Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| De ce ne-m casatorit?Pentru ca ne iubeam foarte mult ,pt ca era ce imi doream sa gasesc si sa am de la un barbat!L-am iubit si mai mult in momentul in care tatal meu s-a imbonavit,doi ani a chinuit din cauza cancerului,si sotul meu a ales sa se mute cu mine la ai mei,sa fie alaturi de mine si de familia mea,a fost umarul pe care am plans cand simteam ca cerul cade peste mine,a fost tare si m-a zguduit atunci cand nu mai vroiam sa traiesc,cand simteam ca nu mai am pt ce! Mi-a dat putere sa merg mai departe atunci cand tatal meu s-a stins,doar datorita lui si dragostei lui am mers mai departe! Ne completam unul pe celalalt in toate,chiar daca eu sunt Scorpion si el Taur! Ne-am casatorit mai mult pt a fi uniti in fata Lui D-zeu si pt ca ne doream amandoi foarte mult un bebe,dar nu vroiam sa-l facem daca nu eram cununati! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| ca sa nu o dau prea mult in romantism...mi-am dat seama ca Stef e alesul pentru ca fusese singurul care ma intelesese pana atunci, fara sa incerce sa ma schimbe din "n" motive, ca ma respecta, ca pot comunica liber cu el si ca stiu ca ma iubeste mai mult decat orice. nu stiu cum suntem cu compatibilitatea ca nu le am cu zodiile dar va spun sincer ca nu prea avem preocupari comune: lui ii place pescuitul, mie mi se pare o corvoada. mi-e imi place la shopping...el mai bine s-ar arunca de pe bloc...el mananca picant, eu nu suport mancarea picanta, el fumeaza, eu nu..si tot asa....dar de respirat nu putem respira unul fara celalalt ...si noi am avut 1 an relatie la distanta...mare distanta. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Stef mai fumeaza???? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| PrincessLilou wrote:nu stiu cum suntem cu compatibilitatea ca nu le am cu zodiile dar va spun sincer ca nu prea avem preocupari comune: lui ii place pescuitul, mie mi se pare o corvoada. mi-e imi place la shopping...el mai bine s-ar arunca de pe bloc...el mananca picant, eu nu suport mancarea picanta, el fumeaza, eu nu..si tot asa....dar de respirat nu putem respira unul fara celalalt ...si noi am avut 1 an relatie la distanta...mare distanta.
parca pe noi ne-ai fi descris.in afara de fumat,unde nu fumam niciunul,exact asa suntem si noi |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ne-am casatorit pentru ca am simtit ca impreuna formam un tot...unul fara celalalt eram nimic...impreuna suntem totul |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| M-am casatorit la o varsta frageda - 18 jumate - pentru ca il iubeam si il iubeam si il iubeam. Si in Sahara daca trebuia sa plec cu el as fi plecat! si chiar merita dragul meu sot. Acum ii multumesc lui Dumnezeu ca am un sot care ma suporta, cu toate toanele mele. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
|
Multumirea aceasta i-o aduc si eu lui Dumnezeu, aproape in fiecare zi. |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| De ce? Iubireaaaa!!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Ne-am casatorit pentru ca ne iubeam nespus din prima clipa desi 5 ani de ziole ai mei nu au fost deacord cu el sub nici o forma ol faceau in toate felurile dar nu m-a interesat. Ne-am conoscut intr-un mod mai aparte (in ziua mormintarii tatalui lui) si am fost umarul pe care a plins dupa pierderea tatalui si dupa ce am ramas gravida si-au dat si ai mei seama ca nu au ce imi face si ca eu cu el vreau sa ramin si in ziua de azi nu regret il iubesc si ma iubeste si avem un copil minunat si nu tinewm cont de parerile nimanui.Nici acum nu pot sa zic ca il iubesc ai mei nespus de mult dar asta e ghinionul lor. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| PrincessLilou wrote:ca sa nu o dau prea mult in romantism...mi-am dat seama ca Stef e alesul pentru ca fusese singurul care ma intelesese pana atunci, fara sa incerce sa ma schimbe din "n" motive, ca ma respecta, ca pot comunica liber cu el si ca stiu ca ma iubeste mai mult decat orice. nu stiu cum suntem cu compatibilitatea ca nu le am cu zodiile dar va spun sincer ca nu prea avem preocupari comune: lui ii place pescuitul, mie mi se pare o corvoada. mi-e imi place la shopping...el mai bine s-ar arunca de pe bloc...el mananca picant, eu nu suport mancarea picanta, el fumeaza, eu nu..si tot asa....dar de respirat nu putem respira unul fara celalalt ...si noi am avut 1 an relatie la distanta...mare distanta.
Tocmai asta este cuplul perfect cand nu sunt la fel !Noi suntem exact ce ai scriu tu dar invers .Cred ca daca am fi fost la fel nici nu am fi fost astazi impreuna asa ne completam unul pe celalalt si asta ne face ca impreuna sa fim perfecti! eu fumez ,el nu Eu mananc foarte piparat ,el nu . Noi ne-am casatorit din dragoste si fiindca l-am cerut eu in casatorie ca de altfel cred ca nici pana astazi nu avea curajul sa o faca ! Este persoana cea mai minunata cea care mi se potriveste ca o manusa si nu regret nici o clipa la pasul facut .Dragostea si iubirea a ramas si va ramane vesnic intre noi! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ne-am casatorit din iubire ,,,dar mi-a cerut mana pe muntele Caraiman,pai puteam sa refuz cu atatea prapastii? .... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| cute_babies_of_mine wrote:
inca da...stii cum e cu fumatorii...ma las la primavara ca e cald, cand vine primavara...ma las la iarna ca e rece si o sa fie frig sa ies afara...si tot asa...stef al meu: ma las cand ramai insarcinata...uite ca sunt la mijloc si el tot fumeaza...si pe urma placa a doua: ma las pana vine bebe...deja nici nu-l mai cred... |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
|
Se pare ca ti-a fost frica sa-l refuzi??????
Eu m-am casatorit pentru ca am ramas insarcinata,iar sotul meu nu a mai stat pe ganduri asa ca am iesit in oras la o cina romantica si m-a cerut de sotie cu un inel de logodna?Mai puteam sa mai refuz nici gand,ziua urmatoare am cautat sala si am pus si nunta !!!!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/1/2008 Mesaje: 30
| M-am casatorit pentru ca mi-a dat mama o palma!!!!!!!!! Prima si ultima din viata mea.Asa au trecut 37 de ani. Prin urmare eu nu dau sfaturi copiilor mei inca necasatoriti. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/12/2010 Mesaje: 153
| de ce ne-am casatorit? sa fim in rand cu lumea si noi
oricum ne cunoastem de 8 ani de 6 ani traiam impreuna deja,si toata lumea da voi acte nu aveti de gand sa faceti,si asa am facut si actele pe 04.02.2010 |
|
|