Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| De ce v-ati casatorit? Ce v-a ajutat sa stiti ca el este alesul si nu altul? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Hmmm, prima data m-am casatorit sub presiune.Nu-mi ardea de maritat dar taica-meu ma stresa mereu ca " stau in concubinaj" parca omoram pe cineva daca stateam necasatorita.Conceptii invechite care mi-au distrus jumatate din viata si mi-au lasat sechele pt. cealalta jumatate
Cu Kaze va zic mai incolo de ce m-am cositorit |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| La Alin m-a atras, trebuie sa recunosc, mai intai numele, orice ati zice mai rara asa o pereche, Alina si Alin, apoi m-au vrajit ochii sai, apoi, faptul ca ma suporta si ca ma iubeste asa ticaloasa cum sunt. de ce ne-am casatorit? Dintr-o dragoste fara margini, datorita unei atrageri magnetice, datorita unei completari reciproce perfecte. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Bravo Alina !
Eu m-am casatorit cu Tzepii pentru ca am simtit ca suntem sortiti sa fim impreuna, suflete pereche, Rac si Capricorn, total opus, dar care impreuna formeaza un tot foarte frumos.
Am fost convinsa ca nu vreau sa mai cunosc macar alt barbat si ca el este alesul. |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| AdrianaC wrote:Bravo Alina !
Multumesc mult, Adriana. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Noi ne-am casatorit in momentul in care nu puteam sta unul fara altul, nu puteam respira unul fara altul, cand nu mai puteam trai decat impreuna. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Cine ma cunoaste poate ma crede ca intradevar ne-am casatorit din dragoste alte motive nu au existat si nici nu am vreo intentie de a mai gasi altele,eu cred ca este suficient. |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ne iubeam de mai multi ani,nu mai putem trai despartiti si aveam,in sfirsit,casuta noastra....Asa ca ne-am casatorit! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| dupa o incercare esuata de a ne casatori cat inca eram studenti, am decis sa ne casatorim atunci cand reusim sa avem ceva de-o parte sa ne facem singuri nunta, asa cum vrem noi. Si asa a fost. Cum am stiut ca e el?? Veti rade....l-am visat trei ani la randul, de Boboteaza, cu busuiocul sub perina. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Noi eram impreuna de vreo 5 ani si am decis ca ar fi timpul sa punem capat perioadei "ilegale" si sa ne cositorim definitiv, din dragoste. Asa ca pe 23 iunie 2001 am spus Da danab attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| fdianamaria wrote:dupa o incercare esuata de a ne casatori cat inca eram studenti, am decis sa ne casatorim atunci cand reusim sa avem ceva de-o parte sa ne facem singuri nunta, asa cum vrem noi. Si asa a fost. Cum am stiut ca e el?? Veti rade....l-am visat trei ani la randul, de Boboteaza, cu busuiocul sub perina.
Si ca si Diana si eu l-am vazut pe al meu Fat Frumos in paharul cu aghiasma de boboteaza cu 2 ani inainte sa-l cunosc. Singurul gand cand l-am vazut in pahar a fost "Mama, da ce nas mare are" |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| De ce el??? Pentru ca asa mi-a dictat inima...cand m-a cerut in casatorie, Da-ul a iesit fara voia mea...cred ca mi-a vorbit inima!
|
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| M-am maritat cu Kaze pt ca sa nu mi-l fura alta Era pacat, nu stiu cum de a ramas el neinsurat atata vreme ca e o bijuterie de barbat.Eu cand am vazut ce si cum am crezut ca nu-i adevarat , credeam ca barbatii ca el au disparut de pe fata pamantului. M-am casatorit pt ca am vazut in el sotul ideal care construieste, nu distruge.Eu de asa ceva aveam nevoie .I-am si spus..."Amandoi suntem la a doua casatorie,cred ca nu ne mai permitem un esec asa ca daca crezi ca o sa fie pt. totdeauna ,bne, daca ai vreun dubiu cat de mic mai bine sa nu facem pasul" Ne iubeam ,nu puteam respira unul fara altul dar nu era motiv suficient pt casatorie...trebuia sa ne si potrivim |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| ne-am casatorit pentru a intregi relatia pe care o aveam,pentru ca ne iubeam,ne doream un loc al nostru,copii,implinire. acum le avem pe toate |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Noi ne-am casatorit (ma refer aici la casatoria civila, caci aceasta a fost prima, acum 3 ani) pt ca am vazut fiecare in noi insine partenerul ideal.Ce m-a atras irezistibil la Eugen au fost scopurile comune, inlcinatiile pt sport, pt munte, comunicarea dintre noi, discutiile interminabile pe diverse teme pana dimineata...drogostea lui pt copii si dorinta noastra comuna de a avea o familie...ce mai, o potrivire precum o manusa.
Ca ulterior nu avea sa fie intocmai cum ni se paruse noua initial, numai bine, ca acum, dupa putinii ani petrecuti impreuna, putem spune ca la baza relatiei noastre nu mai sta o simpla "atractie" pt lucurile comune, ci sta insasi sentimentul cum a apartinem unul altuia, cu bune si cu rele.
Avem datoria fata de noi insine, fata de Dumnezeu si nu in ultimul rand fata de copilul conceput sa avem o relatie cat mai frumoasa, cat mai solida si cat mai puternica in fata intemperiilor ce intervin cu timpul in cuplu.Reusim acest lucru si sper sa dureze o viata dorinta noastra, tot comuna, de a avea un camin fericit. |
|
|