De ce v-ati casatorit?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea&Ariana
Scris: Thursday, August 23, 2007 6:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
De ce ne-m casatorit?Pentru ca ne iubeam foarte mult ,pt ca era ce imi doream sa gasesc si sa am de la un barbat!L-am iubit si mai mult in momentul in care tatal meu s-a imbonavit,doi ani a chinuit din cauza cancerului,si sotul meu a ales sa se mute cu mine la ai mei,sa fie alaturi de mine si de familia mea,a fost umarul pe care am plans cand simteam ca cerul cade peste mine,a fost tare si m-a zguduit atunci cand nu mai vroiam sa traiesc,cand simteam ca nu mai am pt ce!
Mi-a dat putere sa merg mai departe atunci cand tatal meu s-a stins,doar datorita lui si dragostei lui am mers mai departe!
Ne completam unul pe celalalt in toate,chiar daca eu sunt Scorpion si el Taur!
Ne-am casatorit mai mult pt a fi uniti in fata Lui D-zeu si pt ca ne doream amandoi foarte mult un bebe,dar nu vroiam sa-l facem daca nu eram cununati!
PrincessLilou
Scris: Friday, February 19, 2010 5:45 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
ca sa nu o dau prea mult in romantism...mi-am dat seama ca Stef e alesul pentru ca fusese singurul care ma intelesese pana atunci, fara sa incerce sa ma schimbe din "n" motive, ca ma respecta, ca pot comunica liber cu el si ca stiu ca ma iubeste mai mult decat orice.
nu stiu cum suntem cu compatibilitatea ca nu le am cu zodiile dar va spun sincer ca nu prea avem preocupari comune: lui ii place pescuitul, mie mi se pare o corvoada. mi-e imi place la shopping...el mai bine s-ar arunca de pe bloc...el mananca picant, eu nu suport mancarea picanta, el fumeaza, eu nu..si tot asa....dar de respirat nu putem respira unul fara celalalt ...si noi am avut 1 an relatie la distanta...mare distanta.
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, February 19, 2010 7:51 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Stef mai fumeaza????bataus bataus bataus bataus bataus
Fluturas
Scris: Friday, February 19, 2010 9:15 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
PrincessLilou wrote:
nu stiu cum suntem cu compatibilitatea ca nu le am cu zodiile dar va spun sincer ca nu prea avem preocupari comune: lui ii place pescuitul, mie mi se pare o corvoada. mi-e imi place la shopping...el mai bine s-ar arunca de pe bloc...el mananca picant, eu nu suport mancarea picanta, el fumeaza, eu nu..si tot asa....dar de respirat nu putem respira unul fara celalalt ...si noi am avut 1 an relatie la distanta...mare distanta.

parca pe noi ne-ai fi descris.in afara de fumat,unde nu fumam niciunul,exact asa suntem si noi
bereea
Scris: Friday, February 19, 2010 9:56 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ne-am casatorit pentru ca am simtit ca impreuna formam un tot...unul fara celalalt eram nimic...impreuna suntem totul
madanuta
Scris: Friday, February 19, 2010 10:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
M-am casatorit la o varsta frageda - 18 jumate - pentru ca il iubeam si il iubeam si il iubeam. Si in Sahara daca trebuia sa plec cu el as fi plecat! si chiar merita dragul meu sot. Acum ii multumesc lui Dumnezeu ca am un sot care ma suporta, cu toate toanele mele.coeur coeur coeur
TeosOf
Scris: Friday, February 19, 2010 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
madanuta wrote:
Acum ii multumesc lui Dumnezeu ca am un sot care ma suporta, cu toate toanele mele.coeur coeur coeur

Multumirea aceasta i-o aduc si eu lui Dumnezeu, aproape in fiecare zi.angel
roxinthya
Scris: Friday, February 19, 2010 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
De ce? Iubireaaaa!!!!!love love love love
cristinaflorina
Scris: Friday, February 19, 2010 12:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Ne-am casatorit pentru ca ne iubeam nespus din prima clipa desi 5 ani de ziole ai mei nu au fost deacord cu el sub nici o forma ol faceau in toate felurile dar nu m-a interesat. Ne-am conoscut intr-un mod mai aparte (in ziua mormintarii tatalui lui) si am fost umarul pe care a plins dupa pierderea tatalui si dupa ce am ramas gravida si-au dat si ai mei seama ca nu au ce imi face si ca eu cu el vreau sa ramin si in ziua de azi nu regret il iubesc si ma iubeste si avem un copil minunat si nu tinewm cont de parerile nimanui.Nici acum nu pot sa zic ca il iubesc ai mei nespus de mult dar asta e ghinionul lor.hearts
shirel
Scris: Friday, February 19, 2010 8:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
PrincessLilou wrote:
ca sa nu o dau prea mult in romantism...mi-am dat seama ca Stef e alesul pentru ca fusese singurul care ma intelesese pana atunci, fara sa incerce sa ma schimbe din "n" motive, ca ma respecta, ca pot comunica liber cu el si ca stiu ca ma iubeste mai mult decat orice.

Tocmai asta este cuplul perfect cand nu sunt la fel !Noi suntem exact ce ai scriu tu dar invers hohot hohot hohot hohot .Cred ca daca am fi fost la fel nici nu am fi fost astazi impreuna asa ne completam unul pe celalalt si asta ne face ca impreuna sa fim perfecti!
eu fumez ,el nu
Eu mananc foarte piparat ,el nu .hohot hohot
Noi ne-am casatorit din dragoste si fiindca l-am cerut eu in casatorie ca de altfel cred ca nici pana astazi nu avea curajul sa o faca !hohot hohot Este persoana cea mai minunata cea care mi se potriveste ca o manusa si nu regret nici o clipa la pasul facut .Dragostea si iubirea a ramas si va ramane vesnic intre noi!
ingerash
Scris: Friday, February 19, 2010 9:17 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Ne-am casatorit din iubirecoeur coeur coeur coeur ,,,dar mi-a cerut mana pe muntele Caraiman,pai puteam sa refuz cu atatea prapastii? ras hohot hohot hohot ....
PrincessLilou
Scris: Friday, February 19, 2010 11:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
cute_babies_of_mine wrote:
Stef mai fumeaza????bataus bataus bataus bataus bataus

hohot inca da...stii cum e cu fumatorii...ma las la primavara ca e cald, cand vine primavara...ma las la iarna ca e rece si o sa fie frig sa ies afara...si tot asa...stef al meu: ma las cand ramai insarcinata...uite ca sunt la mijloc si el tot fumeaza...si pe urma placa a doua: ma las pana vine bebe...deja nici nu-l mai cred...hohot
KRYS85
Scris: Saturday, February 20, 2010 5:51 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
ingerash wrote:
Ne-am casatorit din iubirecoeur coeur coeur coeur ,,,dar mi-a cerut mana pe muntele Caraiman,pai puteam sa refuz cu atatea prapastii? ras hohot hohot hohot ....

Se pare ca ti-a fost frica sa-l refuzi??????hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot

Eu m-am casatorit pentru ca am ramas insarcinata,iar sotul meu nu a mai stat pe ganduri asa ca am iesit in oras la o cina romantica si m-a cerut de sotie cu un inel de logodna?Mai puteam sa mai refuzras nici gand,ziua urmatoare am cautat sala si am pus si nuntatopai !!!!!computerlove computerlove
mariana
Scris: Saturday, February 20, 2010 8:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/1/2008
hohot hohot hohot
M-am casatorit pentru ca mi-a dat mama o palma!!!!!!!!!
Prima si ultima din viata mea.Asa au trecut 37 de ani.
Prin urmare eu nu dau sfaturi copiilor mei inca necasatoriti.
ebruli22
Scris: Sunday, April 18, 2010 12:42 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/12/2010
de ce ne-am casatorit? sa fim in rand cu lumea si noi ras

oricum ne cunoastem de 8 ani de 6 ani traiam impreuna deja,si toata lumea da voi acte nu aveti de gand sa faceti,si asa am facut si actele pe 04.02.2010 ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.