Nivel: Membru
Inregistrat: 9/30/2011 Mesaje: 74
| Ai un bebe foarte frumos,iar pozele sunt foarte frumoase si sunteti o familie foarte fericita.Sa va aduca multe,multe bucuri |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| m-ai lasat fara cuvinte!emotionant,frumos felicitari !mihaela si vasi!sunteti doi parinti bogati! david!bine-ai venit ,frumusete mica,sa cresti mare si sanatos alaturi de fratiorii si parintii tai! |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Woww Mihaela ce frumos ..ce scump e David ...si inconjurat de toata dragostea voastra ..Sa fiti vesnic fericiti ca si acum ..iar tu sa iti revi repede ca ai mult de crosetat |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Ingerash,m am topit toata dupa bebelus.E bucatica rupta din tine!Asa bine iti seamana .Sa va traiasca iar voi sa fiti sanatosi sa l cresteti mare,sa va bucurati de el!Recuperare rapida,draga mea!Oricum ararti minunat in poze!Parca nici nu ai trecut printr o operatie de cezariana! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| M-au topit pozele cu copilasii. Ce dragastosi sunt Mada si Ionut.Tu si Vasi sunteti cei mai fericiti parinti.Sa va dea Dumnezeu putere sa va cresteti puii asa cum se cuvine.Va imbratisez cu mare drag. Sunteti deosebiti. |
|
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| O ce dragalas e! Parca seamana un pic cu Madalina, sau mi se pare? Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! Cred ca sunteti foarte fericiti! Va imbratisez cu drag! |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Mihaela, felicitari, crestere mare lui David....pozele cu Mada si Ionut m-au coplesit, dragii de ei ce-l mai iubesc!
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ioi ce scumpi sunt toti 3! sa va bucurati de ei! |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Ai copii superbi! Cand am vayut prima poya cu David, in brate la Madalina, mi+am yis ca in sfarsit are si Vasi unul, dupa ce le-ai postat pe urmatoarele, m-am convins ca i l-ai "furat" si pe asta!
Sa iti traiasca! Succes in partea a doua! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ce ingeras scump! Sa va traiasca si dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce minune dulce si ce frumos este !Emotionante pozele cu MaDALINA si Ionut care-l iubesc pe fratiorul lor drag! Sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el mereu. Mami tie refacere rapida si sa te bucuri de fiecare moment stiu cat de mult ti l-ai dorit pe bebelusul ingeras! |
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| muuuulta binecuvantare va doresc, satisfactii depline si sanatate.. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| Felicitari!Sa fiti sanatosi ! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Vai, Ingerash, ce flacau frumoooooos ai tu acolo!! Pe bune, e un bebelus extraordinar de frumos si de pupabil! Si lunguuuutz!! Sa fiti sanatosi toti 5 si sa va bucurati unul de altul! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| ce scumpete de baietel aveti acolo! se vede ca sunteti topiti dupa minunea mica sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si fericiti |
|
|