De ce nu suntem multumiti cu ce avem?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
zaza_
Scris: Tuesday, May 1, 2012 8:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Mi-am adus aminte de ceva:)

Bogatia nu se masoara in cat de multe ai, ci in cat de putin ai nevoie.

sic ras ras ras ras ras ras ras
Petronella
Scris: Wednesday, May 2, 2012 11:01 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Eu pana sa ramân gravida m-am sim?it tot timpul nemul?umita de via?a in general... Cu toate ca aveam o casa, un serviciu bun , un sot de nota 10 si o familie minunata , tot m-am sim?it nemul?umita de via?a pe care o aveam. Când am ramas însarcinata ( dupa mult timp de încercari) via?a mea a început sa se schimbe înca de când am facut primul test . Acum dupa ce am nascut-o pe Pernilla , sunt fericita si împlinita sufleteste.
Nu credeam ca un pui de om te schimba a?a de mult....
madalinutzaa
Scris: Friday, August 24, 2012 11:08 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/27/2009
OFFFF ce bine cand aud ca si altii isi doresc mai mult decat au. Nu pot sa zic ca sunt nemultumita cu ce am desi de multe ori ma plang de ceva asa e firea mea sa vreau mai mult. Ii multumesc lui Dumnezeu ca ma o familie frumoasa, un sot care ma intelege si o fetita care este lumina ochilor mei, am un aparament al meu. Mai am doua vise neimplinite pentru care lupt : sa ii fa un fratior MIRUNEI pentru ca imi e dor sa simt miros de bebelus sa vad cum se joaca impreuna si un vis pe care il am dintotdeauna, sa ma mut la casa un mica dar sa fie casuta cu curte si terasa. Va doresc la toata liniste sufleteascacoeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.