copii, intradevar hainele de la H&M arata bine, in schimb ptr. adulti sunt jalnice. |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Noi nu prea avem preferinte de marci si design, cumparam ce ne place, de regula la reduceri si de calitate destul de buna. In Romania, nasii de botez ai fetei au cumparat haine chiar foarte bune si foarte frumoase, putin cam elengante pentru varsta fii-mei, dar de calitate si chiar facute in Romania...
Una din ultimele achizitii la reduceri pentru fii-mea e o haina de ploaie de la Hartstring, pretul initial de 48$, pretul final 15$.

|
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Petronella wrote:ingerash daca te referi la design pentru copii, intradevar hainele de la H&M arata bine, in schimb ptr. adulti sunt jalnice.
Sunt de acord.Daca hainutele pentru copii sunt ok, cele pentru adulti sunt carpe.Nu-mi place deloc hainele de la Oviesse.In schimb prefer, Original Marines, Benetton, Sisley ,Disney, cateodata Zara, dar si alte magazine unde gasim ceva ce e place la preturi rezonabile. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Doamnelor, pentru copii e deschis subiectul ! Voi mutativa la " Cocoane "
Mikaela, super hainuta de ploaie si pretul ok ! Sa o poarte cu drag mandruta ta ! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| de la h&m,c&a,scapino le iau eu hainute copiilor,nu se largesc,nu se decoloreaza,pentru noi sunt ok ca si calitate si pret.
Mika,scumpa-i ficuta ta |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Maria & Mario wrote:Doamnelor, pentru copii e deschis subiectul !
Exact
Mikaela,imi place pupici dragalasei
Abia astept sa merg in Belfast(dupa nastere)la shopping la Disney pentru hainute copii si bebe si diverse pentru camerele lor,lenjerii personalizate,lampite,etc...in oras am doar Mothercare,Boots,Primark,H&M,Dunnes ...imi place si Debehams,au produse de calitate cu design super,dar este tot in Belfast. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| noi cumparam din magazinul oviesse dar majoritatea de la disney sunt super nu se decoloreaza deloc la spalat , daca de exemplu e alb cu rosu sau alb cu albastru inchis eu le spal cu hainele albe si nu se pateaza. apoi original marines , prenatal , chicco , benetton si de vreo 2 ori pe an adidas, dar de acum la adidas astept ofertele , i-am cumparat la edy un trening adidas si l-am luat un pic mai mare ca venea vara am dat pe el 38 de euro , apoi a iesit in oferta costa 26 , si edy nu il poate imbraca nici acum ca e inca mare. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Maria & Mario wrote:Doamnelor, pentru copii e deschis subiectul ! Voi mutativa la " Cocoane "
Eu de magazinele pentru copii vorbeam, desi au si pentru adulti |
|
|