De ce au bebei intoleranta la lactoza/proteina din laptele de vaca? Care sunt remediile?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mamiemi
Scris: Wednesday, January 2, 2013 5:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
Ai grija, Petronela, sa variezi laptele vegetal (soia, susan, migdale, susan etc). COpiii alimentati cu lapte vegetal trebuie sa primeasca din ceea ce am citit mai multe tipuri de lapte, deoarece nici o planta nu contine tot ce are nevoie copilul si isi ia din laptele de mama sau formula. Poti sa citesti foarte multe in aces sens pe blogul Cristelei Georgescu. Are un baietel cu intoleranta la laptele de vaca si l-a hranit cu lapte vegetal de mic. Da foarte multe informatii, inclusiv despre cum se prepara laptele vegetal.
Petronella
Scris: Wednesday, January 2, 2013 9:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
mamiemi iti multumesc pentru informatii! Sunt binevenite! Cand voi avea timp ma voi documenta mai mult de pe blogul acestei mamici! Multumesc! computerlove
mamiemi
Scris: Thursday, January 3, 2013 9:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
Cu placeare, Petronela!pupici
anca1711
Scris: Thursday, December 19, 2013 12:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/19/2013
Buna fetelor... va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa mai fac... am un baietel de 5 luni si inca urla de ii sar capacele... ragaie mult, se screme de durere de burta... caca nu face zilnic... asa face de cand l-am nascut si nu stiu ce sa mai fac... am citit depre intoleranta la proteina de lapte... ce analize trebuie sa ii fac? cum se numesc?
bulinuta, daca citesti pls... da-mi un sfat... am citit ca fetita ta la fel facea... cum ati scapat? ce ati facut? simt ca o iau razna... ragaie extrem de mult si greu... dupa plansete indelungate...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.