Davidutz iubirea noastra
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Tuesday, December 13, 2011 2:02 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Bebe doarme si imi permit sa va raspundhearts

oanamaria wrote:
Ingeras ce face bebelusul iubit?Cum e acasa in 5?

Frumos...mai multa iubirehearts Ionut si Madalina cu scoala,Vasi acasa cu mine pana luni,e de mare ajutor,copii il adora pe Davidcoeur si ma ajuta la achimbat pampers,dus la gunoi...iar Davidutzu e vorbaret,papacios,somnoros,plange mult la schmbat pampers,o fi rusinoshohot

Katy,te inscri in lista aspirantelor?ras multumesc!Pupici dulci de la noipupici pupici pupici computerlove

alexandrabogdan,multumimpupici pupici pupici multi multicoeur

roxinthya,e adorabil,are un stil unic al lui de`a fi coeur

byli,sper ca este bine de data astapupici coeur multumesc din suflet!

bulibuli,computerlove mic mic dar cu mare putere asupra noastrahohot cand vrea ceva,nu i se poate refuzaras multumim din sufletcoeur pupici

sebita,multumim din sufletcomputerlove pozele sunt de prin spital instantanee de suflet...cam in stilul nostruras

serarg,multumim din sufletpupici computerlove

georgyana,multumim din sufletcoeur computerlove sa sti ca nu am uitat de crosetahohot fac o fusta pentru bradras iar in curand ii fac crosetate si micutului,pe masura luihearts

Giulia,micutul seamana cu vasi...de la degetele de la picioare pana la forma urechilor...chiar si forma la par...e bucatica rupta din elangel In poze arat sau aratam mai bine dar am dat intr-o anemie de sunt ca varul acum...dar trece....multumim din sufletcomputerlove pupici pupici pupiciiloveyou

Mirela,ai dreptate,suntem fericiti si totul ni se pare un vis.Pupici cu drag de la noicomputerlove pupici iloveyou

clalina,da cam asa era si Madalina,forma fetei,ochilove multumim din sufletcomputerlove pupici grup

miriam,daca i-ai vedea cum vin dimineata sa il vada,cand vin de la scoala noroc ca vasi ii opreste sa-si puna hainele in cui si papucii la loc ca altfel ar veni direct la beberas asa imbracati/incaltati ...dragalasi sunt bucurosi ca mai au un fratiorcoeur se lauda pe la scoalacoeur pupici dulci e la noipupici pupici pupici

Ana,multumimcomputerlove pupici tare as vrea sa mai vad dragalasii taugrup

mamiemi...hoata de mine,acapareaza totulhohot hohot multumesciloveyou pupici

bereea,multumimcomputerlove hearts

oanamaria,multumescpupici computerlove traiesc fiecare clipa la maximhearts

verusca,multumesccomputerlove pupici pupici pupici

yaya,multumimcoeur pupici

kali,am,am acum caut si nora ...nu sunt soacra rea sa stiras e lungutz...53 1/2 cm ???cand am auzit am zis ca e o gresealahohot falcutele sunt pufoase/finutze..nu ma mai pot opri din pupacit si pare sa aiba gropite in obrajoricoeur pupici cu drag de la noipupici pupici pupici grup

Mela,asa estecomputerlove multumim de asemeneailoveyou coeur coeur coeur

Aseara Vasi pe la 9 la tuns pe Ionut...el vroia sa fie ca bebe la frezahohot in sfarsit ia trecut "boala"parului lasat sa creasca gen irish stylefirstprize

Revin azi cu fotografiicoeur hearts
victoria1
Scris: Tuesday, December 13, 2011 3:36 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ingeras sa va dea Domnul sanatate la toti si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta linga bebe.Si Robi al meu la fel plingea de fiecare data chind il schimbam sau chind il consulta dna doctor, si imi zicea dna doctor ca s-a obisnuit la caldut in burtica si acum chind da de frig plingehohot Eu va doresc din suflet tot binele din lume ,sunteti o familie minunata.computerlove computerlove
monica irimia
Scris: Tuesday, December 13, 2011 4:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Ingeras, felicitari pentru micul ingeras frumos foc. angel pupici Presimt ca va fi un alintat si un mamos. coeur Sa va traiasca, sa fie fericit si sanatos, sa-l cresteti frumos. hearts grup Cred ca esti o mamica implinita. newclap Ai grija de tine, sa te pui repede pe picioare! pupici majoreta
raly
Scris: Tuesday, December 13, 2011 6:29 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Felicitari Ingerash,Daviducu bine ai venit!computerlove computerlove computerlove
georgyana
Scris: Tuesday, December 13, 2011 7:29 PM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Mihaela nici nu ma asteptam la altceva din partea ta .....computerlove sa ai spor
Katrina
Scris: Tuesday, December 13, 2011 7:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Ingerash ce dragalasi sunteti toti!
Sa fiti sanatosi si fericiti,sa va bucurati de fiecare moment din viata ingerashilor vostri!computerlove
Ana
Scris: Tuesday, December 13, 2011 10:08 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mai asteptam poze dragilor!computerlove pupici
sweet angel
Scris: Tuesday, December 13, 2011 11:34 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
ingerash felicitari , e superb mami la fel ca ceilalti doi
sa va traiasca si multa sanatate. acum daca vad ca ai promis poze intru mai des sa le vad.majoreta
mami refacere rapida.
Ely
Scris: Wednesday, December 14, 2011 12:06 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Wow ce veste minunataaaadance computerlove coeur coeur .Bine ai venit David esti un frumos si un dulce asa pufos si somnoroslove coeur .Ingeras sa va aduca numai bucurii sa fie sanatos si fericit alaturi de voi toti .Abia acum am net ne-am mutat in Elvetia de 8 zile si pana ne-am pus la punct a luat ceva timp.Va pup cu drag.pupici pupici computerlove chitara confeti craciun
ingerash
Scris: Wednesday, December 14, 2011 12:28 AM
Nivel

Victoriacoeur dragalasii nostri iubesc calduracomputerlovemultumesc din sufletcomputerlove pupici pupicipupici pupici pupici

Monica,da va fi alintat ca si fratiorul si surioara....mamos este deja...sunt implinita...e bine in 5coeur coeur coeur coeur coeur de mine am grija,vreau sa ma refac rapid mai ales ca am hemoglobina 8.Pupici cu dragpupici pupici computerlove

Raly,multumesccomputerlove coeur

Georgyana,multumescpupici

Katrina,multumimcomputerlove hearts Doamne ajuta!

Ana,m-am tinut de cuvant cu toate ca tarziuras

sweet angel,si chiar seamana cu ceilalti,aceeasi fata rotunda,ochi lunguieti parca i-am facut dupa un tipar anumehohot multumesccomputerlove pupici

coeur coeur

Am fost putin necajita crezand ca nu voi avea lapte...abia dupa 2 zile a venit,iar de ieri pompezhohot

Cu dragalasiicoeur coeur coeur

Davidutz nu sufera de foame si lipsa de atentiecoeur coeur coeur

In drum spre casacoeur coeur coeur in combinezonul lui de ursuetz polar .....uriashhohot hohot hohot

ingerash
Scris: Wednesday, December 14, 2011 12:31 AM
Nivel

Ely wrote:
Wow ce veste minunataaaadance computerlove coeur coeur .Bine ai venit David esti un frumos si un dulce asa pufos si somnoroslove coeur .Ingeras sa va aduca numai bucurii sa fie sanatos si fericit alaturi de voi toti .Abia acum am net ne-am mutat in Elvetia de 8 zile si pana ne-am pus la punct a luat ceva timp.Va pup cu drag.pupici pupici computerlove chitara confeti craciun

Multumesc/multumim din sufletcomputerlove pupici pupici
Acomodare usoara in Elvetia..cam "exacti"oameni pe acoloras pupici cu dragpupici pupici pupici
bulinutza
Scris: Wednesday, December 14, 2011 8:19 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Waaaai cat sunteti de frumosi toti 5! :018:

Bebelica e perfect! Mi-a placut la nebunie ursuletzul lui polar, dar nu-ti fa griji...daca e papacios cum spui, imediat ii ramane mic...Mi-a placut mult si poza Madalinei care il privea fascinata...coeur coeur

Va imbratisez cu drag , sunteti o familie frumoasa, fericita, implinita, COMPLETA!!!

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
bereea
Scris: Wednesday, December 14, 2011 8:22 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mai, ma emotionez cand vad atata fericire la voi! Sa fiti fericiti si binecuvantati in continuare!computerlove

Mami, multa sanatate pupici
mariana71
Scris: Wednesday, December 14, 2011 8:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Ce bebe frumos aveticomputerlove computerlove computerlove computerlove ,iar fratiorii se vad ca il adora pupici pupici pupici pupici !
sweet angel
Scris: Wednesday, December 14, 2011 8:55 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
o familie implinita , fericire si draga miecomputerlove

nu iti fa griji mami ca e prea mare costumasul , in 2 luni va fi ic dejaras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.