|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Ingerash ,ce frumoasa esti in evolutie cu burtica !Sa fiti sanatosi |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mariana,multumesc
Ce burtica micuta aveam la 25 saptamani acum e...mai ....mare:018: sper sa-mi fac curaj de ceva poze in zilele ce vin
 |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/23/2011 Mesaje: 101
| Ce bine iti sta graviduta! Cred ca Ionut este incantat ca va avea un partener de joaca Se pare ca vei avea un pui sagetator, o zodie tare norocoasa Felicitari si sarcina usoara in continuare! |
|

| katy33 wrote:Ce bine iti sta graviduta! Cred ca Ionut este incantat ca va avea un partener de joaca Se pare ca vei avea un pui sagetator, o zodie tare norocoasa Felicitari si sarcina usoara in continuare!
Multumesc din suflet! Da,este incantat si nerabdator,ca si Madalina de asemenea va fi sagetator..ca zodie e norocoasa,noroc in calatorii,fire hotarata |
|

| Vasi merge azi in magazin sa se intereseze de carucior e tare hotarat si-a scos poza cu detalii la imprimanta:018: |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ce burtica frumoasa si delicata! Spor la cumparaturi - e tare frumos caruciorul rosu! Sa ni-l arati si noua! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos! |
|

| roxinthya wrote:Ce burtica frumoasa si delicata! Spor la cumparaturi - e tare frumos caruciorul rosu! Sa ni-l arati si noua! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!
Multumesc din suflet!
A fost la magazin si nu il au disponibil momentan,trebuie sa ne facem cont pe site si sa rezervam caruciorul,in maxim 8 saptamani primim email sa venim sa-l cumparam din magazin....cam mult 8 saptamani,daca se grabeste bebe intr-e timp? |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Lasa mami nu - ti mai face atatea griji! Sti si tu ca Doamne Doamne are grija de toate! Pup! |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| ingerash wrote:Multumesc din suflet! A fost la magazin si nu il au disponibil momentan,trebuie sa ne facem cont pe site si sa rezervam caruciorul,in maxim 8 saptamani primim email sa venim sa-l cumparam din magazin....cam mult 8 saptamani,daca se grabeste bebe intr-e timp? Pai si ce? S-au terminat carucioarele rosii? Ar fi bine ca, intre timp, sa va mai uitati dupa altul. |
|

| roxinthya,cata dreptate ai
aurishta,ne uitam si dupa altul,iar daca nasc intr-e timp si nu gasim,Vasi zice ca o sa cumpere el un scaunel auto(ca este obligatoriu la externarea cu bebelul).
Crestem ,crestem...30 saptamani si o zi

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Ce frumoasa esti, mami!
Sarcina usoara in continuare si numai clipe frumoase! |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Sanatate, Mihaela! Stralucesti! Se apropie cu pasi repezi. Mie nu imi vine sa cred cat de repede a trecut. Prin vara parea o vesnicie, acum mai e un pic... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| ce burtica frumoasa!!! 8 saptamani nu-i mult, cred ca vine numai bine... chiar daca se grabeste putin, doar nu-l scoti afara in carut chiar din prima zi, eu zic sa-l comandati daca va place mult si indeplineste toate cerintele voastre.. ai sa vezi ca nu vine bebe pana nu se asigura ca are carutul rosu, il asteapta |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Esti asa frumoasaaa! Radiezi, draga mea! Ce repede a trecut timpul! Te puuuup si-ti doresc sarcina usoara! |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| ingeras!emani caldura si bunatate! esti o frumoasa!sau mai bine zis ,sunteti! |
|
|