De unde cumparati hainutele copiilor?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Thursday, June 12, 2014 12:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
H&M si noi , Z , Zara mai rarut ca s-au nesimtit la preturi ... inainte ii luam mereu fetei, dar acum cand vad ca am cu ce compara, nu ma arunc pentru copii . C&A iar este un magazin preferat, unde gasim tot ce ne trebuie . . De la , Next preferam sa luam de afara ca au diversitate maare , la noi prea putine si triple la pret. . Alt magazin de unde va puteti imbraca chiar bine copiii este All for Kids ... stiu ca e doar in Afi Cotroceni , e mare si ai ce alege ... de la chilotei pana la incaltari caliatative.
Lilly of the valley
Scris: Friday, June 13, 2014 10:31 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
eu am o mare problema cu marimile pt ca nu gasesc haine slim. fata e fff slaba si destul de inaltuta. ca lungime poarta haine de 9-10 ani, dar largimeaar fi de 5-6. toate hainele stau ca pe gard pale
doar in c&a mai gasim, cate ceva deosebit ii mai cumpar de la un producator local care are show room si in palas mall, in rest stramtam.
ginarochite
Scris: Monday, June 16, 2014 7:03 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/16/2014
Buna dimineata! va invit,cu drag, pe pagina mea de facebook mesaj editat de moderator: reclama sau in magazin mesaj editat de moderator: reclama ,de unde va puteti alege modele pentru dvs si bebeline,sau sa veniti cu propriile idei. Va multumesc,anticipat si va astept,la o cafea...virtuala :)
Daniela Grigore
Scris: Thursday, June 23, 2016 10:56 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/23/2016

Buna fetelor.

Doresc sa va recomand cu incredere urmatorul site cu incaltaminte pentru copii. Eu am fost foarte multumita de calitatea produselor.
editat de moderator: reclama!
Sonya
Scris: Thursday, June 23, 2016 1:00 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Cand se pomeneste de H&M, C&A, si Zara de ce nu moderati?Asta nu este tot reclama? Doamne fereste sa lasati sa se vada si magazinele cu haine la preturi mai accesibile,jalnic.
kali
Scris: Thursday, June 23, 2016 4:37 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Sonya wrote:
Cand se pomeneste de H&M, C&A, si Zara de ce nu moderati?Asta nu este tot reclama?

Nu incurajam userii care-si fac cont doar pentru 1-2 postari si alea cu reclame. Nu acesta este scopul forumului.

In al doilea rand exista google si poti cauta magazine on-line cate doresti si la ce preturi doresti, in timpul tau liber. Noi nu promovam produse decat cu acordul administratorului. Reclama costa.

Poate ai observat ca au existat discutii intre useri vechi, cu mai multe postari, in care s-au amintit branduri insa fara niciun interes material din partea lor; prin urmare exista flexibilitate atunci cand se face o recomandare din partea clientilor dar nu sunt implicati reprezentanti ai lor.

Sonya wrote:
Doamne fereste sa lasati sa se vada si magazinele cu haine la preturi mai accesibile,jalnic.

Sonya, considera ca ai avertisment. La urmatoarea jignire, exprimare tendentioasa sau judecata de valoare la adresa vreunei persoane de pe forum, vei fi banata.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.