De la ce varsta trebuie facuta Mamografia ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Thursday, May 29, 2008 8:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Mniko eu am avut o durere in sanul drept si am avut si o secretie la sani ca atunci cand am fost insarcinata .Am fost la medic am facut analiza pentru prolactina si mi-a facut ecografie.A iesit bine Doamne ajuta ,dar nici acum nu stiu de la ce a fost acea durere ,parca aveam niste ace si asta numai cand faceam ceva eforturi. .Si eu zic sa faci tot ecografie mai ales ca nu ai vreo durere.flowers
MNiko
Scris: Thursday, May 29, 2008 8:23 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Merci Ely. Maine voi incerca sa-mi fac o programare pentru saptamana viitoare.
aby
Scris: Thursday, May 28, 2009 6:30 AM

buna fetelor,ma cam doare sanul drept,nu mi se intampla nimic altceva,vreo scurgere sau ceva de genu....slava domnului.decat ca mi se pare ca am si niste umflaturi la san,am 23 ani,poate fi ceva grav?mi-e cam teama sa ma duc la medic!
teea09
Scris: Thursday, May 28, 2009 6:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Buna Aby si bine ai venit la noi bounce

Nu pot sa iti spun daca e grav sau nu tot ce pot sa iti spun ca trebuie sa te duci la medic oricat de mare ar fi teama ta chitara el este singurul in masura sa iti spuna daca ai de ce sa iti faci griji sau nu pupici

Bafta si sanatate multa
aby
Scris: Thursday, May 28, 2009 6:36 AM

buna fetelor,ma cam doare sanul drept si simt niste umflaturi....altceva nimic,slava domnului,am 23 ani,e posibil sa fie vorba de ceva grav?ajutati-ma va rog cu un sfat
cry
aby
Scris: Thursday, May 28, 2009 6:38 AM

sorry1 mercy teea09
aby
Scris: Thursday, May 28, 2009 6:45 AM

Venus wrote:
Multumesc mult fetelor!dance Parca sunt alt om. Tot ieri am fost dupa ecografie, si la cabinetul domnului doctor Peltecu, un doctor extraordinar, m-a consultat si m-a palpat si dansul, si mi-a zis, in ciuda a ceea ce ma asteptam sa imi zica (sa il operez), mi-a zis ca nu imi recomanda operatie pentru ca este foarte mic si nu merita. Doar sa mai vin la consult peste 6 luni, sa vedem sa nu creasca, dar atat. Nimic altceva nu am de facut. M-a asigurat ca nu e absolut nimic grav, ca de obicei nu cresc fibroadenoamele dar in caz ca era mai mare ma opera, dar asa fiind foarte mic, a zis ca sa nu imi fac nicio problema.yes
Multa sanatate si voua!
buna venus,si ulta sanatate,cat te-a costat ecografia?
mommy
Scris: Thursday, May 28, 2009 12:17 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
aby wrote:
buna fetelor,ma cam doare sanul drept si simt niste umflaturi....altceva nimic,slava domnului,am 23 ani,e posibil sa fie vorba de ceva grav?ajutati-ma va rog cu un sfat
cry

Sigur nu e grav, dar probabil iti trebuie un tratament local sau hormonal (unguente, pastilute). Fa o ecografie, este neinvaziva si vei sta linistita!
patra
Scris: Monday, October 12, 2009 12:08 PM

buna la toata lumea!sunt f ingrijorata ma doare sanul stang de vreo saptamana si e mai mare ca celalat, cu toate ca intotdeauna a fost asa, dar acum il simt mai tare si cand apas pe sfarc ma doare.Aam 25 de ani si nu stiu ce trebuie sa fac sau daca poate fi ceva grav, stiu ca problemele mari apar odata cu inaintarea in varsta.Va rog ajutati-ma mi-e f frica!
michi
Scris: Monday, October 12, 2009 12:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Fa-ti un control medical!
marivic
Scris: Monday, November 1, 2010 11:48 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Si eu mi-am luat trimitere catre SANADOR-BANEASA,caci este cel mai aproape de mine,pt.o mamografie.Aveti idee cat costa la ei o mamografie.M-am programat on-line pt.vineri,dar nu stiu cat m-ar costa la ei.A fost cineva in clinicile Sanador?
AdrianaC
Scris: Tuesday, November 2, 2010 4:58 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Marivic, eu am fost la ei la ginecologie, acum ceva timp.

Preturile la mamografie sunt urmatoarele:
1. Mamografie (bilateral) - 100.00
2. Mamografie (unilateral) - 70.00
3. Mamografie (bilateral)la Dr. Claudia Teodorescu - 120.00
marivic
Scris: Tuesday, November 2, 2010 5:31 PM
Nivel

OK,Adriana,multumesc multhearts
marivic
Scris: Friday, November 5, 2010 9:51 PM
Nivel

Am fost,am facut-o in clinica din Pta.Victoriei,am facut mamografie bilaterala(groaznic de dureroasa,...cahhh,puker .....)m-a costat 1.000.ooolei si mi-au facut si un card pt.clinicile Sanador.Problema mea este ca dr.de la mamografie mi-a spus ca nu se vede nimic,dar ca trebuie sa mai repet mamografia peste 2 ani si in fiecare an sa fac eco mamara.
Descrierea analizei este urmatoarea:
-sani cu structura fibroasa,densitate medie
-axila stanga cu mici adenopatii
-arhitectura pastrata
-fara focare de microcalcificari suspecte sau formatiuni stelate
-fara modificari cu caracter oncologic.
-retractie mamelonara stanga fara substrat tumoral

Dgn.Displazie fibroasa bilat(BIRADS 3.3)
Rec.repetarea mamografieila 2 ani:ecografie anual,control periodic de specialitate

Ati putea sa ma lamuriti si pe mine ce inseamna?Ana,Miri,...puteti sa ma lamuriti si pe mine,... ce inseamna a doua descriere?
Astept ori in jurnal,ori aici,...cateva lamuriri daca ma puteti ajuta,va roghearts hearts
bulibuli
Scris: Friday, November 5, 2010 10:15 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
e bine.. dupa cum vezi, scrie ca nu-s modificari semnificative, iar displazie fibroasa inseamna pur si simplu ca tesutul este... imbatranit ca sa zic asa... in niciun caz nu ai nevoie de oncolog.. deci poti sa te relaxezi, e foarte bine ca ai facut-o, pt linistea ta.. pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.