Davidutz iubirea noastra
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Thursday, November 17, 2011 4:52 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mela,asa este,mai este putin si ne cunoastemcoeur tare repede trece timpulangel Probabil si eu am aceeasi problema asa cum ai avut si tu.

Koko,daca ai vedea cum stau lipiti dragalasii de burtica ,pupa burtica si pun manutele sa-l simta pe fratiorangel coeur Sunt si ei nerabdatori la fel ca si David:018:
Deci ce sa nimerit data cezarianei cu ziua de nastere a mandrei voastrepupici

Denisa,sa dea Dumnezeuangel ...daca se intoarce nasc normal,de caeea ma programat cu o zi inainte sa vada cum este pozitionat si sa imi faca analizele.

Vasi a cumparat patut si cele necesare asa cum i-au placut si a aranjat asa cum a stiut.Imi place coeur love

oanamaria
Scris: Thursday, November 17, 2011 4:54 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ingeras ce frumos patut a luat Vasi !Mai e atat de putin si vine si minunea mica si frumoasa abia astept sa-l cunosc si pe David.
Sarcina usoara atat cat mai este si odihneste-te ca sa ai puteri ca bebe e solicitant!computerlove
koko2008
Scris: Thursday, November 17, 2011 4:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Vei avea un sagetator fermecator. Vei vedea computerlove Vasi e tare priceput firstprize
roxy_oxxy
Scris: Thursday, November 17, 2011 4:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2008
e foarte frumos asezat patutul si tot din el newclap newclap newclap .... abia astept sa-l vad pe bebe in patutcomputerlove computerlove computerlove
roxinthya
Scris: Friday, November 18, 2011 8:51 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Doamne ce frumos este! love love Acum il mai asteptam pe Davidutu - dragul de el! computerlove computerlove
Mela
Scris: Friday, November 18, 2011 9:32 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
ii doresc de pe acum lui David nopti linistite in patutul ales cu drag de tati pentru el angel hearts
myha84
Scris: Sunday, November 20, 2011 6:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Ce frumos e patutullove .Deci David vine pe 9? Sa dea Domnul sa fie totul bine pupici
ingerash
Scris: Thursday, November 24, 2011 10:55 AM
Nivel

oanamaria,multumescpupici computerlove ma odihnesc din obligatie oricum,iar dupa nastere Vasi intra in concediu si ma va ajuta si elhearts

koko,da un sagetator(semn de foc)....sper sa ne intelegem,eu rac(semn de apa),Vasi geaman(semn de aer),Ionut capricorn(semn de pamant) si Madalina fecioara(semn de pamant):018: dance

Roxypupici computerlove ,Vasi ia asezat cum a crezut el,patutul il punem la noi in dormitor,o gratie o dam jos sa nu trebuiasca sa ma aplec,oricum are reglaj,acum este la "etaj"dar are si reglaj pentru dupa ce bebe incepe sa se ridice si sa nu cada... se lasa la nivelul de jos.O sa mai cumparam niste paturele simple si un cearceaf de protectie pentru saltea.

roxinthyapupici computerlove da de acum sa vina flacaul sa-si ocupe loculcoeur

Mela,multumimpupici computerlove speram si noi sa fie asaangel

myha84pupici computerlove multumim!Da vine pe 9 dance coeur

De ieri avem si masuta de infasat multifunctionaladance dance dance abia astept sa-l scald pe Davidutzu in caditzacoeur coeur coeur Masuta e potrivita cu patutulras

alexandrabogdan
Scris: Thursday, November 24, 2011 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
ce frumoasa e!!! ce mi-ar fi placut si mie asa ceva dar la noi sunt f scumpe. nu te prea poti apropia de ele.
mirela74chris
Scris: Thursday, November 24, 2011 11:58 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Ingeras sa folositi cu placere masuta multifunctionala.Abia astept sa il vad pe Davidutzu in patutul lui.Cred ca o sa se simta fericit inconjurat de atat de multa dragostepupici computerlove
ingerash
Scris: Thursday, November 24, 2011 12:02 PM
Nivel

alexandrabogdan wrote:
ce frumoasa e!!! ce mi-ar fi placut si mie asa ceva dar la noi sunt f scumpe. nu te prea poti apropia de ele.

Alexandra,asa ni sa intamplat si noua cat era Madalina bebelusa,scumpe si nu ne permiteam si amandoi aveam venit.
ingerash
Scris: Thursday, November 24, 2011 12:04 PM
Nivel

mirela74chris wrote:
Ingeras sa folositi cu placere masuta multifunctionala.Abia astept sa il vad pe Davidutzu in patutul lui.Cred ca o sa se simta fericit inconjurat de atat de multa dragostepupici computerlove

Multumimpupici pupici Si noi il asteptam cu nerabdare,copii sunt inebuniti dupa bebe...aseara ma intreba Madalina pe unde scot bebele pe burta sau gurahohot hohot hohot Vasi ia zis ca prin burichohot hohot hohot :018: O sa fie prea rasfatat de o sa ne joace pe degeteangel
clalina
Scris: Thursday, November 24, 2011 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
ingerash wrote:

Multumimpupici pupici Si noi il asteptam cu nerabdare,copii sunt inebuniti dupa bebe...aseara ma intreba Madalina pe unde scot bebele pe burta sau gurahohot hohot hohot Vasi ia zis ca prin burichohot hohot hohot :018: O sa fie prea rasfatat de o sa ne joace pe degeteangel

hohot hohot hohot hohot hohot Vai ce simpatica a fost Madalina pupici , super masuta eu nu am avut iar acum imi pare rau , cred ca este foarte utila si comoda! Pupici dulci!pupici pupici pupici computerlove
Petronella
Scris: Thursday, November 24, 2011 3:04 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
ingerash foarte frumoasa masuta ti-ai achizitionat. cool Sa o folositi cu placere! Numai bine ca mi-ai dat si mie idee la ce masuta sa ma uit, cand voi incepe cumparaturile ptr. bebe.
danab
Scris: Monday, November 28, 2011 10:35 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Foarte frumoase mobilele pentru David love Nastere usoara, Mihaela grup coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.