Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Bebe doarme si imi permit sa va raspund
oanamaria wrote:Ingeras ce face bebelusul iubit?Cum e acasa in 5?
Frumos...mai multa iubire Ionut si Madalina cu scoala,Vasi acasa cu mine pana luni,e de mare ajutor,copii il adora pe David si ma ajuta la achimbat pampers,dus la gunoi...iar Davidutzu e vorbaret,papacios,somnoros,plange mult la schmbat pampers,o fi rusinos
Katy,te inscri in lista aspirantelor? multumesc!Pupici dulci de la noi
alexandrabogdan,multumim pupici multi multi
roxinthya,e adorabil,are un stil unic al lui de`a fi
byli,sper ca este bine de data asta multumesc din suflet!
bulibuli, mic mic dar cu mare putere asupra noastra cand vrea ceva,nu i se poate refuza multumim din suflet
sebita,multumim din suflet pozele sunt de prin spital instantanee de suflet...cam in stilul nostru
serarg,multumim din suflet
georgyana,multumim din suflet sa sti ca nu am uitat de croseta fac o fusta pentru brad iar in curand ii fac crosetate si micutului,pe masura lui
Giulia,micutul seamana cu vasi...de la degetele de la picioare pana la forma urechilor...chiar si forma la par...e bucatica rupta din el In poze arat sau aratam mai bine dar am dat intr-o anemie de sunt ca varul acum...dar trece....multumim din suflet 
Mirela,ai dreptate,suntem fericiti si totul ni se pare un vis.Pupici cu drag de la noi
clalina,da cam asa era si Madalina,forma fetei,ochi multumim din suflet
miriam,daca i-ai vedea cum vin dimineata sa il vada,cand vin de la scoala noroc ca vasi ii opreste sa-si puna hainele in cui si papucii la loc ca altfel ar veni direct la bebe asa imbracati/incaltati ...dragalasi sunt bucurosi ca mai au un fratior se lauda pe la scoala pupici dulci e la noi
Ana,multumim tare as vrea sa mai vad dragalasii tau
mamiemi...hoata de mine,acapareaza totul multumesc
bereea,multumim
oanamaria,multumesc traiesc fiecare clipa la maxim
verusca,multumesc
yaya,multumim
kali,am,am acum caut si nora ...nu sunt soacra rea sa sti e lungutz...53 1/2 cm ???cand am auzit am zis ca e o greseala falcutele sunt pufoase/finutze..nu ma mai pot opri din pupacit si pare sa aiba gropite in obrajori pupici cu drag de la noi
Mela,asa este multumim de asemenea
Aseara Vasi pe la 9 la tuns pe Ionut...el vroia sa fie ca bebe la freza in sfarsit ia trecut "boala"parului lasat sa creasca gen irish style
Revin azi cu fotografii |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ingeras sa va dea Domnul sanatate la toti si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta linga bebe.Si Robi al meu la fel plingea de fiecare data chind il schimbam sau chind il consulta dna doctor, si imi zicea dna doctor ca s-a obisnuit la caldut in burtica si acum chind da de frig plinge Eu va doresc din suflet tot binele din lume ,sunteti o familie minunata. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Ingeras, felicitari pentru micul ingeras frumos foc. Presimt ca va fi un alintat si un mamos. Sa va traiasca, sa fie fericit si sanatos, sa-l cresteti frumos. Cred ca esti o mamica implinita. Ai grija de tine, sa te pui repede pe picioare! |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Felicitari Ingerash,Daviducu bine ai venit! |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Mihaela nici nu ma asteptam la altceva din partea ta ..... sa ai spor |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Ingerash ce dragalasi sunteti toti! Sa fiti sanatosi si fericiti,sa va bucurati de fiecare moment din viata ingerashilor vostri! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mai asteptam poze dragilor! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| ingerash felicitari , e superb mami la fel ca ceilalti doi sa va traiasca si multa sanatate. acum daca vad ca ai promis poze intru mai des sa le vad. mami refacere rapida. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Wow ce veste minunataaaa .Bine ai venit David esti un frumos si un dulce asa pufos si somnoros .Ingeras sa va aduca numai bucurii sa fie sanatos si fericit alaturi de voi toti .Abia acum am net ne-am mutat in Elvetia de 8 zile si pana ne-am pus la punct a luat ceva timp.Va pup cu drag. |
|

| Victoria dragalasii nostri iubesc caldura multumesc din suflet pupici
Monica,da va fi alintat ca si fratiorul si surioara....mamos este deja...sunt implinita...e bine in 5 de mine am grija,vreau sa ma refac rapid mai ales ca am hemoglobina 8.Pupici cu drag
Raly,multumesc
Georgyana,multumesc
Katrina,multumim Doamne ajuta!
Ana,m-am tinut de cuvant cu toate ca tarziu
sweet angel,si chiar seamana cu ceilalti,aceeasi fata rotunda,ochi lunguieti parca i-am facut dupa un tipar anume multumesc
Am fost putin necajita crezand ca nu voi avea lapte...abia dupa 2 zile a venit,iar de ieri pompez

Cu dragalasii

Davidutz nu sufera de foame si lipsa de atentie

In drum spre casa in combinezonul lui de ursuetz polar .....uriash

|
|

|
Multumesc/multumim din suflet Acomodare usoara in Elvetia..cam "exacti"oameni pe acolo pupici cu drag |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Waaaai cat sunteti de frumosi toti 5! :018:
Bebelica e perfect! Mi-a placut la nebunie ursuletzul lui polar, dar nu-ti fa griji...daca e papacios cum spui, imediat ii ramane mic...Mi-a placut mult si poza Madalinei care il privea fascinata...
Va imbratisez cu drag , sunteti o familie frumoasa, fericita, implinita, COMPLETA!!!
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Mai, ma emotionez cand vad atata fericire la voi! Sa fiti fericiti si binecuvantati in continuare!
Mami, multa sanatate |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Ce bebe frumos aveti ,iar fratiorii se vad ca il adora ! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| o familie implinita , fericire si draga mie
nu iti fa griji mami ca e prea mare costumasul , in 2 luni va fi ic deja |
|
|