Profil: daviduta
Despre
Utilizator: daviduta
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, November 16, 2011
Ultima vizita: Sunday, April 8, 2012 7:24 PM
Numarul de postari: 5
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Recuperarea dupa cezariana
Postat: Friday, February 10, 2012 6:49 PM
ingerash wrote:
Eu am avut doar manacarimi de piele,imi venea sa rup pielea de pe mine,cica de la anestezie este o reactie...si uneori simt durere in coloana in locul unde mi-a pus epiduralauff

u stii ca si eu am avut mancarimi de piele pe piept si pe maini in special si mi se uscase pielea si parca facusem si excoliatii, si tot am mai intrebat si pe prietena si pe altele dar ele nu au patit asa, dar nici prin gand nu mi-a trecut ca e de la anestezie...
Postat: Friday, February 10, 2012 6:47 PM
bulibuli wrote:
dureri de cap, coloana, ameteli, greata (provocata tot de ameteli) sunt de la rahianestezie: ori s-a folosit un ac mai gros, ori ai miscat capul inainte sa se dezmorteasca picioarele, ori nu te-ai hidratat suficient.... una sau mai multe din variante...

nu stiu ce sa zic de hidratat m-am hidratat slava Domnului... acum de anestezie ce sa zic ca nici macar nu mi-a fost facut de un anestezist ci de medicul ginecolog care m-a operat si m-au intepat de vreo 3 ori pana m-a nimerit, mi-e picioarele mi sau dezmortit dupa amiaza tarziu( m-au operat la 12:30) si am miscat si capul in timpul operatiei...in fine acu a trecut totul, s-a uitat...noi sa fim sanatosi acum...
Postat: Thursday, February 9, 2012 2:22 PM
kali wrote:

Hai, mai, nici asa!
Eu nu am auzit pe nimeni sa se fi chinuit in halul asta si am prietene - slava Domnului destule - ce au nascut prin cezariana si au fost toate bine-merci dupa si s-au descurcat si singure cu bebe.alcool

Intradevar e greu de crezut dar si eu am patit la fel am avut o durere de coloana de nu puteam sa-mi tin capul, cand trebuia sa merg la baie imi tinea mama capul in palme ca madurea coloana de la prima vertebra pana pe umeri inclusiv, copilul a supt la sanul meu 1 saptamana dar tinut de mama la pieptul meu ca nu puteam face o miscare de gat nici chiar de ochi...in schimb operatia nu ma durut asa de mult la inceput pe cat ma doare acum dupa aproape 5 luni de la nastere, si fata care a stat cu mn in salon s-a confruntat cu aceeleasi dureri de gat, si ne durea gatul inca din spital...in schimb o alta prietena a mea nu a avut acesi pb cu gatul dar cu operatia era groaznic...daca e sa dau un citat dupa cum spune ea " imi dadeam aer cu portia"
Subiect: Ce faceti cu hainutele care au ramas mici?
Postat: Thursday, February 9, 2012 12:42 PM
mikaela wrote:

In ce oras locuiesti?

Iartane ca nu am mai raspuns dar nu am avut de unde avem un laptop vechi dat de un unchi de al sotului meu si abia merge si sa stricat, ba mergea ba nu mergea, abia am reusit si ni la reparat si noua u n prieten...Noi suntem din Galati sper ca nu raspund prea tarziu...
Subiect: Ce faceti cu hainutele care au ramas mici?
Postat: Wednesday, November 16, 2011 5:18 PM
fetelor avem si noi nevoie de ajutor, avem si noi un baietel de 2 luni, pe care ni l-am dorit din tot sufletul, dar situatia financiara nu ne permite sa ii luam tot ce are nevoie, sotul lucreaza cu jumatate de norma si castiga doar 540 lei, si nu reuseste sa-si gaseasca un alt servici, salariul lui abia ne ajunge sa ii luam lapte si uneori scutecele...daca sunt persoane cu sufletul mare care ne pot ajuta cu orice noi primim cu mare drag, cei drept nu mai avem nevoie de patut si baliuta deoarece o doamna cu sufletul mare ni le-au oferit impreuna cu 2-3 randuri de hainute ce le poarta si le raspoarta micutzul nostru