De ce iubim barbatii?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Tuesday, September 15, 2009 8:40 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
De ce ii iubim? Pai daca nu i-am iubi, nu am fi atat de ocupate. Cand sunt buni sunt buni, ii laudam, ne place ca sunt buni. Cand gresesc cu ceva - sa-i fereasca Dzeu! Ne bagam acolo in topic la Miha si ii facem praf... ras sic

Ei, acum serios....Atata timp cat tot implinim 5, 6 , 10, 15 ani si mai mult chiar de casnicie, inseamna ca totul merge struna. Inseamna ca nu am pierdut esentialul. Ca ii iubim pentru ca ne iubesc! Restul e umplutura! hearts
Cris-DL
Scris: Tuesday, September 15, 2009 8:52 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Pentru ca ne respecta, apreciaza, pretuiesc si ocrotesc coeur ...chiar si cand sforaie maseluta
mama Alessiei
Scris: Tuesday, September 15, 2009 8:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2009
Cris-DL wrote:
Pentru ca ne respecta, apreciaza, pretuiesc si ocrotesc coeur ...chiar si cand sforaie maseluta

bravo bravo bravo bravo bravo
petro
Scris: Tuesday, September 15, 2009 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Si al meu sforaie... dar ii mai dau cate un cot din strafundul inimii si cu toata dragostea pana se intoarce pe cealalta parte. Eu nici nu mai stiu de ce-l iubesc sau nu... pentru ca ESTE, de-asta.
Fluturas
Scris: Tuesday, September 15, 2009 11:50 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
il iubesc pentru ca el ma face sa il iubesc

carla,referitor la filmulet,imi place cea cu boala lor.ce mare dreptate,un pic sa ii doara ceva si se plang de parca ar nastesic
cristinaflorina
Scris: Tuesday, September 15, 2009 12:06 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Il iubesc pentru tot ceea ce este el.Punctras
2pitici
Scris: Tuesday, September 15, 2009 9:17 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/2/2009
Dragele mele, i-am timis actele de divort pentru ca...tocmai pentru ca nu vreau sa renunt la el.
E un workaholic, timp nu mai are nici pentru o viata in rutina, nu mai spun normala. Sa-si imparta timpul cu Andrei, baietelul nostru, sa manance acasa si sa doarma tot acasa, nu cu prietenii in pauzele de la serviciu, sa impartim soapte in romantismul specific de la patul unei femei gravide (asa cum faceam cand il asteptam pe Andreiut) nu sunt un moft de sarcina, sunt un semnal de alarma pentru sanatatea lui si rolul de tata si sot pe care si le-a asumat matur inainte de casatorie. Si un semnal pentru rabdarea meabataus de a duce sarcina pana la capat incat sa nasc o fetita frumoasa si galagioasa ca mamicamajoreta si desteapta si intreaga la cap ca taticul newclap
Cand treburile se complica, punem virgula de obicei, dar eu am trecut direct la punct ca sa incepem un nou paragraf...altfel. Pentru ca din acest motiv imi ador barbatul: pentru ca ma face sa nu ma opresc, ma face ce nu eram pana sa-l cunosc, ... :)coeur box2
raly
Scris: Tuesday, September 15, 2009 9:38 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
2pitici wrote:
Dragele mele, i-am timis actele de divort pentru ca...tocmai pentru ca nu vreau sa renunt la el.
E un workaholic, timp nu mai are nici pentru o viata in rutina, nu mai spun normala. Sa-si imparta timpul cu Andrei, baietelul nostru, sa manance acasa si sa doarma tot acasa, nu cu prietenii in pauzele de la serviciu, sa impartim soapte in romantismul specific de la patul unei femei gravide (asa cum faceam cand il asteptam pe Andreiut) nu sunt un moft de sarcina, sunt un semnal de alarma pentru sanatatea lui si rolul de tata si sot pe care si le-a asumat matur inainte de casatorie. Si un semnal pentru rabdarea meabataus de a duce sarcina pana la capat incat sa nasc o fetita frumoasa si galagioasa ca mamicamajoreta si desteapta si intreaga la cap ca taticul newclap
Cand treburile se complica, punem virgula de obicei, dar eu am trecut direct la punct ca sa incepem un nou paragraf...altfel. Pentru ca din acest motiv imi ador barbatul: pentru ca ma face sa nu ma opresc, ma face ce nu eram pana sa-l cunosc, ... :)coeur box2

Cu cuvantul "divort" niciodata sa nu glumesti,odata ce acest cuvant a intrat in casa unei familii cu greu il mai poti scoate.Eu te sfatuiesc sa o lasi mai moale cu aceasta parte decat daca chiar iti doresti sa se termine!hearts hearts
2pitici
Scris: Tuesday, September 15, 2009 9:41 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/2/2009
Au fost treburi mai urate, nu le povestesc pentru ca nici sotul nu le stie si nu mai conteaza acum ce a fost.
Dar voi tine cont de sfatul tau, stiu ca si eu am gresit pe undeva. Multumesc frumos. computerlove
Katrina
Scris: Saturday, June 25, 2011 8:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
De ce imi iubesc barbatul?

Pentru ca impreuna am invatat,zi de zi, sa fim buni prieteni,sa ne respectam ,sa ne ocrotim reciproc,sa ne sprijinim unul pe altul la nevoie, sa ne alintam,sa ne jucam,sa ne iubim cu bune si rele .Impreuna am descoperit ce e de fapt Dragostea.
Stiu ca suntem niste rasfatati ai sortii si ne-am intalnit pentru ca ne -a fost scris sa fim impreuna .
Ii multumesc lui Dumnezeu pentru cei 19 ani pe care ni i-a daruit pana acum si ma rog ca anii ce vor urma sa fie la fel ,ca nu-mi doresc mai mult.
El e ratiunea mea de a trai.Inseamna fericire ,iubire ,implinire ,intr-un cuvant: VIATA!
georgyana
Scris: Saturday, June 25, 2011 10:03 PM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
EU il iubesc pt ca exista ,il iubesc pt ca ne ocroteste ,il iubesc pt ca munceste foarte mult si il apreciez pt acest lucru si il mai iubesc pt sensibilitatea lui chiar daca este barbat ....va doresc tuturor barbat ca al meu coeur coeur
Ana
Scris: Saturday, June 25, 2011 10:53 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Vai aici nu am scris?ras

pai cum sa nu-l iubesc daca e parte din inima mea,daca e jumatatea trimisa de Dumnezeu ca sa completeze si sa fim una.

il iubesc pentru ca este un om minunat,un sot deosebit,un tata intelept.
munceste din greu sa ne ofere tot ce este mai bun,sa ne vada pe noi fericiti.

are o inimaaaaaaaaaa mareeeeeeee ...si este Unicat!coeur coeur
LilianaD
Scris: Tuesday, June 28, 2011 7:31 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
De ce iubim barbatii?Pai pe cine sa iubim?Femeile? N-ar fi tocmai ok.alcool
Pe ai nostrii ii iubim pentru ca sunt ai nostrii,cu bune si cu rele.Cred ca nici unul nu este perfectiunea intruchipata,cum dealtfel nici noi nu suntem,dar tocmai asta e farmecul,sa ne iubim asa cum suntem,cu calitati si defecte.
giulia_mamik
Scris: Tuesday, June 28, 2011 7:58 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Ii iubim ca sunt ai nostri si i-am ales cu mare grija,zis eu ras .Eu il iubesc fiindca in primul rand este un TATA deosebit pt copilul meu si apoi un SOT exceptional.Nu as schimba nimic la el.Ii doresc sa ramana toata viata la fel de iubitor,atent cu noi,sentimental,muncitor,devotat pt familie, etc...Sa nu te schimbi,dragul meulove angel computerlove
kali
Scris: Tuesday, June 28, 2011 9:19 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu nu iubesc toti barbatii; numai pe al meu.sic
Glumesc, desigur!
Da' il iubesc de nu mai pot si nici macar nu stiu exact motivul... chimie, atractie, compatibilitate, colaborare, spirit de echipa si multe altele in plus.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.