De la ce varsta il lasati singur in casa?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Emilia3
Scris: Monday, October 27, 2008 8:04 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/5/2008
Momentan nu se pune problema - avem 6 si 4 ani- dar cred ca mai tarziu 10 - 11 ani. Pana atunci vreau sa le dau la karate sa invete sa se apere pentru ca este dificil sa fi fata in ziua de azi.
Ideea cu apararea mi-a venit acum 2 luni cand la locul de joaca 2 baietei de varste apropiate se chinuiau sa le impinga sa stea pe spate ca sa se urce pe ele. Ei le impingeau , ele se ridicau pentru ca nu intelegeu ce se intampla.De fata fiind multi parinti si copii. Pana nu m-am certat cu ei nu le-au lasat in pace.
Nu stiu au vazut acei copii acasa sau pe internet dar foarte multi adolescenti 10,11,12,13 ani au capul varza in privinta sexului si ce vad pe internet si ce discuta intre ei, pentru ca multi parinti evita subiectul.
raly
Scris: Monday, October 27, 2008 10:26 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Noi am inceput sa mai stam singurei pana vine mami de la scoala,este vorba de 3 ore numai,instruire inainte asa ca la carte,vecinii anuntati ca am plecat sa se mai uite si ei,telefonul la indemana....si mami care sta ca pe ace desi suntem baieti descurcareti si pana acum se pare ca ne descurcam!sic
ingerash
Scris: Monday, October 27, 2008 11:31 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
raly wrote:
Noi am inceput sa mai stam singurei pana vine mami de la scoala,este vorba de 3 ore numai,instruire inainte asa ca la carte,vecinii anuntati ca am plecat sa se mai uite si ei,telefonul la indemana....si mami care sta ca pe ace desi suntem baieti descurcareti si pana acum se pare ca ne descurcam!sic

Bravo,curajosilorfirstprize firstprize firstprize ,mami ai baieti maricomputerlove pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.