Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Acum nu imi aduc aminte de nimic....decat de kilogramele in plus....ramase dupa sarcina. Mereu am zis ca daca o sa am un copil o sa raman cu o multime de kilograme. Momentan, de ce mi-a fost frica, nu am scapat.
In rest, am mai multe frici, dar nu s-a intamplat nimic pana acum si sper nici sa nu se intample. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| mi-e ingrozitor de frica de apa (dupa un innec esuat in 1997, cand mi-am pierdut cunostinta si...asteptam sa mor) nu reusesc sa scap de bazine sau mare nicaieri unde merg...cred ca ne urmareste frica, tocmai pentru a o depasi...dar la mine nu-i merge !!! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Mie mi-a fost frica de intuneric si cutremure cand eram mica.Acum mi-am invins ambele frici.Si tot ambele au revenit in sarcina in forta, alaturi de frica de hoti (nu ca ar avea ce sa imi fure ).Mi-au trecut toate trei, in timp.
In skimb frica de apa, desi stiu sa inot, nu mi-o va putea trata nimeni.La cata bataie a mancat grupa mea de inot de la prof pe cand aveam numai 5-6 anisori, nu se uita ... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Cine zice ca de ce ti-e frica de aia nu scapi, stie ce zice.
Mie mi-a fost frica mereu sa nu ajung sa traiesc "la mila barbatului" cum zicea mama.Ea mi-a bagat in cap inca de adolescenta sa fiu atenta sa am banii mei, jobul meu si sa nu depind de barbat.I-am urmat sfatul, mi-am facut o cariera eram pe picioarele mele.Si uite ca pana la urma am renuntat la tot si am acceptat sa traiesc "la mila barbatului" .Diferenta este ca barbatul asta se numeste Kaze si asta e alta mancare de peste |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mereu mi- fost frica sa nu am un sef prost si exact de asta n-am scapat! Si pe zi ce trece e tot mai rau... |