|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Ingeras,hai sa asteptam totusi sa vedem ce spune si ecograful .Inca sa nu ne pronuntam .Abia astept sa vedem vineri ce ascunde burtica.Pup cu drag |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Si daca tot s-a deschis lista de pariuri, vrem si noi cu ... fetita! Felicitari pentru noul jurnal! Sarcina cat mai usoara in continuare si multi, multi pupici dulci de la noi! ... Te-am admirat in fiecare pozica in parte! Esti atat de frumoasa si finuta! |

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Daca-mi este permis, pariez si eu ca va fi o fetita scumpa la fel ca si prima. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| In sfrasit ti ai luat inima in dinti si ai deschis jurnal. Tare sunt curioasa ce vise ai mai avut Sunte niste frumosi.Aaaa eu pariez ca ai o fetita .Sarcina usoara si iubire maxima |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sunteti adorabile scumpelor lista se lungeste Koko am avut doua vise....inainte de-a face testul de sarcina am vist ca ma privea "de sus" un cap de copilas,percepeam ca timpul se oprise,totul era senin in jur,cerul,era vegetatie de un verde superb...semana cu Madalina si Ionut cand erau bebei...par balai,ochi mari albastri si obrajori rozi A doua zi am facut testul si a iesit cu a doua liniuta roz Al doilea vis a fost acum 2 saptamani,eram invelita cu o patura sau plapuma(parea usoara) si imi era tare bine,ma "alintam" ...pana am tresarit de la o miscare...era si bebe cu mine,ma privea cu niste ochi minunati,admiram perisorul,gurita dragalasa....m-am trezit imediat zambind si totusi cu ciuda ca nu am cautat sa vad ce este,fetita sau baiat
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ingeras,ce frumos e al doilea vis mie asta imi demonstreaza ca nu e important pentru voi daca e fetita sau baietel pup burtica arati bine,bine asa,graviduta |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Ingerash si eu cred ca o sa fie fetita ....desi sunt sigura ca pentru voi important este sa fie sanatos bebelusul,indiferent de sex ! Te pup si iti doresc in continuare o sarcina usoara si la termen! |
|

| Mela,avem si baietel si fetita,iar acest copilas este dorit,indiferent de ce sex poarta. Multumesc
Andreea&Ariana,am notat si votul tau ...asa este important este sa fie sanatos. Multumesc
Colindam magazinele sa vedem ce carucior ne-ar place pentru minunea mica.Nu avem pretentii mari,stam la casa,intrarea are doar o treapta si nu voi avea probleme cu ridicatul...zapada nu prea este iarna si il voi folosii fara griji in toate anotimpurile...cel mai important este sa iau un carucior cu prelata de ploaie,care este vitala.
Cateva exemple:

Culoarea va fi in functie de sexul copilului. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Spor la cumparaturi! Mai sunt 2 zile si aflam si noi ce culoare are burtica. Pe la ce ora esti programata la medic, Ingerash? |
|

| Anelise wrote:Spor la cumparaturi!  Mai sunt 2 zile si aflam si noi ce culoare are burtica.  Pe la ce ora esti programata la medic, Ingerash?
Multumesc abia in noiembrie cumparam,deocamdata vizitam magazine. Da mai sunt 2 zile!Programarea este dimineata la 10:00(ora 12 Ro). |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Primul imi place |
|

| koko2008 wrote:Primul imi place
Are ceva aparte |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ingeras,bafta in alegerea caruciorului e ok sa-l luati mai incolo,nu are rost sa va grabiti,si noi l-am cumparat cand eram gravi in 7-8 luni |
|

| Mela,mai bine asa ,poate apare ceva mai avantajos si mai ieftin...pana atunci ne orientam ce fel de carut,patut,lenjerii cu protectie,ce imi trebuie pentru maternitate,hainute,produse pentru bebe,pampers...intr-e timp o sa folosesc ticketele cu reducere la pampers,servetele umede,sampoane,creme bebe. |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| abia astept sa ne spui ce va fi micul ingeras |
|
|
|