Profil: David99
Despre
Utilizator: David99
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, August 27, 2012
Ultima vizita: Tuesday, August 28, 2012 1:41 PM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Medici stomatologi - Recomandari
Postat: Monday, August 27, 2012 1:46 PM
Ce am patit eu la Dental Implant : Echipa de medici d-abia iesiti de pe bancile facultatii, ecperienta redusa. Am indurat cele mai mari dureri la acest cabinet si am fost socat sa vad ca acesti specialisti sunt la fel de speriati ca si pacientul si aproape le tremurea mana.
Subiect: De evitat - Dental Implant
Postat: Monday, August 27, 2012 1:41 PM
Recent am avut ceva problme cu dintii si a trebuit sa merg pentru a le rezolva.
Am apelat ca de fiecare data cu incredere la cabinetul d-lui doctor Alexandru Radian care lucreaza sub numele "Dental Implant". Un medic foarte bun care mi-a mai lucrat acum cativa ani si am fost foarte multumit. De data aceasta am avut surpriza sa constat ca d-l Radian se ocupa doar de implanturi, pentru problemele generale, tratamente, plombe, etc are o echipa de medici, care nu sunt dintre cei mai buni. Prima experienta neplacuta am avut-o in momentul in care m-am prezentat la programare si am fost preluat de catre o asa-zisa specialista in ortodontie dar care dupa parerea mea nu a depasit inca faza de stagiar. A incercat sa imi faca o anestezie, dar fara succes, deoarece in momentul cand a inceput sa lucreze am simtit fiecare cursa a aparatului ...o durere inimaginabila!!!. Am anuntat-o ca anestezia nu a prins si ca am dureri mari, dupa care mi-a mai facut inca una. Mentionez ca de fiecare data cand am mers la stomatolog anestezia a prins foarte bine, de data asta din cauza ca nu a injectat in locul potrivit si nu a introdus bine acul, anestezia nu a prins. La un moement dat, la a 4-a incercare esuata de anestezie, am simtit cum din acul cu care ma injecta tasneste substanta de anestezie si imi intra in gura si m-am hotarat sa renunt si sa rezist lucrandu-mi aproape pe viu...Nu va pot explica cat de tare a durut!!
Plomba aplicata si acum ma doare si urmeaza sa o schimb.
Urmatoarea interventie m-a facut sa renunt a mai merge la acest cabinet. Am solicitat schimbarea "medicului" care ma tratase prima data si am fost repartizat la o alta "specialista" care pe langa faptul ca nu s-a descurcat cu anestezia era foarte speriata si mi-a cerut sa faca interventia fara anestezie; lucrare care si astazi prezinta dureri si va trebui inlocuita.
Concluzie: DE EVITAT / Preturi mari / PROFESIONALISM REDUS.
"