Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mi-a placut mult acest filmulet si am vrut sa-l impart cu voi,in plus aici am reusi poate sa gasim multe motive sa-i iubim mai mult pe sotii sau prietenii nostrii,sa-i " vedem" mai bine ,pentru ca,uneori ne-am obisnuit atat de mult cu ei incat ii privim fara sa-i vedem
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| La al meu nu se prea potrivesc multe.. unele in sensul bun, altele in sensul.. nebun, dar tot il iubesc la nebunie si de ce sa nu recunosc.. sunt fericita. |
|
| Eu nu mi-am dat seama de cand am reluat serviciul si i-am dat unele sarcini cat i se par lui de grele si cat se chinuie sa le indeplineasca.Il vedeam nervos si nu intelegeam de ce,doar eu le faceam inainte pe toate...Apoi mi-am dat seama ca pentru el sunt noi toate si vroia doar sa-l vad ca se straduie sa le faca.SI LE FACE!!!si-l iubesc mult pentru asta |
|
| Felicitari, carla, sa inteleg ca se vad schimbari in bine, nu? Ma bucura mult starea ta de acum, sa te tina! |
|
| bulibuli wrote:Felicitari, carla, sa inteleg ca se vad schimbari in bine, nu? Ma bucura mult starea ta de acum, sa te tina! Buli,merge bine.Intai mi-a mers mie bine pentru ca m-am eliberat de unele treburi stresante si acum vreau sa-i mearga si lui bine aratandu-i cat apreciez ce face,adica "Vazandu-l" |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/2/2009 Mesaje: 79
| Il iubesc atat de mult incat i-am trimis actele de divort. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
|
Eu imi iubesc barbatul asa cum este el si cu bune si cu rele cateodata,dar in rest tot ce-i spun face cand e acasa,si de ce sa nu il iubesc ca doar deaia m-am maritat cu el il iubesc multtttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2Pitici?? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Il iubesc,il ador! Vasi nici dupa moarte nu scapi de mine:018:
2pitici imi pare rau
carla,ma bucur pentru tine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Carla felicitari
2 pitici, mai gindeste-te un pic la hotarirea ta, pina nu e prea tirziu
Fara iubire, complicitate, prietenie si, nu in ultimul rind, incercarea celor 2 parteneri de viata de a gasi in tot si in toate o cale de mijloc nu merge o casnicie. Nimeni nu e perfect
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| 2 pitici...parerea mea...gindeste-te bine inainte de pasul asta....pune in balanta bune si rele...vezi care atirna mai greu...apoi ia o hatarire...in viata sunt urcusuri si coborisuri...poate a avut el o perioada mai aiurea...gindeste-te, TU esti perfecta? tu nu faci greseli? nu-l judeca doar pe el... uita-te putin inapoi...de ce te+ai maritat cu el???
despre mine ce sa zic? 'DRAGOSTEA E CA UN JOC, UNEORI PIERZI, ALTE ORI CISTIGI...IAR EU AM CISTIGAT...!!!' |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Carla si succes in noul an scolar |
|
| sousourel wrote:Carla si succes in noul an scolar Multumesc |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| bulibuli wrote:La al meu nu se prea potrivesc multe.. unele in sensul bun, altele in sensul.. nebun, dar tot il iubesc la nebunie si de ce sa nu recunosc.. sunt fericita.
|
|
|
lasa, lasa, ca stiu eu ca si tu esti indragostita pana peste urechi |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| bulibuli wrote:lasa, lasa, ca stiu eu ca si tu esti indragostita pana peste urechi
ptiu...da mare dreptate ai! |
|
|