De ce v-ati casatorit?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Monday, April 26, 2010 9:16 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Clar pentru ca ne-am iubit rauuuu de tot... de abia rezistam unul fara altul ... eram asa indragostiti ca ne luasem vereghete din argint si vroiam sa mergem singuri la bisericaras . Tineretea sic ... noroc ca am avut parinti care ne-au sfatuit sa avem rabdare sa facem totul frumos si in vazul lumiiidance . Oricum pana la urma am avut rabdare 5 ani si jumatate pana ne-am casatorit si anul acesta facem 8 de la nunta mult asteptatapupici .
Va pup si va spun doar atat " Iubiti-va mult!"pupici
Katrina
Scris: Sunday, May 23, 2010 11:01 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
Pentru ca nu concepeam niciunul ca vom putea trai fara celalat,pentru ca ne iubeam mult si ne-am dorit o viata impreuna.
katy_lumika
Scris: Sunday, May 23, 2010 2:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Pentru ca cica ne iubeam tare, ne certam si mai tare, pentru ca eram insarcinata cu Mayuc si pentru ca avea grija de Luana. La fel de repede am divortat, insa tot impreuna suntem, dar nu ma mai marit never ever. Acum ne gandim doar la afaceri si cum sa terminam cladirea care ne va asigura un trai bun. Insa multe chestii nu pot fi uitate de nici unul din noi, iar cand ne certam ne scoatem ochii. Dar cica ne iubim inca, cel putin asa afirmam la fiecare impacare. Ii admir foarte mult pe ai mei, care se iubesc foarte mult si se apara unul pe altul cu orice pret.
flori1972
Scris: Sunday, May 23, 2010 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
pentru ca ne-am iubit desi eu aveam doar 18 ani abea terminasem scoala si ziceam ca o sa ma angajez sa fiu pe banii mei dar nu i-am putut rezista si bine am facut coeur coeur coeur coeur
flori1972
Scris: Sunday, May 23, 2010 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
sorry sa postat de doua orisorry
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.