De cati ...este nevoie ca sa schimbi un bec?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Sunday, January 3, 2010 11:54 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008

Berbeci. Nu te mai intreba, deja l-au schimbat!

Taurii. Se gandesc intotdeauna la toate, asa ca folosesc becuri care nu trebuiesc schimbate.

Gemeni. Este nevoie de cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show sau pe un forum despre bec.

Raci. Mama lor il va schimba pentru ei. Iar daca ea nu este prin preajma, atunci vor aprinde o lumanare. Dumnezeu este intotdeauna alaturi de ei.

Lei. De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu in preajma il va schimba pentru ei.

Fecioare. De obicei una este de ajuns. Oricum, va curata priza in prealabil, va citi informatiile destinate utilizatorului si garantiile becului.

Balante. Pai, de cel putin doua pentru a cumpara becul si de alte cateva pentru a cumpara accesoriile necesare pentru schimbarea becului si poate alte cateva pentru a duce becul inapoi daca este defect.

Scorpioni. Pentru Scorpioni becul nu se schimba. El se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari?

Sagetatori. Ei nu schimba becuri, dar te pot invata pe tine cum sa faci acest lucru.

Capricorni. Capricornul este ocupat momentan. Secretara va va raspunde mai tarziu.

Varsatori. Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune.

Pesti. O Doamne, nu stiu. Dar becul se va schimba singur, daca asta este dorinta Domnului..
oanamaria
Scris: Sunday, January 3, 2010 1:04 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Super tare!hohot
misha
Scris: Sunday, January 3, 2010 6:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Ingeras, m-ai facut sa rad cu lacrimi! Imagineaza-ti ca si eu si sotul suntem balante!hohot hohot hohot
ingerash
Scris: Sunday, January 3, 2010 6:14 PM
Nivel

Teohohot hohot hohot mare incurcaturacool
raly
Scris: Sunday, January 3, 2010 6:17 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Ingerascool cool
ingerash
Scris: Sunday, January 3, 2010 6:19 PM
Nivel

raly wrote:
Ingerascool cool

pupici pupici
carla
Scris: Sunday, January 3, 2010 6:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Super!!!

Berbeci. Nu te mai intreba, deja l-au schimbat!

Fratele meu e berbec si pana-i spunem noi sa schimbe becul,eu si mama,gemeni,el deja l-a schimbathohot

Gemeni. Este nevoie de cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show sau pe un forum despre bec.

hohot Eu

Lei. De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu in preajma il va schimba pentru ei.

Sotul meu e leu si orice-i spun sa faca imi raspunde:"Stai sa-l chem pe cutare...hohot
ingerash
Scris: Sunday, January 3, 2010 6:54 PM
Nivel

carla wrote:
"Stai sa-l chem pe cutare...hohot

:018: hohot hohot hohot
koko2008
Scris: Monday, January 4, 2010 9:42 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Quote:
Balante. Pai, de cel putin doua pentru a cumpara becul si de alte cateva pentru a cumpara accesoriile necesare pentru schimbarea becului si poate alte cateva pentru a duce becul inapoi daca este defect

hohot hohot hohot

Si la Ionut se potrivesteE gemeni.hohot hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.