Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Darius de la 1 an si 6 luni. Cu siguranta va plange la inceput, dar asta e. O bona care sa-mi convina nu-mi permit si nici nu cred ca gasesc in oraselul asta |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Si noi vom incepe gradi la 2 ani si 10 luni. Am mai avut o tentativa anul trecut, la 1 an si 10 luni, insa a fost mare jale si am renuntat. De data asta sper sa mearga. TREBUIE sa mearga, suntem hotarati sa nu cedam sub nicio forma. Va tinem la curent. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Speram sa aveti mai mult succes de data asta. Va sprijinim, toti 3 |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Elo a mers la gardi la 3 ani.Sole tot la 3 ani va merge la gradi. |
|

| Kiki wrote:Speram sa aveti mai mult succes de data asta. Va sprijinim, toti 3
:018: |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| oana_nicole wrote:Si noi vom incepe gradi la 2 ani si 10 luni. Am mai avut o tentativa anul trecut, la 1 an si 10 luni, insa a fost mare jale  si am renuntat. De data asta sper sa mearga.  TREBUIE sa mearga, suntem hotarati sa nu cedam sub nicio forma. Va tinem la curent. Oana Alfi a inceput miercuri gradinita si are tot 2 ani si 10 luni, daca il vezi ce repede se trezeste dimineata cand ii spun ca trebuie sa mearga la gradinita, nu are rabdare, intra primul in clasa , ai sa vezi cum Rux o sa fie incantata si o sa ii placa mult, o sa iti povesteasca ce a facut, ce noi prieteni are , si ce pofta de mancare o sa aiba . va pupam |
|

| Laura, esti o scumpa, ca de obicei. Multumesc din suflet de incurajari. Sa dea Dumnezeu sa fie asa. Pupam pe Alfi cel constiincios. |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| oana_nicole wrote:Laura, esti o scumpa, ca de obicei. Multumesc din suflet de incurajari. Sa dea Dumnezeu sa fie asa. Pupam pe Alfi cel constiincios. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna nu stiu daca asta e locul potrivit pentru problema mea ?Dar tot caut intrebari si nu gasesc.Am o fetita de 2ani si10 luni,in februarie a fost inscris la gradinita din comuna unde locuim,asa era vorba ca o sa fie 2 grupe mici dar pe 12 septembrie am fost anuntati ca nu poate sa mearga la gradinita find ca copii care nu au implinit 3ani pe 15 septembrie nu poate sa mearga la gradinita .Fiind 13 copii in situatia asta ne am dus la director care a zis <nu a fost aprobat sa inceapa cu 2 grupe si ca copii care nu au implinit 3ani pe 15 septembrie nu poate sa mearga la gradinita >.Acum in gradinita respectiva e o singura grupa cu 19 copii into camera de 3/5m.Am facut o cerere catre inspectoratul scolar al judetuli dar nici un raspuns pina acum .Nu stiu de ce a fost pregatita atunci 2 grupe frumoase si aranjate cu doua educatore si acuma una dintre ele e gol .Nu am gasit nici o lege referitor la ce virsta poat sa mearga la gradinita un copil.Daca poate sa ma ajute cineva as multumii mult !!!!!!!!!!! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| din cate stiu copilul trebuie sa aiba sau sa implineasca 3 ani ca sa poata merge la gradi anul asta. dar nu aveti cresa in localitate?avand in vedere ca sunt atat de multi copilasi care nu au unde sa mearga ar trebui sa se poata face ceva... eventual poti face cerere sa ti-o primeasca in timpul anului scolar,dupa ce implineste 3 anisori,am inteles ca se poate. succes! |
|
| Nu na existat nicodata cresa dar crezi ca la 29 noiembrie cind va implini 3 ani pot sa duc la gradinita? Dar unde daca deja sant19 copii inri grupa si sala cealalta e gol si educatorea care trebuia sa aiba grupa a fost trimis acasa.Oricum mersi pentru informatie!!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| Dar cu educatoarea ai vorbit? Eu inainte sa-l inscriu pe Radu m-am dus la educatoare acasa si am intrebat-o daca mi-l primeste. A zis ca da, dar treptat, adica incepem cu 2 ore jumate pe zi si crestem progresiv pana la 4 ore cat are programul gradinita. Asa am facut. Mi l-a primit si l-am dus incepand de miercuri. Problema e cand il iau de acolo, ca nu vrea sa mai plece. |
|
| Da am vorbit si ea a venit ca sa dam certificatul de nastere ca sa fie scris la gradinita.Educatoarea si acuma zice sa ducem dar directorul a zis sa nu ducem pana cand nu se clarifica situatia ,dar nu cred ca se va rezolva deore ce nu se vede nici o miscare din parte directorului.Si noi am fost deja de 3 ori la gradinita si mereu a plans cand era vorba sa venim acasa.Dar o sa ducem pana cand directorul ne da afara!!!
|
|
| Azi a venit raspuns de la inspectoratul scoli in legatura cu grupa a 2a la gradinita .Si raspunsul a fost OK asa ca putem sa mergem si noi la gradinita!!!!!!
|
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| felicitari,ma bucur pentru copilasi |
|
|