Chestionar intrebare: De ce folositi sau nu produse profesionale pentru par ?
Alegere Voturi Statistici
Sunt scumpe 8 44%
Sunt ieftine 0 0%
Sunt greu accesibile 3 16%
Nu stiam ca exista 0 0%
Folosesc frecvent 7 38%

De ce folositi sau nu produse profesionale pentru par?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Paula30
Scris: Tuesday, April 3, 2012 3:07 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu folosesc produse cosmetice profesionale pentru par, deoarece cred ca sunt mult mai bune decat cele obisnuite.
laly
Scris: Sunday, April 15, 2012 9:53 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/18/2012
DEPINDE DE PARUL FIECARUIA.EU FOLOSESC NICI FOARTE SCUMPE NICI IEFTINE.CELE IEFTINE IMI FAC MATREATA ASA CA NU CUMPAR.CUM AM PARUL VOPSIT TREBUIE SA FOLOSESC UN BALSAM PT PAR,INTR-UN TIMP AM FOLOSIT SI TRATAAMENT DE PAR. CE ARE NEVOIE PARUL TREBUIE SA-I DAI,DACA E ARS POATE O TUNSOARE,ITI CADE PARUL DA-I UN TRATAMENT,ETC.
sinziana
Scris: Wednesday, June 20, 2012 5:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/20/2012
buna fetelor!eu am gasit un site de pe care as vrea sa cumpar niste produse wella,respectiv cele pentru protectie solara<vreau sa merg la mare:P>,as vrea o parere.www.thehairshop.ro este site-ul.a mai cumparat cineva de pe el?ce trebuie sa am in vedere cand fac o comanda online?help!
TatyKS
Scris: Thursday, June 21, 2012 8:05 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Si eu folosesc produse profesionale pentru par blond care necesita multa atentie ... le folosesc mai mult pe la salon dar am si eu acasa mereu . Ma vopsesc de aproape 6 ani cu Londa profesional si nu ca ar fi cea mai buna , ci pentru ca nu vreau sa-mi schimb nuanta . Mult timp am luat de la ei si masca si sampon dar m-am plictisit de ele si testez acum de la Eko Line din seminte de In si ulei de par tot cu seminte de in .

Fetelor din Italia, scrie pe cutii ca e din Italia aceasta firma Faipa -Eko Line. Va rog sa-mi spuneti daca gasiti, cam ce preturi au acolo aceste produse ... sincer n-as vrea sa-mi iau teapa doar pentru ca sunt din Italia.sic si sa le cumpar la suprapretras ..
Multumesc !pupici pupici
bereea
Scris: Thursday, June 21, 2012 8:27 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
N-am auzit de asa o firma, dar am sa intreb in parfumerie sau la coaforul meu.
TatyKS
Scris: Thursday, June 21, 2012 8:56 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
bereea wrote:
N-am auzit de asa o firma, dar am sa intreb in parfumerie sau la coaforul meu.

Multumesc !pupici pupici pupici
sinziana
Scris: Thursday, June 21, 2012 6:08 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/20/2012
buna!eu folosesc de ceva timp londa profesionals gama visble repair si sunt foarte multumita,mai ales ca mi-am facut permanent<prima si ultima oara>si parul meu este foarte deteriorat,iar cu ajutorul mastii de la londa incep sa vad imbunatatirii in ceea ce prveste aspectul parului meu.o perioada mi le-am luat din salon,dar acum am gasit un site,ce le vinde mai ieftin si imi convine sa le iau de la ei. www.thehairshop.ro este site-ul,daca sunt persoane interesate :P
S.ELENA
Scris: Sunday, July 1, 2012 5:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
sinziana wrote:
buna!eu folosesc de ceva timp londa profesionals gama visble repair si sunt foarte multumita,mai ales ca mi-am facut permanent<prima si ultima oara>si parul meu este foarte deteriorat,iar cu ajutorul mastii de la londa incep sa vad imbunatatirii in ceea ce prveste aspectul parului meu.o perioada mi le-am luat din salon,dar acum am gasit un site,ce le vinde mai ieftin si imi convine sa le iau de la ei. www.thehairshop.ro este site-ul,daca sunt persoane interesate :P

Si oare mie de ce-mi miroase a reclama mascata?!?!?!?sorry
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.