De la ce varsta la gradinita ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lori16ro
Scris: Sunday, January 25, 2009 7:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
si mie mi ar trebui un baietel pe linga 2 fete dar asa cat e al tau ca eu nu mai nasc inca o data si nici nu mai alaptez, virsta potrivita ....chiar ii dai?
vai si pe mine ma apucau niste depresii si nervi ca am stat 4 ani cu copchii mici fara bona fara matusa fara nimeni ajutor
celena
Scris: Monday, January 26, 2009 9:31 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/8/2008
kali wrote:

Iti spun ce am facut eu... am pastrat si bona (super, cum zici tu) si am dat-o si la camin.
Decizia se explica astfel: in primul an de coletivitate, copilul se imbolnaveste des. Eu, neavand posibilitatea sa stau acasa cu ea de fiecare data- o las cu bona sa o doftoriceasca. Bona o duce- bona o aduce de la camin (eu incep lucrul mai devreme de ora 8), iar in zilele in care Alexia e acolo, "tanti Maria" imi face curatenie si/sau mancare. Mi se pare decizia cea mai buna in cazul meu, cu atat mai mult cu cat a venit si Eric si uite cum am ajutor (si am si cu cine-l lasa cand ma intorc la serviciu).
Alexia, intr-adevar, s-a imbolnavit in ritmul in care m-am asteptat: 1 sapt. la camin- 1-2 sapt. acasa, deci... trage si tu concluzia...

Da, exact la varianta asta m-am gandit si eu: sa o dau la gradi si sa o pastrez si pe bona (desi este un efort financiar si o frustrez si pe Ioana de o gradi particulara). Multumesc mult, fetelor!
tiramisu
Scris: Thursday, August 19, 2010 7:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
Si eu doresc sa-l dau la gradinaita pe Matei de aniul viitor din toamna si sunt cam nedumeritanervi . Ma gandesc sa incep de anul asta cautarile unei gradinite potrivite (sper sa gasesc sa sunt cam exigentatunete )Sper sa scapam si de scutece pana atuncica de nu...
koko2008
Scris: Friday, August 26, 2011 2:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Eve pe la 2 ani si 9 luni zicea..."Nu meg a gadanita ca nu ma pimece...." Am inscris o la 3 ani si 4 luni.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.