De ce v-ati casatorit?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Wednesday, July 19, 2006 6:45 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
De ce v-ati casatorit? Ce v-a ajutat sa stiti ca el este alesul si nu altul?
mihaela75
Scris: Wednesday, July 19, 2006 7:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Hmmm, prima data m-am casatorit sub presiune.Nu-mi ardea de maritat dar taica-meu ma stresa mereu ca " stau in concubinaj" parca omoram pe cineva daca stateam necasatorita.Conceptii invechite care mi-au distrus jumatate din viata si mi-au lasat sechele pt. cealalta jumatateoare

Cu Kaze va zic mai incolo de ce m-am cositoritras
Alina
Scris: Wednesday, July 19, 2006 8:28 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
La Alin m-a atras, trebuie sa recunosc, mai intai numele, orice ati zice mai rara asa o pereche, Alina si Alin, apoi m-au vrajit ochii sai, apoi, faptul ca ma suporta si ca ma iubeste asa ticaloasa cum sunt.
de ce ne-am casatorit? Dintr-o dragoste fara margini, datorita unei atrageri magnetice, datorita unei completari reciproce perfecte. sic
AdrianaC
Scris: Wednesday, July 19, 2006 8:32 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Bravo Alina !

Eu m-am casatorit cu Tzepii pentru ca am simtit ca suntem sortiti sa fim impreuna, suflete pereche, Rac si Capricorn, total opus, dar care impreuna formeaza un tot foarte frumos.

Am fost convinsa ca nu vreau sa mai cunosc macar alt barbat si ca el este alesul.
Alina
Scris: Wednesday, July 19, 2006 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
AdrianaC wrote:
Bravo Alina !

Multumesc mult, Adriana. pupici pupici
Kiki
Scris: Wednesday, July 19, 2006 9:39 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Noi ne-am casatorit in momentul in care nu puteam sta unul fara altul, nu puteam respira unul fara altul, cand nu mai puteam trai decat impreuna.
dya
Scris: Wednesday, July 19, 2006 10:26 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
sic Cine ma cunoaste poate ma crede ca intradevar ne-am casatorit din dragosteyes alte motive nu au existatnu si nici nu am vreo intentie de a mai gasi altele,eu cred ca este suficient.pupici
Miri
Scris: Wednesday, July 19, 2006 10:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Ne iubeam de mai multi ani,nu mai putem trai despartiti si aveam,in sfirsit,casuta noastra....Asa ca ne-am casatorit!ras
fdianamaria
Scris: Thursday, July 20, 2006 7:26 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
dupa o incercare esuata de a ne casatori cat inca eram studenti, am decis sa ne casatorim atunci cand reusim sa avem ceva de-o parte sa ne facem singuri nunta, asa cum vrem noi. Si asa a fost.
Cum am stiut ca e el?? Veti rade....l-am visat trei ani la randul, de Boboteaza, cu busuiocul sub perina.sic
danab
Scris: Thursday, July 20, 2006 7:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Noi eram impreuna de vreo 5 ani si am decis ca ar fi timpul sa punem capat perioadei "ilegale" si sa ne cositorim ras definitiv, din dragoste. Asa ca pe 23 iunie 2001 yes am spus Da flowers

danab attached the following image(s):
pict2088a.jpg

Roxanel
Scris: Thursday, July 20, 2006 8:02 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
fdianamaria wrote:
dupa o incercare esuata de a ne casatori cat inca eram studenti, am decis sa ne casatorim atunci cand reusim sa avem ceva de-o parte sa ne facem singuri nunta, asa cum vrem noi. Si asa a fost.
Cum am stiut ca e el?? Veti rade....l-am visat trei ani la randul, de Boboteaza, cu busuiocul sub perina.sic

Si ca si Diana si eu l-am vazut pe al meu Fat Frumos in paharul cu aghiasma de boboteaza cu 2 ani inainte sa-l cunosc. Singurul gand cand l-am vazut in pahar a fost "Mama, da ce nas mare are" hohot hohot hohot
taki
Scris: Thursday, July 20, 2006 8:23 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
De ce el??? Pentru ca asa mi-a dictat inima...cand m-a cerut in casatorie, Da-ul a iesit fara voia mea...cred ca mi-a vorbit inima! sic

mihaela75
Scris: Thursday, July 20, 2006 5:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
M-am maritat cu Kaze pt ca sa nu mi-l fura altaras Era pacat, nu stiu cum de a ramas el neinsurat atata vreme ca e o bijuterie de barbat.Eu cand am vazut ce si cum am crezut ca nu-i adevarat , credeam ca barbatii ca el au disparut de pe fata pamantului. sicM-am casatorit pt ca am vazut in el sotul ideal care construieste, nu distruge.Eu de asa ceva aveam nevoie .I-am si spus..."Amandoi suntem la a doua casatorie,cred ca nu ne mai permitem un esec asa ca daca crezi ca o sa fie pt. totdeauna ,bne, daca ai vreun dubiu cat de mic mai bine sa nu facem pasul" Ne iubeam ,nu puteam respira unul fara altul dar nu era motiv suficient pt casatorie...trebuia sa ne si potrivim oare
Mela
Scris: Thursday, May 17, 2007 1:56 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
ne-am casatorit pentru a intregi relatia pe care o aveam,pentru ca ne iubeam,ne doream un loc al nostru,copii,implinire.
acum le avem pe toate yes
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, August 21, 2007 3:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Noi ne-am casatorit (ma refer aici la casatoria civila, caci aceasta a fost prima, acum 3 ani) pt ca am vazut fiecare in noi insine partenerul ideal.Ce m-a atras irezistibil la Eugen au fost scopurile comune, inlcinatiile pt sport, pt munte, comunicarea dintre noi, discutiile interminabile pe diverse teme pana dimineata...drogostea lui pt copii si dorinta noastra comuna de a avea o familie...ce mai, o potrivire precum o manusa.

Ca ulterior nu avea sa fie intocmai cum ni se paruse noua initial, numai bine, ca acum, dupa putinii ani petrecuti impreuna, putem spune ca la baza relatiei noastre nu mai sta o simpla "atractie" pt lucurile comune, ci sta insasi sentimentul cum a apartinem unul altuia, cu bune si cu rele.

Avem datoria fata de noi insine, fata de Dumnezeu si nu in ultimul rand fata de copilul conceput sa avem o relatie cat mai frumoasa, cat mai solida si cat mai puternica in fata intemperiilor ce intervin cu timpul in cuplu.Reusim acest lucru si sper sa dureze o viata dorinta noastra, tot comuna, de a avea un camin fericit.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.