Chestionar intrebare: De ce tricotati si nu cumparati lucruri tricotate?
Alegere Voturi Statistici
Ma relaxeaza 92 70%
Nu gasesc sa cumpar ce vreau eu 4 3%
Ma costa mai putin daca le lucrez 8 6%
Ma mandresc cu creatiile mele 21 16%
Alte motive 6 4%

De ce tricotati si nu cumparati lucruri tricotate?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
geanyna32
Scris: Sunday, March 7, 2010 5:02 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2010
Eu tricotez pentru ca ma relaxeaza foarte mult,am inceput cred k la scoala generala cand aveam ore de lucru manual tricotand bentite pt .par...apoi incet,incet pt.copii(am doi baieti de 12 si 5 ani).
Este nemaipomenit cand tricotezi,lucrand eu deja "creez"in minte urmatorul model.Am lucrat mult pt copii asa cum m-am priceput (aveam 20 de ani-la primul copil),dar era bucurie mare cand terminam ceva.
Foarte multe lucrusoare le-am daruit ,nu m-am indurat de ele sa le desir...erau munca si creatia si am vrut sa se bucure si alti copii....
Felicitari tuturor doamnelor care creaza lucruri minunate dar si celor care invata acum....
andreea-paraschiva
Scris: Tuesday, March 9, 2010 9:49 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
si pe mine ma relaxeazayes si iubesc tricotatullove
geta
Scris: Tuesday, March 9, 2010 11:20 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/17/2008
Referitor la chestionarul supus votarii:

Ma relaxeaza
Nu gasesc sa cumpar ce vreau eu
Ma costa mai putin daca le lucrez
Ma mandresc cu creatiile mele

Sincer, eu le aleg adunate toate, la un loc, intr-o singura fraza....
iozefina
Scris: Thursday, February 24, 2011 7:58 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/2/2011
si pe mine ma relaxeaza tricotatul ptr ca am un bebeloi de 1 an care nu doarme noaptea , ne uitam la tv si tricotam,un alt motiv este si mandria cand ies cu el si intreaba cineva de cine e facut lucrsorul cu cae este imbracat.va multumesc ca existati si ca ne impartasiti din cunostintele voastrecampfire
t-mihaela
Scris: Thursday, February 24, 2011 4:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Ieri mi-a cazut in mana o carte in ale tricotatului si tanti autoarea intreba ce conteaza mai mult produsul sau procesul?Produsul conteaza ca e facut de tine si te poti mandri iti da un sentiment unic dar sa nu devenim sclavii produsului, sa nu ne punem limita in timp cand sa-l terminam sau sa nu ne fie teama sa incepem altceva pana nu-l terminam.Un knitter inrait are in lucru vreo 10 proiecte ,ideea de produs finit e undeva departe ,el se bucura de fiecare ochi pe dos pe fata , modelul care se naste sub ochii lui.Cam asta e filozofia ras si ma regasesc in ea.E mult mai ieftin sa cumpar produsul, de asta nu ma complic cu ideea de produs.daca vreau haine le cumpar din mall ieftin frumos si perfect tricotate de masini.Nu tricotez de dragul produsului ci de dragul procesului si mai ales si mai ales cel mai important de dragul firului, testez diverse fibre naturale citesc despre ele cum se produc de unde vin, ( stiati ca cel mai fin cashmere se tunde de pe burta caprei?).Natura are atatea resurse, incredibil .Imi place sa vad poze cu knitteri din Peru sau Mngolia, cum trag firele cum le vopsesc,cata munca si cata simplitate in viata lor.angel
miriam
Scris: Thursday, February 24, 2011 4:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
citind ce ai scris tu Mihaela, ma gandeam cate lucruri am incepute:am 6.unele sant spre final, altele la inceput.
si ca sa raspund la intrebare, pe mine ma relaxeaza lucrul de mana.ca de haine este plin targul....

carla
Scris: Thursday, February 24, 2011 6:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Ce frumos ai scris Mihaela,asa e!Imi dau seama acum de ce incep atatea ,pentru ca e mai placut procesul decat produsul finit.Dar azi am fost atat de admirata la scoala cu bluzita mov de la prima propunere de concurs incat a meritat s-o si terminchitara
oanamaria
Scris: Thursday, February 24, 2011 6:37 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Imi place cum ai expus problema Miha!newclap
geo67
Scris: Thursday, February 24, 2011 6:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2009
Imi place sa tricotez,crosetez,ma relaxeaza si ma pot mandri cu lucrurile facute de mine.De ce sa nu recunoastem economisim bani
carla
Scris: Thursday, February 24, 2011 6:51 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
geo67 wrote:
Imi place sa tricotez,crosetez,ma relaxeaza si ma pot mandri cu lucrurile facute de mine.De ce sa nu recunoastem economisim bani
hohot Cu cate atze cumpar e clar cati bani economiseschohot
t-mihaela
Scris: Thursday, February 24, 2011 6:53 PM
Nivel

Carla , aia era o bluzita super si cred ca a fost prima ta incercare in crosetoare Ideal ar fi sa mai si terminam ce incepem :018:
Deci ,fetelor, nu va autopedepsiti daca un fir va face cu ochiul si muriti sa-l infasurati pe o andrea de bambus pentru ca cele 3 proiecte din sacosa si-au cam pierdut din farmec.Isi vor recastiga farmecul cand firul tau minune si-a facut treba la fata si tre sa incepi spatele... ce e mai plictisitor ca un spate tricotat...si uite asa ca sa te pregatesti psihic sa incepi munca de sisif la spate dai doua trei batai la proiectele din sacosa.Andrele va regasiti in descrierea mea ?ras
madanuta
Scris: Thursday, February 24, 2011 7:06 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
t-mihaela wrote:
[b]
Deci ,fetelor, nu va autopedepsiti daca un fir va face cu ochiul si muriti sa-l infasurati pe o andrea de bambus pentru ca cele 3 proiecte din sacosa si-au cam pierdut din farmec.Isi vor recastiga farmecul cand firul tau minune si-a facut treba la fata si tre sa incepi spatele... ce e mai plictisitor ca un spate tricotat...si uite asa ca sa te pregatesti psihic sa incepi munca de sisif la spate dai doua trei batai la proiectele din sacosa.Andrele va regasiti in descrierea mea ?ras

Mihaela, tare scumpa esti...Uite ca esti atat de implicata in acest subiect, pui atata suflet cand scrii, se vede ca impletitul e parte componenta a vietii tale. Stii cum ma simt cand citesc ce scrii tu? Parca ma descrie cineva care ma cunoaste de-o viata. Nici eu nu pot sa dorm pana nu incerc cate un model pe care-l gasesc pe forum, apoi il las cu lunilie neterminat. Pana la urma asa am ajuns sa va cunosc...am dat un search pe google si uite ca nu ma misc d-aci de vreo 4 ani...computerlove
t-mihaela
Scris: Thursday, February 24, 2011 9:06 PM
Nivel

pupici Poate incerc sa-mi gasesc o scuza la depozitul de fire din dulap hohot Oricum cand ai un hobby viata e mai frumoasa dance
ingerash
Scris: Saturday, February 26, 2011 12:23 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mihaela,bine le zici!firstprize Deci sa nu ma rusinez de toate cele incepute si puse prin dulap ?:018:
Madalina deja stie,ca daca ma vede cu un lucru finit,mergem la magazinul de atehohot hohot hohot
mikaela
Scris: Saturday, February 26, 2011 3:00 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Da, da...cica sa ma relaxez dar se pare ca nu ma relaxez destul de des sa mai si termin ce incep. Am patit-o cu o bluzita pentru fii-mea, pana am terminat-o nu i-a mai venit...Ma mai si laud uneori cu ce fac, sau ma lauda altii, dar asta mai rar hohot
Apropo de natura cu resursele ei, se poate tricota si cu par de caine, am o carte foarte interesanta cu detalii de la cum se culege parul, cum se toarce si pana la modele de impletit. Pacat ca nu am timp sa stau si s-o traduc, poate cine mai are caini pe acasa se apuca de strans parul in loc sa-l aspire sic
"Knitting with dog hair", scrisa de Kendall Crolius si Anne Montgomery..pentru cei interesati angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.