De la 2 ani la cresa?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Monday, March 26, 2007 12:26 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
nici eu sunt de acord cu cresa, de fapt nu invata nimic acolo, va spun din sursa sigura ... cele care stau cu copii sunt de fapt asistente medicale, nu au studii in psihologia educatiei, cand eram studenta am facut practica in sociologie pe la Fundatia Salvati Copii si mergeam prin gradinite. copii care nu stiau sa manance singur erau hraniti la comun - 3 la un castronel si o lingurita , iar asistenta ii hraneste pe toti. iar la olite la fel. in gradinite sunt toalete turcesti, care sunt recomandate in colectivitati. si la gradi se imbolnavesc la fel de mult, depinde numai de rezistenta organismului, in plus mai dai si peste bataus bataus care iti terorizeaza copilulpupici
bereea
Scris: Friday, March 30, 2007 3:02 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Nici eu nu sunt de acord cu cresa.Cred ca pana la 3 ani copilul are nevoie sa fie cu mamica lui.Asa ca am renuntat sa merg la munca ca sa pot sa-mi cresc printesa.Nu vreau sa pierd ce este mai frumos in viata copilului meu , sa ma vada numai seara si atunci sa fiu prea obosita ca sa-i acord atentia necesara.
Kiki
Scris: Saturday, March 31, 2007 12:00 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
mariuta wrote:
nici eu sunt de acord cu cresa, de fapt nu invata nimic acolo, va spun din sursa sigura ... cele care stau cu copii sunt de fapt asistente medicale, nu au studii in psihologia educatiei, cand eram studenta am facut practica in sociologie pe la Fundatia Salvati Copii si mergeam prin gradinite. copii care nu stiau sa manance singur erau hraniti la comun - 3 la un castronel si o lingurita , iar asistenta ii hraneste pe toti. iar la olite la fel. in gradinite sunt toalete turcesti, care sunt recomandate in colectivitati. si la gradi se imbolnavesc la fel de mult, depinde numai de rezistenta organismului, in plus mai dai si peste bataus bataus care iti terorizeaza copilulpupici

Depinde si de cresa uff
Eu am vizitat crese si am ramas placut impresionata.
Erau private, si asta e adevarat.
Cris Rusu
Scris: Saturday, March 31, 2007 12:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
Kiki wrote:

Depinde si de cresa uff
Eu am vizitat crese si am ramas placut impresionata.
Erau private, si asta e adevarat.

Si mai depinde si de faptul ca nu toate mamicile isi pot PERMITE din punct de vedere FINANCIAR sa mai stea acasa inca un an (cazul meu, si al tau, Kiki), fara salarii sau venituri, doar pentru a mai sta un an cu bebe, pana ajung copiii suficient de mari ca sa ii poti trimite la gradinita. Eu una, nu-mi permit sub nici o forma... chiar si asa, m-as intoarce la sv chiar si acum... Dar daca totusi pot sta acasa pe bani, mai putini cu un pic (in jur de 1 milion) decat as avea daca ma intorc la serviciu, stau acasa, ca inca nu-mi vine sa o duc la cresa de la un an si un pic... Asa, o sa sar cresa, o sa-mi calc pe inima si o sa las copilul un an la bunici, si apoi, de la 3 ani, la gradinita cu ea....
Kiki
Scris: Saturday, March 31, 2007 12:52 PM
Nivel

Asa-i, Cris. Nu pot lenevi un an de zile (intre 2 si 3 ani) ca sa il dau direct la gradi. Numai ca eu nu am norocul tau, sa stea cu bunicii (ai mei lucreaza, mam lui Luci e plecata din tzara). uff
Cris Rusu
Scris: Saturday, March 31, 2007 12:55 PM
Nivel

Noroc...... Hmmmm.... Eu am zis ca-mi calc pe inima... Nu stiu daca se poate numi Noroc... As prefera sa o dau la cresa, dar cu cine sa ma inteleg... banghead banghead
LIA
Scris: Saturday, March 31, 2007 1:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/6/2006
Daca nu ai alta posibilitate il duci si mai devreme de 2 ani, cum a fost cazul meu. Doar ca din pacate dupa 3 zile de cresa ne-am ales cu o gastroenterocolita, o laringita pt.care am fost si internata in spital si (bomboana de pe coliva - ca sa zic asa) o ditamai infectie urinara. Ma asteptam eu la raceli dar nici chiar asa. Probabil depinde si de cresa, dar e foarte greu sa gasesti locuri la o cresa de stat buna si care sa fie si aproape de casa, nu ca nu ai da spaga, asta cred ca e dispus sa faca orice parinte, dar nici spaga nu ti-o accepta daca nu te duci cu cineva cunoscut lor, ca altfel le e frica, si daca nu cunosti pe nimeni ce faci?! La o cresa particulara chiar ca nu imi permit, mai ales ca situatia mea profesionala e incerta si inca nu stiu de cati bani o sa dispun dupa ce termin concediul de maternitate.
LIA
Scris: Saturday, March 31, 2007 1:14 PM
Nivel

Cris Rusu wrote:
Noroc...... Hmmmm.... Eu am zis ca-mi calc pe inima... Nu stiu daca se poate numi Noroc... As prefera sa o dau la cresa, dar cu cine sa ma inteleg... banghead banghead

Cris, daca poti sa o lasi cu bunicii las-o. Are si cresa avantajele ei dar poate avea si urmari neplacute.
Kiki
Scris: Saturday, March 31, 2007 1:27 PM
Nivel

Cris Rusu wrote:

Hai ca e totusi un noroc. O sa aiba timp sa socializeze cu alti copii la gradi. pana atunci sta la caldurica, ferita de boli, la bunici! cool
Cris Rusu
Scris: Saturday, March 31, 2007 2:15 PM
Nivel

LIA wrote:

Cris, daca poti sa o lasi cu bunicii las-o. Are si cresa avantajele ei dar poate avea si urmari neplacute.

La fel se intampla si la bunici... Urmari neplacute... banghead banghead banghead

Kiki wrote:

Hai ca e totusi un noroc. O sa aiba timp sa socializeze cu alti copii la gradi. pana atunci sta la caldurica, ferita de boli, la bunici! cool

Ferita de boli? Hmmm... Sa zicem... Dar de comportament neadecvat nu e ferita, din pacate, din prea mult rasfat... Tot ce fac eu, ei desfac... Dupa parerea lor, educatia oferita de mine nu e buna... Si, Kiki draga mea, tu stii cum e Ioana mea... toanerele toanerele toanerele Cand sta cu mine, e ok, cuminte, vesela, dulce foc, haioasa... Dupa 2 zile la bunici e atat de neascultatoare si obraznica, de n-ai vazut asa ceva... Vine sclifosita, nu mananca, scuipa mancarea, rupe tot, pune mana numai unde NU are voie, face exact pe dos, e maraita, rsfatata, vrea numai in brate... angry nervi Deci pentru mine, bunicii sunt ceva pe care i-as bataus bataus bataus si cu care ma disputa disputa ca sa nu imi mai dea peste cap educatia si programul fetii, ca nu e bine cum ii dau eu sa manance de 4 ori pe zi, copilul trebuie sa roada intr-una cate ceva, si in nici un caz ce zic eu... pentru mine, bunicii sunt closedtopic , si cu asta inchei, ca sunt off-topic... Numai din motivele enumerate mai sus si ma repet, pentru mine bunicii nu reprezinta un NOROC...
LIA
Scris: Saturday, March 31, 2007 2:24 PM
Nivel

Cris, tu stii cel mai bine cum sa faci ca sa ii fie bine Ioanei si sunt convinsa ca o sa iei hotararea cea mai buna pupici
Miri
Scris: Saturday, March 31, 2007 2:27 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Ajung la concluzia ca nu toti bunicii sunt o mana cereasca pentru copii si nepoti...oare
Noi nu avem nicio optiune, in privinta asta!plans
Mama inca lucreaza, tata are grija de tatal sau, la tara, iar socrii meu au murit!Asa ca, pentru noi cresa va fi singura solutie!Speram sa o putem amana pana dupa doi ani!uff
Cris-DL
Scris: Saturday, March 31, 2007 2:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Of Cris, lasa ca vei rezolva tu in vreun fel, sa va fie voua bine pupici

Eu am avut noroc cu bunicii, din partea lui Dragos inca lucreaza, dar dupa-amiaza au stat cu Deea de cete ori le-am cerut si nu numai. Cel mai mare noroc il am cu mama, care este pensionata pe caz de boala si a putut si a vrut sa stea cu Deea. De la 2 ani pana acum dupa Paste sau cel tarziu 2-3 Mai cand va merge la gradi Deea si sper sa si stea, sa ii placa. uff

Singura noastra problema a fost/este ca ai mei sunt in Bucuresti iar noi in Targoviste cry nu este distanta prea mare, dar totusi este si s-a simtzit cand a fost Deea bolnavioara, era in Bucuresti, iar noi nu stiam cum sa ajungem mai repede, distanta care o parcurgeam de obicei in 1.15 min atunci am ajuns in 55 min, dar numai noi stim cum am mers, adika tati a condus si eu am fumat uff
Kiki
Scris: Saturday, March 31, 2007 2:38 PM
Nivel

Cris Rusu wrote:

Ferita de boli? Hmmm... Sa zicem... Dar de comportament neadecvat nu e ferita, din pacate, din prea mult rasfat... Tot ce fac eu, ei desfac... Dupa parerea lor, educatia oferita de mine nu e buna... Si, Kiki draga mea, tu stii cum e Ioana mea... toanerele toanerele toanerele Cand sta cu mine, e ok, cuminte, vesela, dulce foc, haioasa... Dupa 2 zile la bunici e atat de neascultatoare si obraznica, de n-ai vazut asa ceva... Vine sclifosita, nu mananca, scuipa mancarea, rupe tot, pune mana numai unde NU are voie, face exact pe dos, e maraita, rsfatata, vrea numai in brate... angry nervi Deci pentru mine, bunicii sunt ceva pe care i-as bataus bataus bataus si cu care ma disputa disputa ca sa nu imi mai dea peste cap educatia si programul fetii, ca nu e bine cum ii dau eu sa manance de 4 ori pe zi, copilul trebuie sa roada intr-una cate ceva, si in nici un caz ce zic eu... pentru mine, bunicii sunt closedtopic , si cu asta inchei, ca sunt off-topic... Numai din motivele enumerate mai sus si ma repet, pentru mine bunicii nu reprezinta un NOROC...

Te inteleg atunci.
Fa altceva, da-i bataie si cauta o cresa buna de stat.
Am auzit de una buna prin Drumul taberei, undeva pe Romancierilor...Incerc sa dau de ea si poate ai noroc (zic noroc, pt ca e si bataie pe ea si trebuie prins loc din timp).
Cris Rusu
Scris: Saturday, March 31, 2007 2:39 PM
Nivel

Merci, Kiki! Cum spuneam, fata exceptionala, care sare in ajutor! Raman datoare!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.