Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| De unde achizitionati hainele copiilor?ce solutii aveti intre cele de la Mall care au preturi exorbitante si cele de la piata care sunt foarte ieftine si au o calitate indoielnica. De multe ori hainele lor rivalizeaza cu cele ale noastre-chiar daca cei mici le poarta foarte putin ca timp :unde se gasesc in Bucuresti hainute de buna calitate dar nu la preturi foarte mari pentru ca-s de firma dar nici la preturi de 2lei de la piata care sunt chinezesti sau turcesti. Pentru mamicile din afara Romaniei, cumparati hainute dupa net?? Sau ce magaine internationale de copii preferati??
Intrebarea-i valabila si pentru incaltaminte |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Nu le iau din piata pentru ca-s proaste si tin putin. Mai bine dau un ban si stiu ca merita. Imi place sa cumpar de Z. Imi plac tare mult. daca nu ajung la Z, mai cumpar din Cora / Carrefour sau Sir, dar nu mereu sunt multumita. Am mai cumparat si de pe net, au fost ok. Insa cele mai multe haine mi le trimite soacra-mea din Italia. Si se vede diferenta fata de cele ce sa gasesc aici in Romania. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Noi suntem fane Next. Nu stiu daca mai e undeva deshis , dar aici sunt ....bestaile. ce culori , ce materiale , ce modele , ce cusaturi au ... nu gasesti nici " case de moda " sale faca asa. Si ce modele si croieli au ... eu sunt disperata. E imposibil sa ies din magazin fara ... ceva ... orice.... Apoi e H&M , asta sigur e in Europa . Sunt , la fel , trendy si de foarte buna calitate. Apoi e Mothercare. Nu stiu sa fi cumparat eu hainutze din alta parte , dar avem multe primite , de peste tot. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Noi am primit foarte multe , dar de obicei cand merg si vad ceva ce imi place ii cumpar !!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Si noi am primit foarte multe hainute pentru bebe, cred ca va avea pina la doi ani!Dar in momentul in care vad ceva si-mi place,mor daca nu cumpar,chiar daca nu ii este pe masura,ma gindesc ce bine o sa-i vina si gata motivatia! Pot spune insa ca hainutele primite si cumparate din Germania sint impecabile din punct de vedere al materialului si al comportarii sale dupa multiple spalari. |
|

| Maria & mami wrote:Noi suntem fane Next. Nu stiu daca mai e undeva deshis , dar aici sunt ....bestaile. ce culori , ce materiale , ce modele , ce cusaturi au ... nu gasesti nici " case de moda " sale faca asa. Si ce modele si croieli au ... eu sunt disperata. E imposibil sa ies din magazin fara ... ceva ... orice.... Apoi e H&M , asta sigur e in Europa . Sunt , la fel , trendy si de foarte buna calitate. Apoi e Mothercare. Nu stiu sa fi cumparat eu hainutze din alta parte , dar avem multe primite , de peste tot.
De la Mothercare, cumparati dupa net? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Bebe a primit la botez niste hainute super, de la fabrica de confectii care face pt export (a avut nasa o pila). Sunt de calitate iar modelele sunt deosebite. Mai cumparam haine TCM (toata familia) si lenjeria pt bebe tot de acolo. Suntem multumiti de calitatea produselor. Si am mai luat hainute bune si ieftine de la Teba Industries. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| am cumparat putine hainute, deoarece inca ii vin cele primite dinainte de nastere si dupa nastere...ii cumpar hainute de oriunde vad ceva si-mi place si are pretul acceptabil, ca aici toate sunt de calitate foarte buna si foarte frumoase ca nici nu sti ce sa alegi; nu e importanta marca, atata timp cat lucrusoarele sunt de calitate si pe gustul nostru...ca incaltaminte, pana acum i-am luat botosei si doar o pereche de ghetute de iarna, dar avem primite o pereche de pantofiori si un fel de opincute din piele pentru vara asta si ghetute pentru iarna viitoare ...la vara o sa-i iau o pereche de sandalute si una de adidasi (ca mergem si pe munte destul de des). Nu cumpar hainute sau incaltaminte de pe net ca trebuie sa le vad, sa le pipai si in poze nu prea-ti dai seama ce iei...i-am cumparat doar scutece de pe net si mai vreau sa-i iau o piscina gomflabila cu umbrar pentru la vara...in viitor probabil ca si unele jucarii i le voi cumpara, voi vedea cand va fi cazul cum e mai convenabil. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| De la Mothercare , magazin , Taki, nu de pe net. Doar pentru mine ma risc cu hainele de pe net , nu si pentru ea. |
|

| Maria & mami wrote:De la Mothercare , magazin , Taki, nu de pe net. Doar pentru mine ma risc cu hainele de pe net , nu si pentru ea.
Mercik ! Eu am facut niste cumparaturi de la Mothercare pe net, dar inca nu m-am bagat la hainute pentru copii |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu cumpar deseori hainute de la Fox Baby(mai ales la sfirsit de sezon)foarte misto si calitate foarte buna . Chiar am vazut ca aveti firma si in Rominia(la centrul comercial Unirea)dar preturile mai speriat mai scumpe decit la noi! |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Da si eu am cumparat cateva produse la de Fox si sunt foarte bune si ca pret si calitate : chiar in vara asta ne-am imbracat foarte mult de la Fox ... au super hainute.
Si eu sunt fun Next, H&M ... si sunt suparata ca la noi nu sunt, pentru ca au zeci de modele superbeeee ... cand am fost plecata i-am cumparat Karinei sa aiba pana la anul pe timpul asta . Zara si Mothercare iar imi plac ff mult si am noroc ca avem si aici. Si mai era un magazin cu super hainute Orchestra ... dar am vazut ca s-a desfiintat din Carrefour Orhideea . Dar nu pot sa zic ca i-am cumparat hainute numai de la firma asta ... am cumparat si din Unirea si din Cora ( mai ales body). Incataminte i-am luat tot de la Zara, H&M, Kappa, Nike , de la magazinasele din Unirea, Mall( imi scapa numele ). |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| eu sunt mare fan FOX, chiar alaltaieri i-am luat Soniei de acolo un sacou si o fustita, au super haine, moderne si originale (abia astept perioada reducerilor, k iar "rad" vre-o jum de magazin ca in vara ce a trecut)...
in schimb sunt foarte dezamagita de "Z" - in primul an numai de acolo luam, dar colectia de vara a fost un esec (din punctul meu de vedere), k sa nu mai zis de cea de acum...
altceva ce imi place - Oviesse Fagotino - ne trimite din astea buni din italia, sunt foarte frumoase, la fel si Benetton...
vad k sunt multe adepte Next si H&M pe site, ceea ce am vazut eu - nu prea m-am incantat dar, presupun k nu se compara cu colectiile din tara de origine si Mothercare sunt foarte frumoase, dar mie una mi se pare k au preturi EXGERATE (cel putin cei din ro)...
asta pt. hainute de exterior...
lucrusoare de gen body si ciorapei ii iau de la mine din BIG, e un magazin de copii care imi place mult, acum au adus si niste body-uri calduroase gen helanca, foarte frumoase, intotdeauna ai de unde alege
mai iau hainute de la Piciul, si imi plac foarte mult hainutele de la Wenice...
la adidasi: NIKE si ADIDAS sunt pe primul loc, la fel si hainute de la ei, frumoase si rezistente imi plac si cele de la GAP, pacat k nu se gasesc in RO la fel si Carter's sau George
cam astea ar fi... |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Noi ne imbracam de la Dino (nu mai e ), Teba (fabrica Iana si Ellepi), Pinki Ponki, Bebelusul, Lizuca, Pinocchio, Bicma (de aici ne luam mai ales incaltaminte) si ar mai fi multe ca nu alergam dupa firma ci dupa calitate. |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Nici noi nu alergam neaparat dupa firme ci dupa calitate, dar pentru ca de la aceste firme mi-au placut lucrusoarele, atunci e normal sa cumpar de la ele. Irina si mie mi se par exagerate preturile de la Mothercare de la noi ... nici in UK nu sunt asa piperate . Eu am comparat ff mullte produse - ce am luat de acolo si cu ce am luat de aici si la unele preturile sunt duble . Iar de la H&M si Next, nu stiu de unde ai luat tu dar cele din Londra sunt de super calitate . Sper sa aduca si la noi aceste magazinase pentru copii , dar nu la perturi duble . Alt magazin care mi-a placut pentru copii a fost Disney ... n-am cuvinte Iar la noi mai este un magazin pe B-dul Dacia in care au foarte multe jucarii, accesorii camera, baie, de luat masa si hainute de la firma "Coccodrillo" la fel de ff buna calitate. |
|
|