De ce iubim barbatii?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
koko2008
Scris: Friday, September 16, 2011 3:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Cateodata nu stiu de ce...alcool
marivic
Scris: Friday, September 16, 2011 6:00 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Il iubesc pt.ca este al meu,...(aici vb de sot)Am nevoie de ei,(aici vb de prieteni,cunostinte,etc)am nevoie de ajutorul lor,ma simt sprijinita si aparata,....este bine sa stii ca esti iubita de barbati,...nu mi-ar place sa am iubita o femeie,alcool alcool hohot hohot Asa ca iubim barbatii,...ei ne fac lumea mai frumoasa,mai romantica,mai senzuala,mai cu fluturi in stomac,...sunt mult mai intelegatori decat unele femei,....ras
kali
Scris: Saturday, September 17, 2011 8:45 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
danab wrote:
De ce? pentru ca el stie cum sa ma faca fericita, ca ma enerveaza uneori la culme dar stie cum sa se faca iertat. Ca m-a emotionat enorm cand mi-a spus ca ii e dor de mine dupa 3 zile de stat la ai mei (el cu fata) si ca vrea sa vina acasa sa stea in concediu.
In stilul meu de capricorn calculat ras mai fac execitii mentale cum ar fi fara el si mi-e dor deja de el numai la gandul asta.

hohot
Esti belea tu, cu exercitiile tale mentale.
Eu il iubesc pe al meu dar nu stiu de ce. Asa... pur si simplu. Vine din mine; si nu stiu care e treaba ca-i ca o dragoste din aia care te arde in interior si simti ca nici macar nu mai poti dormi ca ti-e dor. Insa nu e dor, ca uite asa am ajuns sa fim atat de dependenti unul de altul incat suntem impreuna 24/7 si tot nu ne ajunge. Cineva ne-a spus, fara sa ne cunoasca, ca suntem suflete pereche. O fi, n-o fi... nu stiu, insa suntem norocosi unul cu altul si cu ce avem impreuna. Daaaaar il admir pentru multe; e destept, romantic, matur, intelept, perfectionist, muncitor, iubeste viata, are lipici, e cel mai bun om pe care il cunosc - nici nu credeam ca mai exista asa fiinte in ziua de azi - e un tata bun... e putin arogant ( ca mine, uneori... si-mi place asta... ne regasim surprinzator de mult unul in altul ) ... stie sa iubeasca ( si nu e putin lucru ) plus ca ma face sa ma simt intr-o 1000 de feluri. Imi place viata cu el, sunt fericita si asta intretine dragostea noastra... ah, si pasiunea in tot ce facem impreuna.
Pffff, iaca ce declaratie a iesit... da' nu am exagerat cu nimic si as mai putea s-o tin asa pana dimineata.
giulia_mamik
Scris: Saturday, September 17, 2011 9:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Kali,ce frumos ai spus mai susangel

De ce il iubesc?Stie el de ce...sic
Il iubesc fiindca mi l-a dat Dumnezeu,fiindca in primul rand este un tata iubitor si un sot pe masura!Il iubesc fiindca a avut atata rabdare cu mine,pt calmitatea lui,pt increderea care mi-o ofera,pt minunatele lucruri frumoase pe care le am invatat de la el,pt ca e o fiinta atat de iubitaore cu un suflet mare de tot.Il iubesc mult pt serile in care vorbim ore in sir si nu ne mai saturam sa ne privim,pt siguranta zilei de maine pe care ne-o ofera cu atat drag,pt credinta lui in Dumnezeu,pt ca ma face sa ma simt atat de speciala,il iubesc fiindca e el!As putea sa continui mult si bine dar precum am spus,el stie cel mai bine de ce si cumpupici iloveyou .Cert e ca alaturi de el traiesc o dragoste ca in filmecoeur
Ana
Scris: Saturday, September 17, 2011 9:31 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
...mai adaug la cele spuse in urma..il iubesc ca mi-a promis ca la vara nu mai mergem in tara,alegem ori Croatia ori Greciayes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.