|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mela,asa este,mai este putin si ne cunoastem tare repede trece timpul Probabil si eu am aceeasi problema asa cum ai avut si tu.
Koko,daca ai vedea cum stau lipiti dragalasii de burtica ,pupa burtica si pun manutele sa-l simta pe fratior Sunt si ei nerabdatori la fel ca si David:018: Deci ce sa nimerit data cezarianei cu ziua de nastere a mandrei voastre
Denisa,sa dea Dumnezeu ...daca se intoarce nasc normal,de caeea ma programat cu o zi inainte sa vada cum este pozitionat si sa imi faca analizele.
Vasi a cumparat patut si cele necesare asa cum i-au placut si a aranjat asa cum a stiut.Imi place

|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ingeras ce frumos patut a luat Vasi !Mai e atat de putin si vine si minunea mica si frumoasa abia astept sa-l cunosc si pe David. Sarcina usoara atat cat mai este si odihneste-te ca sa ai puteri ca bebe e solicitant! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Vei avea un sagetator fermecator. Vei vedea Vasi e tare priceput |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| e foarte frumos asezat patutul si tot din el .... abia astept sa-l vad pe bebe in patut |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Doamne ce frumos este! Acum il mai asteptam pe Davidutu - dragul de el! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| ii doresc de pe acum lui David nopti linistite in patutul ales cu drag de tati pentru el |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Ce frumos e patutul .Deci David vine pe 9? Sa dea Domnul sa fie totul bine |
|

| oanamaria,multumesc ma odihnesc din obligatie oricum,iar dupa nastere Vasi intra in concediu si ma va ajuta si el
koko,da un sagetator(semn de foc)....sper sa ne intelegem,eu rac(semn de apa),Vasi geaman(semn de aer),Ionut capricorn(semn de pamant) si Madalina fecioara(semn de pamant):018:
Roxy ,Vasi ia asezat cum a crezut el,patutul il punem la noi in dormitor,o gratie o dam jos sa nu trebuiasca sa ma aplec,oricum are reglaj,acum este la "etaj"dar are si reglaj pentru dupa ce bebe incepe sa se ridice si sa nu cada... se lasa la nivelul de jos.O sa mai cumparam niste paturele simple si un cearceaf de protectie pentru saltea.
roxinthya da de acum sa vina flacaul sa-si ocupe locul
Mela,multumim speram si noi sa fie asa
myha84 multumim!Da vine pe 9
De ieri avem si masuta de infasat multifunctionala abia astept sa-l scald pe Davidutzu in caditza Masuta e potrivita cu patutul

|
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| ce frumoasa e!!! ce mi-ar fi placut si mie asa ceva dar la noi sunt f scumpe. nu te prea poti apropia de ele. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ingeras sa folositi cu placere masuta multifunctionala.Abia astept sa il vad pe Davidutzu in patutul lui.Cred ca o sa se simta fericit inconjurat de atat de multa dragoste |
|

| alexandrabogdan wrote:ce frumoasa e!!! ce mi-ar fi placut si mie asa ceva dar la noi sunt f scumpe. nu te prea poti apropia de ele.
Alexandra,asa ni sa intamplat si noua cat era Madalina bebelusa,scumpe si nu ne permiteam si amandoi aveam venit.
|
|

| mirela74chris wrote:Ingeras sa folositi cu placere masuta multifunctionala.Abia astept sa il vad pe Davidutzu in patutul lui.Cred ca o sa se simta fericit inconjurat de atat de multa dragoste
Multumim Si noi il asteptam cu nerabdare,copii sunt inebuniti dupa bebe...aseara ma intreba Madalina pe unde scot bebele pe burta sau gura Vasi ia zis ca prin buric :018: O sa fie prea rasfatat de o sa ne joace pe degete |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
|
Vai ce simpatica a fost Madalina , super masuta eu nu am avut iar acum imi pare rau , cred ca este foarte utila si comoda! Pupici dulci! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| ingerash foarte frumoasa masuta ti-ai achizitionat. Sa o folositi cu placere! Numai bine ca mi-ai dat si mie idee la ce masuta sa ma uit, cand voi incepe cumparaturile ptr. bebe. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Foarte frumoase mobilele pentru David Nastere usoara, Mihaela |
|
|