De ce nu suntem multumiti cu ce avem?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, January 3, 2008 10:54 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Si eu sunt multumita cu ceea ce am acum. Dar eram la fel de multumita si cand aveam mai putin... Chiar azi ma gandeam ca acum muuulti ani ieseam in oras cu Ovidiu si, de multe ori, aveam bani impreuna de o bere. Era cea mai buna bere de pe pamant! Eram fericiti cand mergeam la restaurantul preferat si comandam o portie dubla de cartofi prajiti cu ketchup si o bere la 2 pahare. Mergeam pe jos acasa ca nu mai aveam bani de taxi sau autobuz.Nu ma interesa sa am haine si bijuterii, nu ma interesa sa merg la coafor, pentru ca lumea din jurul meu era ca mine.
Acum am bani sa merg la acelasi restaurant care si-a schimbat profilul: manac fructe de mare si beau vin bun, sunt obligata sa am haine de inalta clasa (conform etichetei), vin acasa cu taxiul (de cand am terminat facultatea si m-am intors in Piatra, niciodata nu am mers cu autobuzul; nici nu stiu cat mai costa), dar... nu pot spune ca acum sunt mai fericita. Acum imi fac griji ca tipa de la masa de alaturi e mai bine imbracata decat mine... Probabil ca daca as avea bani sa am casa visurilor mele, de Craciun mi-as face griji ca instalatia de exterior a vecinului arata mai bine ca a mea...
Asa ca ma multumesc cu ce am acum. Poate nici nu as sti sa ma bucur de mai mult! Cred ca mi-am gasit locul!
Alyna
Scris: Friday, January 4, 2008 11:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Cute,noi inca mai suntem la stadiul de cheta pentru o berehohotDar suntem fericiti...si asta conteaza...Am realizat un lucru extraordinar:avem un copil care ne face viata frumoasa zi de zi..El e cel mai important...restul or sa vina la timpul lor.
danamaria
Scris: Friday, January 4, 2008 11:46 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
si eu sunt foarte fericita de ce am, cu atit mai mult cu cit, parca, si acum, dupa un an si jumatate,visez.Bunul Dumnezeu mi-a daruit fericire pentru 100 de vieti.
sufleteste chiar nu-mi mai doresc nimic, cel putin acum.
profesional pot spune ca sunt ,inca, chiar daca am ajuns la aproape 42 de ani, in ascensiune.
material, se stie, din ce ai parca vrei mai mult si evident asta vreau si eu.
si apoi,daca toti am fi multumiti cu ce avem, n-ar mai fi progres. omul asa a progresat din vesnice nemultumiri si din dorinta de a avea mai mult si mai bine.
kali
Scris: Friday, January 4, 2008 11:47 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Eu sunt mai mult decat multumita cu ce am! Sigur ca imi doresc mai mult... fac planuri, am vise, dar asta nu inseamna ca ma nemultumeste situatia actuala!

Oricum, merg pe principiul ca, atata timp cat iti da D-zeu sanatate, ai parte de o viata de familie armonioasa (deci sustinere) si ai putere de munca, e numai o chestiune de timp pana sa-ti vezi visele implinite.
raly
Scris: Friday, January 4, 2008 1:11 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Nu este vorba de nemultumire este dorinta de a aspira la mai mult.Si eu sunt multumita cu tot ceea ce am,atata timp cat avem sanatate eu zic ca cu restul ne vom descurca.
leut
Scris: Friday, January 4, 2008 1:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Cute...foarte adevarat...am trecut prin acelasi stadiu...noptile de biliard, eu fara serviciu, Iuli la facultate si era atat de bine! Acum am trecut la alt stadiu, de implinire, de multumire sufleteasca si...of! Banul primeaza peste tot...tentatii cat vezi cu ochii, da' pana la urma conteaza viata in famile. Avem tot ce ne trebuie. SIngura mea nemultumire este ca nu avem timp suficient sa iesim din cotidian. As pleca la fiecare sfarsit de saptamana...la munte, la aer curat...liniste multa! sunny
Andi&Mariuca
Scris: Friday, January 4, 2008 2:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
sunt si eu de acord cu ideea ca suntem "nemultumiti" de ceea ce avem pentru ca suntem in asa fel construiti incat sa fim mereu in cautare de mai bun, de mai mult decat avem, adica pentru a evolua. si, bine s-a mai spus, fara dorinta de a avea ceva "mai nu stiu cum", nu ar mai progresa omenirea.

ma declar multumita, evident, de ceea ce am. material, sentimental etc. profesional inca nu sunt multumita, sunt inca destul de departe de ceea ce imi doresc dar cred ca toate vor veni si pe acest plan la timpul lor.

fetelor, Cute, Leut...ce nostalgii imi trezesc povestile voastre... si eu am trecut prin fazele astea...sic ce vremuri!alcool viata avea alt farmec atunci fata de acum...vorba lui Cute, nu ma mai pot duce la restaurant nu stiu cum ca ma gandesc ca cea de langa mine e imbracata cu cine stie ce...alcool ce dileme!

am observat ca pe masura ce evoluam si acumulam "capital" (de toate felurile - financiar, intelectual, emotional etc.), tot mai mult ne dorim si parca nimic nu ne mai satisface...
Cris-DL
Scris: Friday, January 4, 2008 2:56 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Eu sunt foarte multumita cu ceea ce am, dar bineinteles ca-mi doresc mai mult si in primul rand, sa fim 4 ! angel
TatyKS
Scris: Friday, January 4, 2008 3:05 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
cris22tyna wrote:
Eu sunt foarte multumita cu ceea ce am, dar bineinteles ca-mi doresc mai mult si in primul rand, sa fim 4 ! angel

Va doresc sa vi se indeplineasca dorinta cat mai curandpupici pupici

Si eu sunt super multumita cu ce am ... chiar ii multumesc Domnului pentru tot, dar mai ales pentru ca am o minune de fetita , frumoasa , isteata si sanatoasa , ca noi suntem sanatosi si fericiti, ca avem parintii si fratii aproape si ca si ei sunt sanatosi. Deci avem tot ce isi poate dori un om normalpupici pupici pupici
Cris-DL
Scris: Friday, January 4, 2008 3:11 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
taty wrote:

Va doresc sa vi se indeplineasca dorinta cat mai curandpupici pupici

hainoroc Sa fie !

Voua, va dorim sa ramaneti si sa va fie mereu, cel putin cum va este acum ! pupici
TatyKS
Scris: Friday, January 4, 2008 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
cris22tyna wrote:

hainoroc Sa fie !

Voua, va dorim sa ramaneti si sa va fie mereu, cel putin cum va este acum ! pupici

Multumim din suflet Cristina! Sa de-a Domnul asa sa fiepupici
Rody
Scris: Friday, January 4, 2008 3:19 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Multumita e prea putin spus.Sunt super multumita.Multumesc lui Dumnezeuangel angel angel
kali
Scris: Tuesday, October 25, 2011 1:51 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Ce-a trecut timpul...
Vad ca eu gandesc la fel si acum.
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, October 26, 2011 1:02 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
ras Si eu tot acolo sunt...
georgyana
Scris: Wednesday, October 26, 2011 1:11 PM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Eu sunt multumita si cu mult dar si putin copii sunt cea mai mare realizare a mea ...vrem si noi mult mai multe de la viata dar cat este putere atat facem e bine ca avem armonie in familie si intelegere ...de cand ne-a dat d-zeu si pe Darius ...el dar si Nikolas desigur ne infrumuseteaza viata ...cu vorbele si chipurile lor dulci ca uiti de suparari si iti dau puterea de-a merge mai departe de dragul lor ...sanatatea e principala ca restul le facem ...si in definitiv ...goi ne-am nascut asa si vom muri ...totul e sa oferim un viitor mai bun copiilor nostri si pe langa ei traim si noiangel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.