Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu folosesc produse cosmetice profesionale pentru par, deoarece cred ca sunt mult mai bune decat cele obisnuite. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| DEPINDE DE PARUL FIECARUIA.EU FOLOSESC NICI FOARTE SCUMPE NICI IEFTINE.CELE IEFTINE IMI FAC MATREATA ASA CA NU CUMPAR.CUM AM PARUL VOPSIT TREBUIE SA FOLOSESC UN BALSAM PT PAR,INTR-UN TIMP AM FOLOSIT SI TRATAAMENT DE PAR. CE ARE NEVOIE PARUL TREBUIE SA-I DAI,DACA E ARS POATE O TUNSOARE,ITI CADE PARUL DA-I UN TRATAMENT,ETC. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 2
| buna fetelor!eu am gasit un site de pe care as vrea sa cumpar niste produse wella,respectiv cele pentru protectie solara<vreau sa merg la mare:P>,as vrea o parere.www.thehairshop.ro este site-ul.a mai cumparat cineva de pe el?ce trebuie sa am in vedere cand fac o comanda online?help! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si eu folosesc produse profesionale pentru par blond care necesita multa atentie ... le folosesc mai mult pe la salon dar am si eu acasa mereu . Ma vopsesc de aproape 6 ani cu Londa profesional si nu ca ar fi cea mai buna , ci pentru ca nu vreau sa-mi schimb nuanta . Mult timp am luat de la ei si masca si sampon dar m-am plictisit de ele si testez acum de la Eko Line din seminte de In si ulei de par tot cu seminte de in .
Fetelor din Italia, scrie pe cutii ca e din Italia aceasta firma Faipa -Eko Line. Va rog sa-mi spuneti daca gasiti, cam ce preturi au acolo aceste produse ... sincer n-as vrea sa-mi iau teapa doar pentru ca sunt din Italia. si sa le cumpar la suprapret .. Multumesc ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| N-am auzit de asa o firma, dar am sa intreb in parfumerie sau la coaforul meu. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| bereea wrote:N-am auzit de asa o firma, dar am sa intreb in parfumerie sau la coaforul meu.
Multumesc ! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 2
| buna!eu folosesc de ceva timp londa profesionals gama visble repair si sunt foarte multumita,mai ales ca mi-am facut permanent<prima si ultima oara>si parul meu este foarte deteriorat,iar cu ajutorul mastii de la londa incep sa vad imbunatatirii in ceea ce prveste aspectul parului meu.o perioada mi le-am luat din salon,dar acum am gasit un site,ce le vinde mai ieftin si imi convine sa le iau de la ei. www.thehairshop.ro este site-ul,daca sunt persoane interesate :P |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| sinziana wrote:buna!eu folosesc de ceva timp londa profesionals gama visble repair si sunt foarte multumita,mai ales ca mi-am facut permanent<prima si ultima oara>si parul meu este foarte deteriorat,iar cu ajutorul mastii de la londa incep sa vad imbunatatirii in ceea ce prveste aspectul parului meu.o perioada mi le-am luat din salon,dar acum am gasit un site,ce le vinde mai ieftin si imi convine sa le iau de la ei. www.thehairshop.ro este site-ul,daca sunt persoane interesate :P
Si oare mie de ce-mi miroase a reclama mascata?!?!?!? |
|
|