Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Fiindca tot am ras ieri de-am lesinat citind "demisia" postata de Kali, postez si eu un raspuns primit la un anunt de angajare (in anunt se solicita CV la mail...):
"ciao la ce suma e salariu,lucrez in armata daca e mare vin"
Fraza de mai sus tine loc si de CV, scrisoare de intentie si reflecta si abilitatile de negociere ale aplicantului... |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Beton! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Imi cam dau seama ce grad avea in armata.... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| E buna asta! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Cool! |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
|
Era vre-un militar angajat cu contract, care de obicei sunt veniti de pe la tara sa-si faca si ei un rost la oras si, cu tot liceul (cerinta obligatorie in armata) terminat (numai noi stim cum )nu stiu sa lege doua vorbe, dara-minte c.v.-uri, scrisori de intentie si altele...... IN NICI UN CAZ!!!!! Si, credeti-ma, vorbesc in cunostinta de cauza!!!!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
corect |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Miru wrote:"ciao la ce suma e salariu,lucrez in armata daca e mare vin"
Tare de tot ! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Pe potentialul angajator cel mai tare l-a socat acel "ciao" ca introducere... omul angaja personal cu studii medii sau chiar mai putin, nu cerea multa inteligenta, dar macar la un "buna ziua" tot spera... |
|
|
Sunt perfect de acord cu tine! Mai stiu pe unii in aceeasi postura,care daca erau intrebati unde lucreaza sau cu ce se ocupa ,raspundeau cu mandrie: "La MAPN". |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| din fericire, eu am cunoscut destui militari angajati care stiu sa scrie corect "vreun" sau "daramite" chiar si in graba. fara suparare |
|
| codruta wrote:din fericire, eu am cunoscut destui militari angajati care stiu sa scrie corect "vreun" sau "daramite" chiar si in graba. fara suparare
Si eu am cunoscut si cazuri de genul asta,insa cazurile hazoase ai vazut cum se prezinta |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| codruta wrote:din fericire, eu am cunoscut destui militari angajati care stiu sa scrie corect "vreun" sau "daramite" chiar si in graba. fara suparare
Bate seaua sa priceapa iapa!!!!!!
Aici vorbeam de acele exceptii care te fac sa-ti fie rusine de locul unde lucrezi(SAU MAI BINE ZIS- isi fac de rusine locul de munca); cat despre greselile din postarea mea, chiar crezi ca au fost greseli?!?!?! Daca da, inseamna ca am postat degeaba..................................... |
|
|