Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| De ce folositi / nu folositi produse profesionale pentru par? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu una nu folosesc pt ca nu le gasesti oriunde ,le gasesti mai ales in saloanele de coafura si ceea ce gaseam nu ma multumea (nu o sa dau nume de marci).Asa ca folossc un sampon bun luat din farmacie si sunt f multumita. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Am votat ca sunt scumpe desi nu doar asta e motivul, in primul rand parul nu e problema mea care arde, am eu altele ,nu as baga bani in masti de par sau alte tratamente doar daca n-am ce face cu banii. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sunt scumpe,dar asta nu ar fi un chiar un inpediment.Odata la doua luni pot sa-mi cumpar;am folosit si nu prea am fost incantata .Prioritare pentru mine sunt produsele naturiste pe care le folosesc. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Eu am folosit produsele profesionale, care aici sunt accesibile ca pret, atunci cand am avut parul lung. Parul este mult mai usor de intretinut si dupa parerea mea, produsele isi meritau banii.
Am folosit produse de indreptat parul si produse pentru a da stralucire parului.
Am de gand sa-mi las din nou parul lung asa ca voi incepe sa le folosesc din nou. Aici le poti cumpara fie de la salon fie de pe internet. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Roxanel wrote:Eu am folosit produsele profesionale, care aici sunt accesibile ca pret, atunci cand am avut parul lung. Parul este mult mai usor de intretinut si dupa parerea mea, produsele isi meritau banii.
Am folosit produse de indreptat parul si produse pentru a da stralucire parului.
Am de gand sa-mi las din nou parul lung asa ca voi incepe sa le folosesc din nou. Aici le poti cumpara fie de la salon fie de pe internet.
De la orice salon? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si eu folosesc mai mult pentru indreptat parul si pentru a nu sta electrizat.Si a mai fost un tratament pentru par fiole,impotriva caderii parului.Eu le iau de la un magazin special in produse cosmetice profesioniste.Sunt ok ,dar nu cum ma asteptam. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| inger7 wrote:
De la orice salon?
Da, de la orice salon care vinde. Si aici cam majoritatea vand.
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu folosesc de circa 7 ani (de cand m-am vopsit blonda ,parul meu natural fiind un saten inchis)numai produse profesionale si sunt foarte multumita de ele.. isi merita banii cu prisosinta... |
|
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| si eu folosesc produse profesionale si sunt foarte multumita, se vede diferenta... |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Clalina, ce produse folosesti? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu folosesc produse profesionale numai prin faptul ca-mi spal parul exclusiv la salon. Asa ca le si adapteaza in functie de nevoi - o masca suplimentara, de ex., cand vin de la mare si e parul mai uscat... iar in rest in functie de sezon ( ca vara ii trebuie mai multa protectie ). |
|
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Am folosit Kerastase dar sunt cam scumpe iar din primavara am descoperit produsele Dessange ( sunt frantuzesti si se gasesc si la Upim) care imi plac la nebunie si costa si mai putin decat primele. Incearca-le cu incredere ! |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Clalina, multumesc, am notat |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Imi doresc si eu un sampon de la Kerastase e cam 150lei unu -cam scumpicel ,dar eu zic ca se merita ca e mare si-mi ajunge mult timp =cateva luni .Pana acum nu am gasit sa le cumpar,dar aici in Pitesti am descoperit un magazin numai cu produse profesionale . Mai au tot Kerastase un ser pentru par o sticluluta de 50ml cam 170lei -asta mi s-a parut enorm si nu sunt dispusa momentan sa dau atatia bani pe el. |
|
|