Chestionar intrebare: De ce tricotati si nu cumparati lucruri tricotate?
Alegere Voturi Statistici
Ma relaxeaza 92 70%
Nu gasesc sa cumpar ce vreau eu 4 3%
Ma costa mai putin daca le lucrez 8 6%
Ma mandresc cu creatiile mele 21 16%
Alte motive 6 4%

De ce tricotati si nu cumparati lucruri tricotate?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
vali horhoianu
Scris: Saturday, February 26, 2011 7:18 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/26/2010
Aproape ca nici nu stiu ce sa raspund deoarece am N motive pentru care crosetez:
1 ma relaxeaza
2 stiu ca fac ceva original si asta imi da o stare de bine
3 pot face cadouri deosebite celor dragi

etc..ia uite ca nu mai stiu ce sa scriu decit ca sincera sa fiu as sta toata ziua cu croseta in mina (mai mult decit cu andreaua). In copilarie faceam lucruri pt casa mea din Ardeal, apoi in adolescenta ca sa fiu originala, la tinerete pentru copii sa fie mai draguti, pentru mine sa fiu remarcata si acum la pensie fac pentru toata lumea ca sa aiba o amintire de la mine....dar si pentru cele doua nepotele care-mi place sa arate bine si sa aiba ceva original.
Ma relaxeaza si sa intru pe acest forum si sa vad ce mai fac fetele si de ce nu sa ma inspir ca sunt aci lucruri deosebite sau uite-asa sa mai scriu si eu cite ceva.
va pup

P.S. O sa fac o socoteala sa estimez citi km de atza am insirat la viata mea....oricum fac ocolul pamintului...
oradeanca1
Scris: Friday, March 4, 2011 9:01 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/21/2011
si pe mine ma relaxeata tricotatul
dianastyle
Scris: Friday, March 4, 2011 11:59 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/9/2010
Da, si eu iubesc tricotajul,si sa tricotez,o fac de 22 de ani si de la 18 ani am inceput sa lucrez ca tricotoare (manual bineinteles)la cooperativa Arta mestesugarilor care exista pe vremea aceea si tricotam la comanda orice dorea clienta. Era extraordinar sa faci un porodus cu miinile tale si sa vezi cit e de multumita persoana care a comandat acel produs si nu stia exact ce va iesi.Am lucrat vreo 3 ani acolo si cind s-a inchis,pentru ca s-au inchis toate aceste cooperative,am suferit foarte mult ,pentru ca pot sa spun ca era parte din viata mea.O perioada de citiva ani nici nu se mai purtau tricotajele manuale dar acum au revenit in moda din nou si sunt foarte fericita.Oricum eu nu m-am oprit niciodata din tricotat,ii faceam fetitei mele o gramada de lucruri.Tricotez tot timpul cind am putin timp liber,de multe ori si cind stau linga oala cu mincare mai fac doua,trei rinduri,deci sunt obsedata de tricotat.Sper ca nu v-am plictisit cu discursul meu dar chiar nu am spus niciodata nimanui si simteam nevoia sa o fac, mai ales ca va urmaresc de ceva timp si va simt foarte apropiate ca pe niste prietene.pupici pupici pupici
mimiady63
Scris: Tuesday, May 3, 2011 2:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/4/2011
Si mie imi place foarte mult sa tricotez si sa cos goblen-asta am facut mai mult in perioada in care nu s-au mai purtat atat de mult lucrurile tricotate.Tricotez de cand eram in scoala .In cls a V-a ne-a invatat sa facem fulare, botosei si apoi restul.Mi-am facut primele bluzite tip maieu in cls a VI-asi apoi am inceput cu timpul lucruri mai complicate.Acum la lucru manual in scoala nu se mai face asa ceva,cel putin fiica-mea nu au facut nici o ora de tricotat la scoala.Acum lucrez pentru nepotei cel mai mult.Nu am timp cat mi-as dorii sa tricotez .
Ruth
Scris: Sunday, November 13, 2011 11:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/4/2011
eu ticotez de vreo 2 ani incoace, stiam sa tricotez cand eram mica (bine lucruri simple fular,cordeluta,....)dar prietenele mele radeau de mine si ziceau ca is demodata(ele nu stiau tricota)si m-am lasat de tricotat, iar mami s-a suparat. Apoi m-am casatorit,am avut un servici care imi lasa mult timp liber si mi-am adus aminte de pasiunea mea din trecutAndrele (acum prietenele mele vreau si ele lucruri tricotate)deci pe mine tricotatul
1 ma relaxeaza
2 imi umple timpul liber
3 am lucruri unicat si ieftine
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.