Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/8/2008 Mesaje: 240
| kali wrote:
Iti spun ce am facut eu... am pastrat si bona (super, cum zici tu) si am dat-o si la camin. Decizia se explica astfel: in primul an de coletivitate, copilul se imbolnaveste des. Eu, neavand posibilitatea sa stau acasa cu ea de fiecare data- o las cu bona sa o doftoriceasca. Bona o duce- bona o aduce de la camin (eu incep lucrul mai devreme de ora 8), iar in zilele in care Alexia e acolo, "tanti Maria" imi face curatenie si/sau mancare. Mi se pare decizia cea mai buna in cazul meu, cu atat mai mult cu cat a venit si Eric si uite cum am ajutor (si am si cu cine-l lasa cand ma intorc la serviciu). Alexia, intr-adevar, s-a imbolnavit in ritmul in care m-am asteptat: 1 sapt. la camin- 1-2 sapt. acasa, deci... trage si tu concluzia...
Da, exact la varianta asta m-am gandit si eu: sa o dau la gradi si sa o pastrez si pe bona (desi este un efort financiar si o frustrez si pe Ioana de o gradi particulara). Multumesc mult, fetelor! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Eve pe la 2 ani si 9 luni zicea..."Nu meg a gadanita ca nu ma pimece...." Am inscris o la 3 ani si 4 luni. |