Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Acesta este jurnalul celui de-al treilea bebe din familia ghidusa
Imi amintesc si ma amuz in acelasi timp....anuntam pe forum in 27 martie ca vreau in listuta de aspirante uh,dar eu deja eram graviduta de cateva zile(ultimul ciclu fiind in 11 martie). In 8 aprilie am facut un test...apoi al doilea ...testele erau pozitive
Tatii a primit vestea buna cu un mesaj pe Facebook:018: " Dragostea noastra a prins viata in pantecul meu.Sper ca mai ai loc in bratele tale si pentru micul ingeras din pantecul meu.Te iubesc din tot sufletul meu!Te sarut dulce:* "
Seara cand a venit de la schimbul doi,i-am spus sa-si deschida PC-ul pentru ca am vazut ca cineva ia scris un mesaj in Facebook,mesaj foarte important ...nu voi uita niciodata ce emotii avea,felul in care ma privea emotionat...cu lacrimi in ochi
In 13 aprilie alt test,mai modern nu mai retin cate am facut in afara de cele pentru Gp si moasa (7 sau 8 fara cele pentru primele consulatatii)
|
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eheheee.......era si timpul pentru acest jurnal!De cand il asteptam!Felicitari inca o data pt bebe si sercina usoara in continuare! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Felicitari pentru jurnal . Si sarcina usoara in contiuare . Frumos mesajul catre tati |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| felicitari pentru jurnal... imi amintesc mesajul pe facebook...
sarcina usoara in continuare, asteptam si noi cu nerabdare cel de-al treilea ingeras, si mai ales asteptam sa vedem daca e fetita sau baiat |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| felicitari pentru jurnal! astept cu sufletul la gura continuarea si mai ales ce culoare ascunde minunea de burtica! foarte frumos si emotionant modul in care a aflat tati |
|
| 5 mai 2011-7 saptamani si 4 zile
Dimineata la 9:30 am avut programare la GP(doctor de familie).Ma consultat si mi-a spus ca totul e bine,tensiunea buna,greutatea de 55 kg...mi-a mai dat cateva indicii cam ce trebuie sa mananc,sau sa evit si sa continui pana in saptamana a 12 a sa iau acid folic si vitamine.
Burtica de 7 saptamani si 4 zile
6 mai 2011
Din nou la GP ... cu o monstra de urina si am completat dosarul de gravida(maternity record), cu care trebuie sa merg la toate consultatiile pana la nastere,chiar si in ziua nasterii si dupa in care se continua evidenta bebelui...mi-a luat sange,vreo 4 monstre.
p.s.greturile au inceput sa se rareasca,sper si poftele ca altfel depasesc 20 kg pana la nastere:018:
9 mai 2011
Ma sunat o asistenta de la cabinet...analizele au iesit bune si sa nu uit de programarea din 31 mai.
16 iunie 2011-prima ecografie la 13 saptamani si 6 zile
16.06.2011 am avut prima ecografie.A fost tare amuzant,bebe era cu capul inainte,chiar ma uitam ce forma frumoasa are caputul,apoi brusc sa intors si statea cu capul in jos si funduletul in sus,dadea din manute si picioruse...parea ca e pe bicicleta Inimioara batea tare frumos...doctorul a zisca este doar unul,Vasi a zis pfiuuuu ce bine la care doctorul si moasa au ras.....doctorul Richie ma asigurat ca totul e bine si sa ma hranesc bine in continuare,si sa am grija de mine si ca sa ne revedem la eco de 20 saptamani in 5 august 2011,atunci o sa cautam ce are bebe intr-e picioare
19 iulie 2011 Consultatie la moasa...ascultat inimioara scumpa(copii mirati cum de se aude inima in burtica mea Vasi emotionat),tensiune buna,greutate 56.500
5 august 2011
|
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Ia uite ce jurnal frumos gasesc eu aici...Sa nu-mi spui ca ultima pozica e chiar a ta ...asa maaaaareeeeee e burtik?????
Felicitari pt jurnal si pt minunea din burtica!
Asteptam cu drag 20 august sa aflam ce ascunde burtik...pana atunci, sa curga pariurile!
Eu pariez: FETITZA!!! :009:
Pup burtica draga!
|
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Ingerash, ce frumos . Astept si eu sa vad ce e ...boy or girl?
Eu zic baietel ca e mare burtica si asa a fost si a mea |
|
|
A venit si acest timp,sa deschid jurnalul celei de-a 3 a minuni Multumesc din suflet!
denisa_rachid wrote:Felicitari pentru jurnal . Si sarcina usoara in contiuare . Frumos mesajul catre tati
Multumesc tatii trebuia si el anuntat si am facut-o cum am simtit dar o sa detaliez si relatia lui bebe,au ei felul lor de-a comunica de bebe imi sare in burta numai cand el atinge burtica si ii zice povesti sau cand copii sunt prin preajma si vorbesc tare
Multumesc ...Vasi si la notat intr-un carnetel Vineri o sa anunt ce este,numai sa nu fie bebe rusinos Sarcina usoara si tie
roxinthya wrote:felicitari pentru jurnal! astept cu sufletul la gura continuarea si mai ales ce culoare ascunde minunea de burtica! foarte frumos si emotionant modul in care a aflat tati
Multumesc,scumpa Voi mai continua cu poze de-a lungul sarcinii,deocamdata sa le selectez.Astazi le postez.Vei afla culoarea, vineri.
bulinutza wrote:Ia uite ce jurnal frumos gasesc eu aici...Sa nu-mi spui ca ultima pozica e chiar a ta ...asa maaaaareeeeee e burtik????? Felicitari pt jurnal si pt minunea din burtica! Asteptam cu drag 20 august sa aflam ce ascunde burtik...pana atunci, sa curga pariurile! Eu pariez: FETITZA!!! :009: Pup burtica draga!
Burtica nu este a mea,este o poza de pe net...a mea e mai micutza:018: Multumesc pup si eu burtica draga de Amalia Deci fetita...o sa notez pe o foaie toate pariurile
denisa_rachid wrote:Ingerash, ce frumos . Astept si eu sa vad ce e ...boy or girl? Eu zic baietel ca e mare burtica si asa a fost si a mea
Sa vedem...Bulinutza zice fetita,tu zici baietel,inca vreo 3 prietene zic ca e baietel,altele 4 ca e fetita...creste lista de pariuri
Revin cu fotografii |
|
| 3 saptamani si 2 zile...nici nu aveam habar ce se ascunde la mine in pantec
Pofte...4 saptamani si 2 zile
6 saptamani si 4 zile
|
|
| Burtica de 7 saptamani si 4 zile
9 saptamani si 5 zile Madalina cu pupici
15 saptamani si 2 zile
16 saptamani si 2 zile
|
|
| 18 saptamani si 3 zile
19 saptamani si 3 zile
|
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Hehehe,felicitari pt jurnal,felicitari pt bebe.Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos si la termen. Cat despre sexul copilului ,important e sa fie sanatos.Eu ti am zis din ziua cand ne-ai anuntat ca vei deveni mamica ce presimt eu ca va fi. .Pup burtica |
|
| Giulia,multumesc hehe o sa vedem daca ai avut dreptate Si pentru noi cel mai important este sa fie sanatos |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Felicitari pt bebe!Ce burtica frumoasa ai Eu cred ca o sa fie fetita,dar asa cum au spus si fetele sanatos sa fie bebe! |
|
|