Davidutz iubirea noastra
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Sunday, July 31, 2011 2:59 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008

Acesta este jurnalul celui de-al treilea bebe din familia ghidusa coeur coeur coeur

Imi amintesc si ma amuz in acelasi timp....anuntam pe forum in 27 martie ca vreau in listuta de aspirantehohot hohot hohot uh,dar eu deja eram graviduta de cateva zile(ultimul ciclu fiind in 11 martie).
In 8 aprilie am facut un test...apoi al doileasic ...testele erau pozitiveyes yes yes

Tatii a primit vestea buna cu un mesaj pe Facebook:018: coeur
"
Dragostea noastra a prins viata in pantecul meu.Sper ca mai ai loc in bratele tale si pentru micul ingeras din pantecul meu.Te iubesc din tot sufletul meu!Te sarut dulce:*
"

Seara cand a venit de la schimbul doi,i-am spus sa-si deschida PC-ul pentru ca am vazut ca cineva ia scris un mesaj in Facebook,mesaj foarte importantras ...nu voi uita niciodata ce emotii avea,felul in care ma privea emotionat...cu lacrimi in ochiangel

In 13 aprilie alt test,mai modernsic hohot nu mai retin cate am facut in afara de cele pentru Gp si moasahohot hohot hohot (7 sau 8 fara cele pentru primele consulatatii)

raly
Scris: Sunday, July 31, 2011 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Eheheee.......era si timpul pentru acest jurnal!De cand il asteptam!Felicitari inca o data pt bebe si sercina usoara in continuare!computerlove computerlove computerlove
denisa_rachid
Scris: Sunday, July 31, 2011 3:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Felicitari pentru jurnalpupici . Si sarcina usoara in contiuarepupici . Frumos mesajul catre tatifirstprize
bulibuli
Scris: Sunday, July 31, 2011 3:36 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
felicitari pentru jurnalnewclap... imi amintesc mesajul pe facebook... coeur coeur

computerlove computerlove computerlove computerlove

sarcina usoara in continuare, asteptam si noi cu nerabdare cel de-al treilea ingeras, si mai ales asteptam sa vedem daca e fetita sau baiat dance pupici coeur
roxinthya
Scris: Sunday, July 31, 2011 3:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
felicitari pentru jurnal!computerlove computerlove
astept cu sufletul la gura continuarea si mai ales ce culoare ascunde minunea de burtica!computerlove
foarte frumos si emotionant modul in care a aflat tati angel
ingerash
Scris: Sunday, July 31, 2011 3:45 PM
Nivel

5 mai 2011-7 saptamani si 4 zilecoeur

Dimineata la 9:30 am avut programare la GP(doctor de familie).Ma consultat si mi-a spus ca totul e bine,tensiunea buna,greutatea de 55 kg...mi-a mai dat cateva indicii cam ce trebuie sa mananc,sau sa evit si sa continui pana in saptamana a 12 a sa iau acid folic si vitamine.

Burtica de 7 saptamani si 4 zilehearts coeur

6 mai 2011

Din nou la GP ... cu o monstra de urina si am completat dosarul de gravida(maternity record), cu care trebuie sa merg la toate consultatiile pana la nastere,chiar si in ziua nasterii si dupa in care se continua evidenta bebelui...mi-a luat sange,vreo 4 monstre.

p.s.greturile au inceput sa se rareasca,sper si poftele ca altfel depasesc 20 kg pana la nastere:018:

9 mai 2011

Ma sunat o asistenta de la cabinet...analizele au iesit bune si sa nu uit de programarea din 31 mai.yes yes yes yes

16 iunie 2011-prima ecografie la 13 saptamani si 6 zile

16.06.2011 am avut prima ecografie.A fost tare amuzant,bebe era cu capul inainte,chiar ma uitam ce forma frumoasa are caputul,apoi brusc sa intors si statea cu capul in jos si funduletul in sus,dadea din manute si picioruse...parea ca e pe bicicletahohot Inimioara batea tare frumos...doctorul a zisca este doar unul,Vasi a zis pfiuuuu ce bineras hohot la care doctorul si moasa au ras.....doctorul Richie ma asigurat ca totul e bine si sa ma hranesc bine in continuare,si sa am grija de mine si ca sa ne revedem la eco de 20 saptamani in 5 august 2011,atunci o sa cautam ce are bebe intr-e picioare ras topai

19 iulie 2011
Consultatie la moasa...ascultat inimioara scumpa(copii mirati cum de se aude inima in burtica mearas Vasi emotionat),tensiune buna,greutate 56.500 majoreta

5 august 2011

bulinutza
Scris: Sunday, July 31, 2011 3:58 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Ia uite ce jurnal frumos gasesc eu aici...Sa nu-mi spui ca ultima pozica e chiar a tauff ...asa maaaaareeeeee e burtik?????

Felicitari pt jurnal si pt minunea din burtica!yes

Asteptam cu drag 20 august sa aflam ce ascunde burtik...pana atunci, sa curga pariurile!alcool

Eu pariez: FETITZA!!! :009:

Pup burtica draga!

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove

denisa_rachid
Scris: Sunday, July 31, 2011 4:03 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Ingerash, ce frumoshearts . Astept si eu sa vad ce e ...boy or girl?majoreta majoreta

Eu zic baietelras ca e mare burtica si asa a fost si a meahohot
ingerash
Scris: Sunday, July 31, 2011 4:32 PM
Nivel

raly wrote:
Eheheee.......era si timpul pentru acest jurnal!De cand il asteptam!Felicitari inca o data pt bebe si sercina usoara in continuare!computerlove computerlove computerlove

A venit si acest timp,sa deschid jurnalul celei de-a 3 a minunicomputerlove Multumesc din suflet!iloveyou

denisa_rachid wrote:
Felicitari pentru jurnalpupici . Si sarcina usoara in contiuarepupici . Frumos mesajul catre tatifirstprize

Multumescpupici computerlove tatii trebuia si el anuntat si am facut-o cum am simtit coeur dar o sa detaliez si relatia lui bebe,au ei felul lor de-a comunicaras angel de bebe imi sare in burta numai cand el atinge burtica si ii zice povestihohot sau cand copii sunt prin preajma si vorbesc tarehohot

bulibuli wrote:
felicitari pentru jurnalnewclap... imi amintesc mesajul pe facebook... coeur coeur

computerlove computerlove computerlove computerlove

sarcina usoara in continuare, asteptam si noi cu nerabdare cel de-al treilea ingeras, si mai ales asteptam sa vedem daca e fetita sau baiat dance pupici coeur

Multumesccomputerlove ...Vasi si la notat intr-un carnetelhearts
Vineri o sa anunt ce este,numai sa nu fie bebe rusinosras Sarcina usoara si tieiloveyou

roxinthya wrote:
felicitari pentru jurnal!computerlove computerlove
astept cu sufletul la gura continuarea si mai ales ce culoare ascunde minunea de burtica!computerlove
foarte frumos si emotionant modul in care a aflat tati angel

Multumesc,scumpapupici pupici pupici Voi mai continua cu poze de-a lungul sarcinii,deocamdata sa le selectez.Astazi le postez.Vei afla culoarea, vineri.hearts

bulinutza wrote:
Ia uite ce jurnal frumos gasesc eu aici...Sa nu-mi spui ca ultima pozica e chiar a tauff ...asa maaaaareeeeee e burtik?????

Felicitari pt jurnal si pt minunea din burtica!yes

Asteptam cu drag 20 august sa aflam ce ascunde burtik...pana atunci, sa curga pariurile!alcool

Eu pariez: FETITZA!!! :009:

Pup burtica draga!

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove

Burtica nu este a mea,este o poza de pe net...a mea e mai micutza:018: Multumescpupici pupici pup si eu burtica draga de Amaliapupici coeur iloveyou
Deci fetita...o sa notez pe o foaie toate pariurileras

denisa_rachid wrote:
Ingerash, ce frumoshearts . Astept si eu sa vad ce e ...boy or girl?majoreta majoreta

Eu zic baietelras ca e mare burtica si asa a fost si a meahohot

Sa vedem...Bulinutza zice fetita,tu zici baietel,inca vreo 3 prietene zic ca e baietel,altele 4 ca e fetita...creste lista de pariurimajoreta majoreta majoreta

Revin cu fotografiidance
ingerash
Scris: Sunday, July 31, 2011 5:01 PM
Nivel

3 saptamani si 2 zile...nici nu aveam habar ce se ascunde la mine in pantechearts

Pofte...4 saptamani si 2 zilehearts

6 saptamani si 4 zilehearts

ingerash
Scris: Sunday, July 31, 2011 5:21 PM
Nivel

Burtica de 7 saptamani si 4 zilehearts coeur

9 saptamani si 5 zile coeur Madalina cu pupicihearts

15 saptamani si 2 zilehearts

16 saptamani si 2 zile

ingerash
Scris: Sunday, July 31, 2011 5:28 PM
Nivel

18 saptamani si 3 zilehearts

19 saptamani si 3 zilehearts

giulia_mamik
Scris: Sunday, July 31, 2011 5:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Hehehe,felicitari pt jurnal,felicitari pt bebe.Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos si la termen.
Cat despre sexul copilului ,important e sa fie sanatos.Eu ti am zis din ziua cand ne-ai anuntat ca vei deveni mamica ce presimt eu ca va fi.dance .Pup burticapupici
ingerash
Scris: Sunday, July 31, 2011 6:52 PM
Nivel

Giulia,multumesccomputerlove hehe o sa vedem daca ai avut dreptatepupici pupici Si pentru noi cel mai important este sa fie sanatoshearts
nikmiki
Scris: Sunday, July 31, 2011 7:11 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Felicitari pt bebe!Ce burtica frumoasa ailove Eu cred ca o sa fie fetita,dar asa cum au spus si fetele sanatos sa fie bebe!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.